FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 24 jul 2014, 23:53

fukara87 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Vratiti Sabovice u klub, Davuda, ljudi su ulagali, Fucku za sportskog direktora, ovo nista ne valja, sramota za Husica, nije platio Ciru koliko je trazio, sad Redzepija.......sutra nekog drugog nece platiti.
Idi bolan rokni se u glavu, koji si ti idiot boze sacuvaj ko sve komentarise na ovoj temi.
jesi cuo za ironiju mozda....nevjerujem :roll: :facepalm:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 24 jul 2014, 23:53

fukara87 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Vratiti Sabovice u klub, Davuda, ljudi su ulagali, Fucku za sportskog direktora, ovo nista ne valja, sramota za Husica, nije platio Ciru koliko je trazio, sad Redzepija.......sutra nekog drugog nece platiti.
Idi bolan rokni se u glavu, koji si ti idiot boze sacuvaj ko sve komentarise na ovoj temi.
us'o si u konkurenciju kloc godine :clap:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 jul 2014, 23:57

Sa s c sporta je ovo
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 jul 2014, 00:00

zayebajem se sta vam je :lol: , sta se odmah palite jbt . :facepalm:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 jul 2014, 00:25

fukara87 je napisao/la:zayebajem se sta vam je :lol: , sta se odmah palite jbt . :facepalm:
Jel gore ovo vadjenje il onaj komentar ? :D
Nad tobom sunce najljepše sja

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 jul 2014, 00:30

Nemam razloga da se vadim pogotov ovdje na forumu, jer ovdje moze komentarisati svako ziv, na prvu sam pomislio da je SKVER fakat ozbiljan, ne visim ja ovdje po forumu i da pametujem oko nekih stvari, ocigledno je da nekima ne valja ova trenutna uprava i to je jasno ko dan, uvijek ce biti negativaca i to je tako.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 25 jul 2014, 00:32

Mrsko mi sad traziti po ranijim postovima,ali bukvalno sam predvidio sta ce se desit doslovno.
Vode se igraci na skupe pripreme na probu bez ugovora,cvrste preporuke,a polovni bofl igraci itd...
Dvojac(Sasa i Denis S.) bez kormilara je sa igracima imao pricu jednu,a kormilar iz Amerike drugu,kad je dosao dan D nema para koliko zines,nema socijale i rezultat je takav kakav jeste. Dobro neko napisa; sam je sebi postavio takav tempo i ritam da sve apsolutno sam radi i odlucuje i u takvim uslovima je logicno da ce mu puknuti film,a tada ce biti neko drugi kriv! Ko je strucnjak koji je selektivno dovodio igrace,ko je manager koji je preporucivao ili skautirao pojacanja?? Ja nisam,a ne vjerujem da je bilo ko osim samog predsjednika i S.V. koji ruku na srce nisu bas toliko strucni da bez pomoci vecih strucnjaka od njih samih naprave pomak .
Sto se tice Redzepija,polovan igrac koji je odigrao jednu dobru,tri zadovoljavajuce i ostale ispod prosjeka utakmice i ako nije pristao igrati samo za platu sretan mu put,a Jusufbasic i nije imao priliku pokazati se pa ne znam sta je bilo u pitanju,ali da je karakter ostao bi da opravda proslosezonske pare.Milovica ne znam niti sam ga gledao,ali je nekorekto prema njemu ako je istina?!
Nama trebaju pojacanja hitno i prioritetno jer svaka druga opcija je dalji put i puno skuplji.Poznavajuci nas mentalitet,nakon tri losa rezultata ide hladjenje expresno. Tribine ce svakako cekati bolja vremena i nas stadion ce biti otvoren u paketu sa koridorom VC(cca 12 god).

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 jul 2014, 00:58

Ljudi, opustite se ba....dosta igraca se bukvalno nude, nasi momci (oba Denisa i Deda) ne mogu isprobati igraca koliko nam se sami nude...svi su culi za korektnost i ucinkovitost nase uprave i ljudi koji su ukljuceni u projekat Sloboda....Uprava sa Azmirom....Grad :D, UG Prijatelji FK Sloboda....Meni je simptomaticno to da u istom danu izadju dva teksta o Dzokici, jedan o "nekom" momku koji je izgubio pasos (pasos je izgubljen na dan polaska igraca na pripreme, pa se Dzokica naknadno prikljucio u Sloveniji, ne znam samo kako je usao u SLO ako mu je danas nadjen pasos u blizini hotela???????), te intervju koji je on dao.....ko fol nije uplatio tarifu Denisu.....stvarno ovi sa Stupina ne miruju :D, jos bi nam sad i trenera sa Stupina :D. Ne znam stvarno sta bi mogao vise napisati da nema potrebe za brigom....Ljudi koji vode i koji se brinu o Slobodi su veoma pametni i iskusni da bi radili gluposti. Ljudi imaju plan i program i sigurno znaju sta rade....Azmir, Sasa, Jasmin i ostali koji su ukljuceni u projekat puno toga mogu i znaju.

P.S. Ne dirajte Fukaru87, ovo je virtualni svijet i necemo se medjusobno svadjati. Zna se protiv koga smo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jul 2014, 01:05

brazzo je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:http://****.ba/vijest/77172 Javio se i changlijin omiljeni igrac nakon rastanka :nene:
Joj canglija :lol: -> cinalja (chinaglia)
izgovara se Kinalja, no dobro :D

žao mi Đokare, sumnjivo da nije ostao, a sigurno zadovoljava ;) a ni platu mu sigurno ne bi bila velika, prema tome ..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 jul 2014, 01:12

Chinaglia je napisao/la:žao mi Đokare, sumnjivo da nije ostao, a sigurno zadovoljava ;) a ni platu mu sigurno ne bi bila velika, prema tome ..
Ako si ga gledao na nekoj utakmici uzivo, vjerovat cu ti.....necemo valjda na osnovu YouTube snimka. Mozda je i dobar, al ne i toliko koliko se trazi.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jul 2014, 01:15

Skver je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:žao mi Đokare, sumnjivo da nije ostao, a sigurno zadovoljava ;) a ni platu mu sigurno ne bi bila velika, prema tome ..
Ako si ga gledao na nekoj utakmici uzivo, vjerovat cu ti.....necemo valjda na osnovu YouTube snimka. Mozda je i dobar, al ne i toliko koliko se trazi.
nisam ga gledao uživo, al' daj nemoj zajebavat' .. momak igrao u PL, imao ponudu permijeligaša, odbio da bi došao kod nas, itd .. primjera radi, kakve ponude su imali Mehanović i Efendić? prvo Čiva, sad Đokara ..

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 25 jul 2014, 01:18

Skver je napisao/la:Ljudi, opustite se ba....dosta igraca se bukvalno nude, nasi momci (oba Denisa i Deda) ne mogu isprobati igraca koliko nam se sami nude...svi su culi za korektnost i ucinkovitost nase uprave i ljudi koji su ukljuceni u projekat Sloboda....Uprava sa Azmirom....Grad :D, UG Prijatelji FK Sloboda....Meni je simptomaticno to da u istom danu izadju dva teksta o Dzokici, jedan o "nekom" momku koji je izgubio pasos (pasos je izgubljen na dan polaska igraca na pripreme, pa se Dzokica naknadno prikljucio u Sloveniji, ne znam samo kako je usao u SLO ako mu je danas nadjen pasos u blizini hotela???????), te intervju koji je on dao.....ko fol nije uplatio tarifu Denisu.....stvarno ovi sa Stupina ne miruju :D, jos bi nam sad i trenera sa Stupina :D. Ne znam stvarno sta bi mogao vise napisati da nema potrebe za brigom....Ljudi koji vode i koji se brinu o Slobodi su veoma pametni i iskusni da bi radili gluposti. Ljudi imaju plan i program i sigurno znaju sta rade....Azmir, Sasa, Jasmin i ostali koji su ukljuceni u projekat puno toga mogu i znaju.

P.S. Ne dirajte Fukaru87, ovo je virtualni svijet i necemo se medjusobno svadjati. Zna se protiv koga smo.
E j...ti precherujes...sta se ima ko nuditi i probavati danas 8 dana do pocetka prvenstva?
Da bilo ko od ovih koje si naveo po imenima ima plan i program i da je bilo ko ukljucen u neki projekat sve bi bilo drugacije,ovako na zalost nije i trebaju,moraju dovesti pojacanja koja ne treba provjeravati nego da odmah igraju i budu POJACANJE! Naredne pripreme su u januaru 2015g.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 jul 2014, 01:31

Chinaglia je napisao/la:nisam ga gledao uživo, al' daj nemoj zajebavat' .. momak igrao u PL, imao ponudu permijeligaša, odbio da bi došao kod nas, itd .. primjera radi, kakve ponude su imali Mehanović i Efendić? prvo Čiva, sad Đokara ..
Za mene je korektnije da igraju Efendic i Mehanovic, momci su tu vec neko vrijeme, nemamo dodatne troskove, dobri su momci a sad da li se uklapaju kod Denisa ne znam....vidjet ce mo. Po meni ovo sto imamo je sasvim dovoljno....E sad neko bi Evropu......@staragarda je super objasnio sve...vrati se par stranica nazad.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jul 2014, 01:38

nije bitno šta ja želim, vjerujem u ono što Azmir želi, tj. u njegovu viziju :D nije bitno šta je korektno, ko da igra, trebaju igrat' najbolji, nema nikakve sentimentalnosti ili igranja na račun starih zasluga, itd .. ako zaslužiš, igraj, ako ima bolji, Bože moj :D volio bih i ja da su nam u ekipi sve naša djeca sa TK, al' kad nemaju kvalitet, onda igraju bolji igrači, sa strane :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 jul 2014, 01:41

Evo ponovo, poslije ovog sto je napisao dosla su ova cetvorica, veznjak Sahman i stoperi....ne znam sta bi vise, koje igrace bi, stvarno ne vidim razlog nezadovoljstvu....pa **** nekog Milovica, trebamo u depresiju zbog njeg i Redzepija i Jusufbasica padati......
staragarda je napisao/la:bas sam danas pricao sa RUDARSKA 2 oko desavanja u klubu....de ljudi da Husicu damo sansu i podrsku makar jos sezonu,dvije....pa jazavcima koji su nam devastirali klub u svakom segmentu smo dali 2 decenije da nas ljudi ugase...Husic je za ovu nepunu godinu uradio sto neki nisu NIKAD za njihovog haracenja na Tusnju...
1.spasio uz UG klub od gasenja
2.vratio klub u PL
3.reprogramirao dugove,neke vec i otplatili...kompezirali
4.nenadjebiva posjeta...nesto sto Tusanj dduuugggooo nije bio docekao
5.sponzorski ugovori sa jakim firmama
6.uvezivanje omladinskog pogona
7.j.e.b.en.i BUS
8.redovne plate,uplate doprinosa
9.oprema
10.vrhunske pripreme
11.klub nakon dragi Bog zna koliko decenija nije poslovao negativno
12.odrzavanje famozne skupstine
13.VRACANJE VJERE U SLOBODU I U BOLJE SUTRA KLUBA KAKO OD STRANE TUZLAKA TAKO I OD LJUDI KOJIMA JE KLUB DRAG I NA SRCU A ZIVE DILJEM KANTONA
i to sve za j.e.b.e.n.u godinu dana....pa dal je moguce da smo tolika s.t.o.k.a nezahvalna...i ja sam za diskusije i rasprave..pa i kritike jer i Husic grijesi kao i svi ljudi na svijetu...al sad pricat kako je ista situacija kao prije je bas ono bezobrazno i nezhvalno...
COVJEK JE SVE ISPUNIO STO JE DO SADA OBECAO...COVJEK IMA PETOGODISNJI PLAN RADA I STABILIZACIJE KLUBA...eh sad,sto se nekim vojnicima Slobode ne ceka 5 godina a ti isti nisu j.e.b.e.n.e marke za klub dali je drugi par rukavica....i ja bi volio neke samijase na Tusnju u svecanoj lozi kako nam masu debelim rukama sa rolexima od 50 000 maraka,tekme pred 20 000 gledalaca u srijedu navece kad Sloboda igra grupnu fazu LP,volio bi i Cavanija i Falcaa...i Murinja bi isto volio...de ba da malo spustimo loptu na zemlju...nije ovo jos odlicno ali je daleko od loseg
Edit: Zaboravio sam za Bajraktarevica.....pa ne igramo Bundes ligu, vise ni ne pamtim igrace :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jul 2014, 01:53

druže, ti mene ne kontaš, nisam ja nezadovoljan uopšte, čak štaviše, ja ovdje i pišem da nema razloga za nezadovoljstvo, pesimizam, itd :D što se tiče Čive i Đokare, po meni tu nešto ne valja, jer smatram da obojica imaju kvalitet da budu dio ekipe :D moje lično mišljenje je da u ekipi nema boljeg igrača na desnoj strani od Đokare :D tako da se ne slažem s ovom odlukom, to je valjda u redu, zar ne? imam pravo na svoje mišljenje :D

P.S. šta igra Migijev brat, rođak, šta mu je već? valjalo bi ga dovest' :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 25 jul 2014, 02:40

Citajuci stanje vasih priprema posjecate me na Zvijezdu iz Gradacca i kod nas je tako bilo na pocetku dok je bilo pare, znalo je se desit da u toku zimskih i ljetnih priprema dodje i prodje na stotine fudbalera, iz kluba je se pravdalo kao nude se sami, i desavala se situacija da na svakoj utakmici imas 10 igraca na tribinama plus rezerve, neke nismo nikad ni vidjeli na kraju se ispostavilo da glavni povjerilac to jest covjek od povjerenja preko njih kupi pare......

Ako pod hitno ne uvedete red u politiku dovodjenja igraca bice tu svega..... lijepo ste krenuli steta bi bilo da sad to kojekakvi menadzeri/mesetari uniste a ima ih dosta na kantonu

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 25 jul 2014, 04:11

Chinaglia je napisao/la:druže, ti mene ne kontaš, nisam ja nezadovoljan uopšte, čak štaviše, ja ovdje i pišem da nema razloga za nezadovoljstvo, pesimizam, itd :D što se tiče Čive i Đokare, po meni tu nešto ne valja, jer smatram da obojica imaju kvalitet da budu dio ekipe :D moje lično mišljenje je da u ekipi nema boljeg igrača na desnoj strani od Đokare :D tako da se ne slažem s ovom odlukom, to je valjda u redu, zar ne? imam pravo na svoje mišljenje :D

P.S. šta igra Migijev brat, rođak, šta mu je već? valjalo bi ga dovest' :D
ja sam prvo kontao da se ti zayebavas za ovog Djokaru,sad vidim da si stvarno ozbiljan,cestitam ti prosudio si preko youtube snimka da je to najbolje rjesenje za nasu desnu stranu :tokralju: :tokralju: :tokralju: pa ljudi ce na youtube-u napravit Milosa Galina,da ljudi pomisle da je bolji napadac od Ibre :crazy: :crazy: ljudi koji su tu svaki dan i koji gledaju igrace (licno mi jedan momak rekao u Ruscici) da taj isti tvoj DJokara bukvalno ne zna hodat,zato malo smanji dozivljaj oko njeg ziv bio :salut:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 25 jul 2014, 07:45

Ako je Redžepi potreban, nezamjenjiv :kafa: . . . trebalo mu se odmah ponudit ugovor i znati na čemu smo, a ne ovako povest ga na skupe pripreme i onda da nas ucjenjuje i o d j e b e.Odmah na početku se trebalo to rješavati.Sad ko god ga preuzme, dobit će pripremljenog igrača koji je plaćen našim parama.

Druga stvar. Možda su naši iz uprave znali da on traži više para, pa su ga poveli da vide da li vrijedi za te pare. I naravno, ne vrijedi.A s obzirom da nisu dali konkretno saopštenje, mi ovdje pametujemo . . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 25 jul 2014, 07:50, ukupno mijenjano 1 put.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jul 2014, 07:45

ma Redzepi je izgleda od pocetka naumio da ide, pricao sam prije 10-ak dana da nije zadovoljan trenerom, nacinom rada, ambicijama itd ...izgleda da je samo trazio nacin da se izvuce i na kraju ga i nasao..

mozemo se mi zavaravati koliko hocemo, ali stvari ne izgledaju dobro.... 7 dana pred pocetak lige ostati bez jedinog kreativca u ekipi+ ti fali jos stoper i krilo NAJMANJE...1-2 igraca se mogu uigrati, 3-4 koliko nama treba je vec problem...ostat cemo mi u ligi i sa ovim timom ne sumnjam, ali samo zato sto u ligi ima par poluraspalih timova, jer ova ekipa je znacajno losija trenutno od one sto je usla u ligu, a ni ona bez Cirinog faktora nije bila cemu realno..

sta mene bine, prvo sto nas u prva dva kola mogu povaljati igraci koje smo mi spremali..drugo sto je citav prelazni rok odradjen amaterski i neozbiljno..islo se na to da se ne potpisu ugovori da se bilo ko moze otjerat bilo kad ako ne zadovolji, ali nam se to malo obilo o glavu...i sta me najvise muci, od kako je Azmir tu, ovo je 4. prelazni rok..ovaj je trebao biti najbitniji a odradjen je najvise amaterski, i sto je fora cak i Azmir skoro da se ne oglasava..a cak i onaj prelazni rok nakon "raspada i BKC-a" je bio jasniji od ovog...sinoc dosta pricamo na ovu temu, mnogi misle da se Azmir lagano i kulturno izvlaci iz kluba nakon sto ispuni i zadnje obecanje a to je reprezentacija- ja licno ne vjerujem u to ali jbg imaju ljudi sve vise argumenata...takodjer neki pricaju i o tome da se stvar lomi oko istocne tribine...uglavnom i meni je covjek iznenadjujuce tih..sve ja razumijem i Brazil i odmor i firma i porodica, ali upravo sto se onako ozbiljan covjek nikad nije ponasao "neozbiljno" kao ovaj prelazni rok je ono cega je mene najvise strah...to je taj strah koji ce izgleda uvijek postojati kod nas :D , da mu je ohladilo :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.