FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 24 jul 2014, 22:58

samozeljo1987 je napisao/la:Raspad sistema

:lol:
nemoj se iznenadit ako vam doleti na grbavicu.. ovakav Redzepi bi se popis'o po veznom redu Zelje, kako god tu ste vi negdje s nama
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jul 2014, 23:07

brazzo je napisao/la:

nemoj se iznenadit ako vam doleti na grbavicu.. ovakav Redzepi bi se popis'o po veznom redu Zelje, kako god tu ste vi negdje s nama
seljo je cirkus od ekipe :mrgreen: dolaze im ''pojacanja'' iz trece hrvatske lige i oni hoce titulu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

brazzo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 24 jul 2014, 23:12

Upravo, jos vaze za ozbiljnu ekipu sa stabilnim finansijama i 'uspjesnim' sezonama iza sebe a rastimani gore nego mi :lol: i onda dodju nesretnici lijecit muku na racun Slobode koja ce im i ovakva u ovoj sezoni uzet bodove..ako ne svih 6 onda 3 sigurno :)
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 jul 2014, 23:15

Svaki igrač koji hoće da ucjenjuje klub, slobodna mu poljana.

Znate kako bi ovo ljeto završilo prije 4-5 godina. Ovaj traži voiliko - može, ovaj traži onoliko - može...potpišu se ugovori,a onda kada dođe vrijeme naplate klepa. Ni trunke racionalnosti ili realnog planiranja nije bilo.

Ovako je bar pošteno. Možemo se ovoliko ispružiti ovu sezonu. Ako se ne uklapaš druže izvoli nađi bolju sredinu. Pa Redžepi je otišao bio još u junu, udarilo mu u glavu da može uzet 50 milja za sezonu.
tuzlanska Sloboda

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 jul 2014, 23:23

http://****.ba/vijest/77172" onclick="window.open(this.href);return false; Javio se i changlijin omiljeni igrac nakon rastanka :nene:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 jul 2014, 23:27

TaRgEt_ je napisao/la:http://****.ba/vijest/77172 Javio se i changlijin omiljeni igrac nakon rastanka :nene:
nece da otvori,o cemu se radi
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 jul 2014, 23:29

TaRgEt_ je napisao/la:http://****.ba/vijest/77172 Javio se i changlijin omiljeni igrac nakon rastanka :nene:
sta kaze, hvala za pasos :)
Joj canglija :lol: -> cinalja (chinaglia)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 jul 2014, 23:30

wienultras je napisao/la:mislim da je opstina,odnosno grad,pardon :mrgreen:
krenuo preambiciozno sa stadionom,naravno racunajuci na pomoc ostalih struktura,koja nikada nije dosla.
iskreno,veliki je to kapacitet za nas navijacki mentalitet,da bi ga punili jednom u godini kada igra repka,po trenutnom stanju u klubu,svaku deceniju u izletu u evropu.
imamo sjever,prelijep,dovrsen bice pravo malo remek djelo..kapaciteta 3500 sjedecih
imamo zapad,po zadnjim podacima kojima raspolazem,primao je 4444 sjedeca mjesta.
renovirati ga,adaptirati,uraditi novi prilaz tribini,renovirati vc,pokriti,sve to za otprilike 250 000 eura.
na istoku napraviti tribinu od 3000 sjedecih,natkrivenu,i imas top stadion od otprilike 11 000 sjedecih mjesta,pa **** te nema ni maribor veci kapacitet.
a imamo hiljadu primjera da se za male pare sklepa fina tribina,vidi one nove u banovicima,nista joj nefali,samo natkrit :mrgreen:
naravno treba malo svlacionice prosiriti,novu fasadu baciti i tak to.
uglavnom za nekih 4,5 miliona maraka,moze se adaptirati stadion za evropu sa tri tribine jarane,i :salut:
bolje i to nego cekat stadion 20 godina,ko seljo :mrgreen:
a i nismo mi bajern da je pun cijelu sezonu,primjera radi,dodje 10 000 ljudi protiv pitara,sledecu tekmu 2500 protiv travnika i to je to...bolje manje sa svim uslovima ispunjenim,nego mega projekat da visi na zidu narednih 20 god..
Projekat se mora zavrsiti kako je zamisljen, sve ostalo bi bilo nakaradno....TK je najmnogoljudniji kanton i sa Tuzlom kao sjedistem kantona zasluzuje da ima stadion kakav je po projektu. Tu je i aerodrom....tako da bi i reprezentacija mogla igrati. Naravno i Sloboda u grupnoj fazi :D.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 24 jul 2014, 23:31

Izvini molim te,makar ne ispadamo od makedonskih amatera u 'Evropi tj. ne sramotimo BiH.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 jul 2014, 23:33

si vidio stadion mlade boleslav,jedna tribina veca,druga manja..nakaradan... :nene:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 jul 2014, 23:34

Đoko Milović, bivši fudbaler Leotara, tvrdi da je bio dogovorio saradnju sa tuzlanskom Slobodom, međutim na kraju je ostao bez angažmana zbog nekorektnosti čelnika kluba sa Tušnja.
"Dogovorio sam uslove sa Slobodom. Gospodin Husić djelovao je jako korektno. Dogovorili smo saradnju 1+1 godinu. Predsjednik me zamolio da se priključim pripremama u Sloveniji, te da ću ugovor potpisati po njegovom povratku iz Amerike, tačnije oko 22. augusta", rekao je Milović, te je dodao:

"Predsjednika sam lijepo zamolio, da kaže ako se radi o nekoj vrsti probe, jer nisam raspoložen za to. Bez obzira na rezultate Leotara imam dvije dobre premijerligaške sezone u Leotaru".

Mladi fudbaler iz Trebinja kaže da je imao i ponudu Zvijezde, ali angažman na Banja Ilidži propao je zbog Slobode.

"Osim toga, imao sam konkretnu ponudu Zvijezde iz Gradačca, te sam lijepo rekao, ako se radi o probi, hvala vam, ali ja ću ići u Zvijezdu. Na to predsjednik je rekao da sam ja igrač Slobode i to je gotova stvar. Priključio sam se ekipi u Sloveniji"

Iako je imao dogovor sa predsjednikom Husićem, na kraju su iz tabora Slobode istakli da je Milović bio na probi, te da nije zadovoljio.

"U samom startu u odnosu trenera zaključio samda postoji disproporcija između predsjednikove priče i trenerove vizije. Štaviše, ubjeđen sam da predsjednik nema pojma šta se tu sve radi. Bilo kako bilo ispalo je kao da sam bio na probi, rizikovao sam da se povrijedim. Ja sam profesionalac, od ovoga živim i uopšte me ne zanima ko je tu s kim u dilu, ali takav odnos koštao je i mene koji marljivo radim svoj posao", rekao je Milović, te dodao:

"Da to nije moja paranoja ili nekakav umišljaj dokazaću Vam činjenicom da recimo jedan Redžepi, koji je bio najvažniji igrač u Ćirinoj mašineriji prošle godine, sada je na ledu kod daleko manjeg trenera Sadikovica. Mnogo je tamo momaka koji dijele moje mišljenje, ali su u mat poziciji. Ja nemam oraha u džepu i neću da šutim nalaži,jer sam oklevetan".

Dvadesetjednogodišnji fudbaler ističe da ostaje velika žal što mu je propao transfer u Zvijezdu iz Gradačca.

"Krivo mi je što sam sebi zatvorio konkretnu opciju od strane trenera Zvijezde, Huseinbašića. Ovo je jedna škola za ubuduće. Nema veze. Život je lopta i vratit će se to negdje. Odlično sam odradio urakmice, čak me i sam Sadiković pohvalio, ali vjerovatno ne znam igrati utakmice van terena", dodao je mladi desni bek.

Evo sta kaze a changlija cinalja ma hajde :clap:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 24 jul 2014, 23:40

TaRgEt_ je napisao/la:Đoko Milović, bivši fudbaler Leotara, tvrdi da je bio dogovorio saradnju sa tuzlanskom Slobodom, međutim na kraju je ostao bez angažmana zbog nekorektnosti čelnika kluba sa Tušnja.
"Dogovorio sam uslove sa Slobodom. Gospodin Husić djelovao je jako korektno. Dogovorili smo saradnju 1+1 godinu. Predsjednik me zamolio da se priključim pripremama u Sloveniji, te da ću ugovor potpisati po njegovom povratku iz Amerike, tačnije oko 22. augusta", rekao je Milović, te je dodao:

"Predsjednika sam lijepo zamolio, da kaže ako se radi o nekoj vrsti probe, jer nisam raspoložen za to. Bez obzira na rezultate Leotara imam dvije dobre premijerligaške sezone u Leotaru".

Mladi fudbaler iz Trebinja kaže da je imao i ponudu Zvijezde, ali angažman na Banja Ilidži propao je zbog Slobode.

"Osim toga, imao sam konkretnu ponudu Zvijezde iz Gradačca, te sam lijepo rekao, ako se radi o probi, hvala vam, ali ja ću ići u Zvijezdu. Na to predsjednik je rekao da sam ja igrač Slobode i to je gotova stvar. Priključio sam se ekipi u Sloveniji"

Iako je imao dogovor sa predsjednikom Husićem, na kraju su iz tabora Slobode istakli da je Milović bio na probi, te da nije zadovoljio.

"U samom startu u odnosu trenera zaključio samda postoji disproporcija između predsjednikove priče i trenerove vizije. Štaviše, ubjeđen sam da predsjednik nema pojma šta se tu sve radi. Bilo kako bilo ispalo je kao da sam bio na probi, rizikovao sam da se povrijedim. Ja sam profesionalac, od ovoga živim i uopšte me ne zanima ko je tu s kim u dilu, ali takav odnos koštao je i mene koji marljivo radim svoj posao", rekao je Milović, te dodao:

"Da to nije moja paranoja ili nekakav umišljaj dokazaću Vam činjenicom da recimo jedan Redžepi, koji je bio najvažniji igrač u Ćirinoj mašineriji prošle godine, sada je na ledu kod daleko manjeg trenera Sadikovica. Mnogo je tamo momaka koji dijele moje mišljenje, ali su u mat poziciji. Ja nemam oraha u džepu i neću da šutim nalaži,jer sam oklevetan".

Dvadesetjednogodišnji fudbaler ističe da ostaje velika žal što mu je propao transfer u Zvijezdu iz Gradačca.

"Krivo mi je što sam sebi zatvorio konkretnu opciju od strane trenera Zvijezde, Huseinbašića. Ovo je jedna škola za ubuduće. Nema veze. Život je lopta i vratit će se to negdje. Odlično sam odradio urakmice, čak me i sam Sadiković pohvalio, ali vjerovatno ne znam igrati utakmice van terena", dodao je mladi desni bek.

Evo sta kaze a changlija cinalja ma hajde :clap:
zao mi momka jbga :(
ovaj Denis smrdi do boga :thumbdown:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 jul 2014, 23:42

Isteći će rok Denisu izgleda jako brzo.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jul 2014, 23:42

Znaci Sadikovic vec poceo da kenja...ee moj Azmire koga si ti doveo za trenera..poganijeg covjeka od ovog Sadikovica nisam vidio i ponovo ce nas napustit ako mu dodje bolja ponuda ili kola krenu niz brdo :evil:

Ne kontam ovo za Redzepija,al hajd valjda ima u planu nesto drugo,igrac prosao sa nama pripreme kao i Jusufbasic i noga.. :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 jul 2014, 23:43

Zodiac je napisao/la:Isteći će rok Denisu izgleda jako brzo.
na polusezoni

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 jul 2014, 23:43

Nije ovo dobro nikako, ako se ovako nastavi sa zajebancijom trebamo se svi dignut ponovo i razj.ebati to sijelo :roll:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 24 jul 2014, 23:45

Skver je napisao/la:Vratiti Sabovice u klub, Davuda, ljudi su ulagali, Fucku za sportskog direktora, ovo nista ne valja, sramota za Husica, nije platio Ciru koliko je trazio, sad Redzepija.......sutra nekog drugog nece platiti.
Predlažem ti i Envera(Enku) Bijedića, federalnog ministra.Bio predsjednik od maja 2005 do oktobra 2006.Te sezone smo pobjegli Džemi Taliću rahmetli,sa lopate i to u zadnjem kolu pobjedom u Banovićima(Osmanhodžić).
Mogli bi i Tuceta i Caku, kakve su to godine bile, moj "crveni Kmeru".

Fudbal se u Tuzli očito seli u "opštinu" Simin Han.
Ja volim FK Tuzla City

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 jul 2014, 23:49

Skver je napisao/la:Vratiti Sabovice u klub, Davuda, ljudi su ulagali, Fucku za sportskog direktora, ovo nista ne valja, sramota za Husica, nije platio Ciru koliko je trazio, sad Redzepija.......sutra nekog drugog nece platiti.
...
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 24 jul 2014, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 jul 2014, 23:49

Ironičan lik ybt

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 jul 2014, 23:51

Target drug s koje je ovo stranice ? Da nije tuzlalive ili vidiportal?
Ma veci je problem naci pouzdane ljude u upravu (a time ces i imat STRUCNI stab) nego vratit dug. Da jedan covjek moze sve sam pa Braco bi Vrbanjusom preorao Premijer ligu vise puta

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.