Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Meni lično taj Ignatkov nije neki wow potencijal, možda griješim, ali ja to ne vidim u njemu. Kako god, puno sreće u nastavku karijere, za bilo koju reprezentaciju.
Joj kao da je Messi jbt. Pos.eri ga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Glupa vam je priča, teret rasprave ne treba biti Željezničar - Sarajevo, nego činjenica da jedan smetljarski selektor tipa Orlovića daje sebi za pravo da ne poziva igrača dvije godine zbog odmazde.
Stavite se na trenutak u poziciju Ignatkova, pa ćete vidjeti da nije pošteno njega tovariti za ovo.
Stavite se na trenutak u poziciju Ignatkova, pa ćete vidjeti da nije pošteno njega tovariti za ovo.
I poslije Vladana, Vladan
Pitari i danas brane Vladana. 
Srž svega, al ne možeš to objasnit debilima. Isto rade malom Mehmedoviću. Momak prekucao juniorsku ligu, sprda se sa svima, al nema poziva. Sutra kad mu pukne film i, kao što i treba, odyebe ovu državu, svi će mu yebavat mrtve, a smradovi iz saveza će nekog novog klinca da yebu u zdrav mozak. Svaki put ista priča.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑17 dec 2025, 16:30Glupa vam je priča, teret rasprave ne treba biti Željezničar - Sarajevo, nego činjenica da jedan smetljarski selektor tipa Orlovića daje sebi za pravo da ne poziva igrača dvije godine zbog odmazde.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.