La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Neutral
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Neutral » 21 jan 2009, 16:37

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 jan 2009, 00:27

bubimir je napisao/la:steta sto real nije u formi pa da bude zanimljivo :)
Ulazi Real lagano u formu...ustvari koliko ovi sporo ulaze u formu, toliko L'pool lagano pada...
Bice interesantna utakmica, bez sumnje...kao i vecina ostalih.
Vom Jäger zum Gejagten

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 jan 2009, 11:40

barca je trenutno u najboljoj formi ali nikad se ne zna sta je samo real uradio predprosle sezone
FK Pjetlovi

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 22 jan 2009, 11:54

ipak mislim da nemaju sanse vratit se ove sezone.
mes que un club

mirsadinho
Kontakt:

Post Postao/la mirsadinho » 22 jan 2009, 12:10

Ma kakav real ba nije nijednom ove sezone pobjedio vise od 3:0... hahaha Barca osvaja i ligu i kup ali neznam za ligu prvaka !!!

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 22 jan 2009, 12:37

po meni real je apsolutni favorti protiv liverpoola i vidim ovdje komentare kako real nije u formi i sa su slabi . jel prati iko odavde primeru ?????? ja bi reko malo ko real je imao problema sa povredama i kako se igraci polako oporavljaju i real se polako dize i taman do liverpoola vecina ce biti na raspolaganju i razbice liverpool !!!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 22 jan 2009, 12:39

samo se ti nadaj,povrede su sastavni dio sporta.
mes que un club

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jan 2009, 19:46

Zidane od ljeta sportski direktor ili trener u Realu?

Zidane od ljeta sportski direktor ili trener u Realu?

Prema pisanju madridskog dnevnika AS-a, glavni predizborni adut u predsjedničkoj kampanji Florentina Pereza bit će veliki francuski nogometaš Zinedine Zidane (36)...

AS tvrdi da će Florentino Perez, pobijedili li na izborima za predsjednika Real Madrida, sa sobom u klub dovesti obožavanog nogometaša, koji je dres madridskog kluba nosio od 2001. do 2006. godine.

Zidaneu bi u najmanju ruku bilo ponuđeno mjesto trenera mlade momčadi. Također, postoji vjerojatnost, piše AS, da će Zidane naslijediti funkciju sportskog direktora, koju zasad obnaša Crnogorac Predrag Mijatović.

Predsjednički izbori održat će se u lipnju.

Zidane je Perezu rekao da će se vratiti u klub bude li on ponovno postao predsjednik tijekom humanitarne utakmice koju je u prosincu s Ronaldom organizirao u Maroku. Iako se trudio da to ispadne šala, samo nekoliko tjedana kasnije postaje izvjesno da ga čeka baš takva budućnost.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 jan 2009, 19:47

Florentino Perez se vraća u Real s Kakom, Messijem i Ronaldom?

Umirovljeni talijanski nogometni trener Arrigo Sacchi izjavio je za Marcu da se Florentino Perez želi vratiti na mjesto predsjednika Real Madrida, i to stilu...

- Florentino će pokušati dovesti Kaku, Messija i Cristiana Ronalda. U to uopće ne trebate dvojiti - potvrdio je Talijan, kojega je Perez doveo uz veliku pompu na mjesto sportskog direktora Reala 2004. godine.

- On je čovjek koji enormno voli klub i učint će sve da dovede svu trojicu ponajboljih svjetskih nogometaša. Obzirom da najviše mrzi poraze i neuspjehe, to uopće ne smatram nemogućim.

- Florentino je izniman čovjek i ima predispozicije biti veliki predsjednik. U prošlom je mandatu to, međutim, kvario svojim miješanjem u sva područja rada. Želio je biti i predsjednik, i trener, i sportski direktor, i napadač, i golman... Rekao sam mu tada da će najbolje biti ako bude samo predsjednik - zaključio je nekad veliki trener Milana i talijanske reprezentacije.

Perez je iz prošlog mandata na čelu kluba stekao popularnost filozofijom “galacticosa”. Stekao je običaj momčadi europskog prvaka iz 2000. godine svake godine priključiti jednoga vrhunskog nogometaša, ne nužno igrački, već više marketinški isplativog. U sastav ionako prepun zvijezda tako su dolazili Figo (2001. godine), Zidane (2002.), Ronaldo (2002.) i Beckham (2003. godine).

Želio je stvoriti momčad planetarnih zvijezda i igrača iz omladinskog pogona (“Zidanes&Pavones”), te je odbio kupiti mladog Ronaldinha, prije no što ga je Barcelona uzela iz PSG-a, uz obrazloženje da je “preružan za najbolji klub na svijetu”.

Za Marcu je i Roberto Carlos, bivša Realova zvijezda i veliki Perezov prijatelj, a danas igrač turskog Fenerbahçea, izjavio da će Kaka doći na Santiago Bernabeu samo ukoliko se na čelo kluba vrati Perez.

Izvanredni izbori za Realova predsjednika, nakon što je ostavku podnio Ramon Calderon, održat će se u lipnju ove godine.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 jan 2009, 00:06

messia ne moze dovesti nikad
ne vjerujem da ce i kaku uspjeti dovesti
za ronalda...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

anel_tm87
Kontakt:

Post Postao/la anel_tm87 » 23 jan 2009, 00:17

O, pa i meni je Raul najdrazi igrac, pratim ga od svoje desete godine...igracina :!:

obannon
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)::2008/2009

Post Postao/la obannon » 24 jan 2009, 09:44

Subota, 24. januar:
20:00h Viljareal - Osasuna
22:00h Barselona - Numansija

Nedelja, 25. januar:
17:00h Almerija - Atletik Bilbao
17:00h Hetafe - Sporting
17:00h Malaga - Atletiko Madrid
17:00h Majorka - Valensija
17:00h Rekreativo - Betis
17:00h Valjadolid - Espanjol
19:00h Sevilja - Rasing
21:00h Real Madrid - Deportivo
- " $...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 jan 2009, 17:43

Arjen Robben najbrži Realovac

Nizozemski nogometaš Arjen Robben najbrži je u momčadi Real Madrida te prelazi 100 metara za 10.9 sekundi...

Lomljiv, ali brz. Tako bismo mogli nazvati Arjena Robbena, koji je na testiranju brzine proizašao kao najbrži član Reala.

Ljevokrilni igrač na testu je prevalio 100 metara za 10.9 sekundi bez lopte, što je izvanredan rezultat za nekog tko se ne bavi atletikom.

Takvu su brzinu svojedobno imali Ukrajinac Oleg Blohin iz kijevskog Dinama i Španjolac Francisco Gento, također Realovo lijevo krilo. Drugo i treće mjesto najhitrijih Realovaca zauzeli su drugi Nizozemac, Royston Drenthe, te Brazilac Pepe.

U trčanju s loptom, rezultati su logično bili slabiji, no i tada je najbrži bio Robben, igrač izvanredne hitrine, ali i visoke osjetljivosti na ozljede.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 24 jan 2009, 20:14

Zna li neko gdje na netu mogu gledati tekmu Barca-Numancia,jer Hayat ne prenosi.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 25 jan 2009, 12:54

Butmiran je napisao/la:Zna li neko gdje na netu mogu gledati tekmu Barca-Numancia,jer Hayat ne prenosi.
pa zar je moguce da Hayat ne prenosi Barcelonu?,nesto tu nije uredu jer oni samo njih i prenose,hebem ti takvu televiziju,al et pobjedili su mozes bit zadovoljan a vjerovatno ce prenosit Real Madrid.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jan 2009, 08:45

Iskreno, koju če drugu ekipu prenositi ?! Real i Barcelona, eventualno Valencija jedino mogu, niko više. Pa te neću gledati numancia-osasuna, ili ne znam ko još, kada je tu 70% utakmice valjanje, izbijanje lopte, nema poteza vrijednog pomenu. Razumijem ih što uzimaju samo ova 2 kluba, eventualno ako valenciju kada prenose.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 jan 2009, 10:57

Messi: 'Neću nikada otići'

Trenutno najbolji nogometaš Barcelone Lionel Messi je odgovorio na posljednje medijske špekulacije o tome kako ga madridski Real želi dovesti u svoje redove ako na čelo tog kluba na ljeto dođe tvorac poznatih 'Galacticosa' Florentino Perez, izjavivši za službenu interenet stranicu katalonskog kluba kako nikada neće napustiti Barcelonu, osim ako ga klub sam odluči prodati.

"Nikada neću napustiti Barcelonu. Samo ako me klub izbaci. Barcelona je moj dom." rekao je Messi, izrazivši svoju zahvalnost klubu u koji je stigao kao dječak. "Barcelona je napravila puno za mene i moju obitelj i ja to cijenim." dodao je Argentinac.

Medijske špekulacije koje Messija, osim sa Realom, dovode i u vezu sa Interom, osudio je i predsjednik kluba Joan Laporta, koji je rekao: "Ljudi u Realu se oslanjaju na medije kako bi proširili ove glasine. To je pokušaj da se poljulja naša dobra atmosfera i da se prikriju njihovi problemi. Najvažnije je to da je Messi zadovoljan ovdje, on je ovdje odrastao i svoju zahvalnost pokazuje svojim igrama na terenu."

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 jan 2009, 13:37

e nek valja utakmica REALA....qrcu nije valjala...sve nazor dobijaju...a nioje zanimljivo ni kad BARSU prenose....zna se ko dobija...al eto gledam zbog messia...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 26 jan 2009, 14:35

Almerija - Atletik Bilbao 2:1 (2:0)
Ortiz 26', Uće 39' - Del Olmo 65'

Hetafe - Sporting 5:1 (2:1)
Soldado 15', 57', 72'(pen), Granero 17', Uće 70' - Baral 45'

Malaga - Atletiko Madrid 1:1 (1:1)
Aponjo 22' - Heitinga 45'

Majorka - Valensija 3:1 (3:0)
Hurado 8', 42', Marti 41'(pen) - Visente 72'

Rekreativo - Betis 1:0 (0:0)
Kamunjas 72'

Valjadolid - Espanjol 1:1 (1:0)
Goitom 41' - Sančez 78'

Sevilja - Rasing 0:2 (0:1)
Navas 24', Žigić 47'

Real Madrid - Deportivo 1:0 (1:0)
Raul 40'

Igrano u subotu:
Viljareal - Osasuna 1:1 (1:0)
Barselona - Numansija 4:1 (0:0)

Žigi svanulo kako je otišao iz Valensije
- " $...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 jan 2009, 00:05

Hehe...pa ima mali i pametnih 8-) :lol: samo se nesto puno smije :D a to ne valja :? :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.