a jbg ne mogu uvijek biti u formi al ev izgleda da se vracajuRz88 je napisao/la:nisu sto su nekad bili sramote se u pojedinim utakmicama

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
a jbg ne mogu uvijek biti u formi al ev izgleda da se vracajuRz88 je napisao/la:nisu sto su nekad bili sramote se u pojedinim utakmicama
Rz88 je napisao/la:oni bi davno bili dobri da robben nije stalno ozljeden, po meni takodjer slabo investiraju, sta ce im rafael van der vaart...trebalo su quaresmu uzeti taman za spanske lige, hoce moga ribery-a ali tesko, ne konatam sta guti i gago prestavljao u realu ikone neke, poslozit ce se to valjda, titulu neka zaborave u lp imaju real(ne= sanse =)
a vidim da nas nema cim do sad nije otvorena ova temageronimo je napisao/la:Vidi vidi....nova tema ...cuveni galaktikosi, pa ja se pitam sto ih nema do sada...neka svaka cast...najuspjesniji klub svih vremena...ti "zeljovac" kad si ovo kopiro...nikad kraja tim uspjesima...poceo mi desni kaziprst da odkazuje premotavajuci to sa "misem".![]()
![]()
Pazi samo da ti ne bude ona...sama prica...sama razgovara...jer brate, nema vas puno...bar na ovom forumu.
E sad nemoj sam sa sobom pricati...zovi nekoga u goste, pa makar se i svadjali.Emir_tm87 je napisao/la:a vidim da nas nema cim do sad nije otvorena ova temageronimo je napisao/la:Vidi vidi....nova tema ...cuveni galaktikosi, pa ja se pitam sto ih nema do sada...neka svaka cast...najuspjesniji klub svih vremena...ti "zeljovac" kad si ovo kopiro...nikad kraja tim uspjesima...poceo mi desni kaziprst da odkazuje premotavajuci to sa "misem".![]()
![]()
Pazi samo da ti ne bude ona...sama prica...sama razgovara...jer brate, nema vas puno...bar na ovom forumu.
ma polako sakupice segeronimo je napisao/la:E sad nemoj sam sa sobom pricati...zovi nekoga u goste, pa makar se i svadjali.Emir_tm87 je napisao/la:a vidim da nas nema cim do sad nije otvorena ova temageronimo je napisao/la:Vidi vidi....nova tema ...cuveni galaktikosi, pa ja se pitam sto ih nema do sada...neka svaka cast...najuspjesniji klub svih vremena...ti "zeljovac" kad si ovo kopiro...nikad kraja tim uspjesima...poceo mi desni kaziprst da odkazuje premotavajuci to sa "misem".![]()
![]()
Pazi samo da ti ne bude ona...sama prica...sama razgovara...jer brate, nema vas puno...bar na ovom forumu.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.