Merhaba je napisao/la: ↑17 nov 2024, 01:33Tek sam sad malo pogledao sastav Crne Gore(nek je vjecna!) i ne mogu da vjerujem da Boljevic nije pozvan. Sto vjerovatno se poklapa sa postom da je u pitanju menadzerska repka, slicna nasoj. Znaci zovne Camaja koji je u duplo slabijoj formi u drugoj ligi Mađarske! Sa godinama su tu negdje. Ovaj mali iz Vojvodine je mlad pa hajde, ali i za njega je naš Aleksandar izmislio fudbal i malisa nije redovan. Smjesno porediti Camaja i Boljevica. Osim trenutno puno bolje forme i vise odigranih minuta i ako ima utakmicu manje, Boljevic je igrac sa velikim iskustvom ino igranja u odlicnim klubovima, onda prosao je tu famoznu skolu fudbala holandije i Standard je za njega dao 2,2 miliona eura prije 5 godina. Zaista mi nije jasno sto nije na spisku CG evo iznervirao sam se zbog nepravde i sto sam ikako procitao ovo. Također ako neko misli da je ova **** Kisvarda mađarica bolja od Željezničara je lud ili da je kvalitetnija druga liga od naše Premijer lige.
Realno gledano nama možda ne bi ni odgovaralo da imamo igrače u repkama makar ne trenutno. Ni Bosna ni Cg su katastrofa tako da bi utjecalo i psihicki i fizicki na naše igrače.
A i riskirali bi neku povredu, a kakve smo srece prvi mesar bi slomio Boljevica.