Meni neriješeno ne bi bio kiks, ali oni igraju sutra sa Bornutom imamo odmorne igrače i nadam se da možemo i do tri boda, šta god da se desi samo nek lijepo igraju i nek se trude i bez povreda, idemo plaviPensioner26 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 22:42Nažalost protiv Totaša ćemo kiksati. Imam jako ružan osjećaj pred meč.TheShed je napisao/la: ↑04 dec 2024, 22:40Večeras je cijeli tok utakmice išao u našu korist, oslabljeni protivnik sa bitnim izostancima + crveni karton su dobili iz frustracije. Mi smo uspjeli odmoriti neke igrače za Tottenham i upisati novu pobjedu.
Nadam se da ćemo se u ovom gustom novogodišnjem ritmu uspjeti održati na visokoj poziciji koja vodi u LP u sljedećoj sezoni pa u februaru/martu polako držati tu poziciju.![]()
Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
A zaboravio sam da nam sudi tu tekmu kreten TaylorIQ200 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 22:50Meni neriješeno ne bi bio kiks, ali oni igraju sutra sa Bornutom imamo odmorne igrače i nadam se da možemo i do tri boda, šta god da se desi samo nek lijepo igraju i nek se trude i bez povreda, idemo plaviPensioner26 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 22:42Nažalost protiv Totaša ćemo kiksati. Imam jako ružan osjećaj pred meč.TheShed je napisao/la: ↑04 dec 2024, 22:40Večeras je cijeli tok utakmice išao u našu korist, oslabljeni protivnik sa bitnim izostancima + crveni karton su dobili iz frustracije. Mi smo uspjeli odmoriti neke igrače za Tottenham i upisati novu pobjedu.
Nadam se da ćemo se u ovom gustom novogodišnjem ritmu uspjeti održati na visokoj poziciji koja vodi u LP u sljedećoj sezoni pa u februaru/martu polako držati tu poziciju.![]()
- Pensioner26
- Kontakt:
Ćelavac je tu postavljen ciljano da kiksamo, nije to džabaIQ200 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 23:04A zaboravio sam da nam sudi tu tekmu kreten TaylorIQ200 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 22:50Meni neriješeno ne bi bio kiks, ali oni igraju sutra sa Bornutom imamo odmorne igrače i nadam se da možemo i do tri boda, šta god da se desi samo nek lijepo igraju i nek se trude i bez povreda, idemo plaviPensioner26 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 22:42
Nažalost protiv Totaša ćemo kiksati. Imam jako ružan osjećaj pred meč.

- wadethegreat
- Kontakt:
Ako bude posteno sudjenje a nece trebali bi ih dobiti ako izadju visoko.
Mogu samo zamisliti sta ce im Neto, Madueke i Jackson u tranziciji uraditi...
Mogu samo zamisliti sta ce im Neto, Madueke i Jackson u tranziciji uraditi...
Dobro izgleda,svidja mi se sto svi grizu, napred je paklena konkurencija,jorgensen ima refleks ko macka,nema smisla ako opet vrati sanceza na gol.
- wadethegreat
- Kontakt:
Treba i Felixa pohvaliti odlican je u zadnje vrijeme i on.
Primite moje saučešće
- Pensioner26
- Kontakt:
Strašno

Dobro to izgleda,posebno prema naprijed.Pitanje je samo hoce li Maresca uspjeti odrzati sve zadovoljnim s obzirom na minutazu.
Ok mi je zasad Maresca.Ma meni je svaki ok cim ne pravi retardirane odluke pa makar i gubio.
Jedina nejasna Marescina odluka zasad mi je to neko forsiranje Sancheza.Sanchez je neko ko je imao dosta dobrih intervencija mora se rec,al a ove dvije sezone je imao mnogo,mnogo vise gresaka nego tih dobrih poteza.
Slijedi Tottenham (koji je fin ispit za ovu ekipicu ) i nakon toga par dosta pobjedivih utakmica u kojim bi se mogli stavit u dobru poziciju za top4 do Nove godine.
Ok mi je zasad Maresca.Ma meni je svaki ok cim ne pravi retardirane odluke pa makar i gubio.

Slijedi Tottenham (koji je fin ispit za ovu ekipicu ) i nakon toga par dosta pobjedivih utakmica u kojim bi se mogli stavit u dobru poziciju za top4 do Nove godine.
Iskreno sve dok su dobri rezultati i igra ne interesuje me za to što neki mogu biti umišljeni i željeti igrati više, čovjek maksimalno rotira i vjeruje igračima svima je sinoć pokazao kad je onoliko izmiješao. Kako se igra sad ne smije se dovesti u pitanje plasman u LŠ, ali sezona je duga pa da vidimo.darker10 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 07:26Dobro to izgleda,posebno prema naprijed.Pitanje je samo hoce li Maresca uspjeti odrzati sve zadovoljnim s obzirom na minutazu.
Ok mi je zasad Maresca.Ma meni je svaki ok cim ne pravi retardirane odluke pa makar i gubio.Jedina nejasna Marescina odluka zasad mi je to neko forsiranje Sancheza.Sanchez je neko ko je imao dosta dobrih intervencija mora se rec,al a ove dvije sezone je imao mnogo,mnogo vise gresaka nego tih dobrih poteza.
Pa nije tebe briga ,al ako krene zajebancija u svlacionici i rezultati ce patit.Al vjerujem da ce on to fino rijesit .
Realno bolji smo od ovih kokoški..naravno rezultat može otići i tamo i ovamo trenutak inspiracije jednog igrača,malo sreće,dekoncetracija ili učinkovitost...puno je tu ako...Ono što je dobro je što svi grizu,bore se za status..loša je odbrana i bekovi i stoperi ...protivnici čim prođu vezni red stvaraju nam zicere pa i najslabije ekipe.Dobre ekipe će nas napuniti i onda belaj ..ako to uspijemo zategnuti idemo prema pozitivi ...bojim se da smo u odbrani i dalje kilavi.kako god bilo....idemo plavci .
- wadethegreat
- Kontakt:
Od svih igraca koji se rotiraju jedino Nkunku ima pravo da se buni jer je jedini established igrac koji je klasa tu a ne igra redovno u ligi.
Sancho ulijece tu i tamo, Mudryk nema pravo da se zali dok se ne dokaze, Veiga, Dewsbury hall, Buddy itd itd sve igraci koji se nece zaliti barem ne ovu sezonu.
I ako je ista dokazao do sada Maresca to je da ce rotirati ovisno o protivniku, taktickom setapu i meritokraciji odnosno zaslugama na treningu.
Sancho ulijece tu i tamo, Mudryk nema pravo da se zali dok se ne dokaze, Veiga, Dewsbury hall, Buddy itd itd sve igraci koji se nece zaliti barem ne ovu sezonu.
I ako je ista dokazao do sada Maresca to je da ce rotirati ovisno o protivniku, taktickom setapu i meritokraciji odnosno zaslugama na treningu.
Bas tako!aqarius je napisao/la: ↑05 dec 2024, 14:31Realno bolji smo od ovih kokoški..naravno rezultat može otići i tamo i ovamo trenutak inspiracije jednog igrača,malo sreće,dekoncetracija ili učinkovitost...puno je tu ako...Ono što je dobro je što svi grizu,bore se za status..loša je odbrana i bekovi i stoperi ...protivnici čim prođu vezni red stvaraju nam zicere pa i najslabije ekipe.Dobre ekipe će nas napuniti i onda belaj ..ako to uspijemo zategnuti idemo prema pozitivi ...bojim se da smo u odbrani i dalje kilavi.kako god bilo....idemo plavci .
Jedino sto bih ja volio jeste da se Palmer vrati u formu kakvoj je bio, jer ovo nije pravi Palmer kojeg znamo. Sa njim se ne bi smjeli bojati niti jedne ekipe, to smo pokazali protiv liverpoola
Ponosni smogovac!
Ja ne znam šta očekivat više od Palmera, daje golove asistira a nema penala, ovo je extra.
Na svjetskom prvenstvu za klubove igramo protiv Fluminensea i našeg Davida Luiza
Na svjetskom prvenstvu za klubove igramo protiv Fluminensea i našeg Davida Luiza

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Protiv Flamenga, a ne Fluminensea.
U Fluminenseu igra T. Silva.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Palmer isto igra imao je jedan los niz gdje su ga markirala po 2 3 igraca u onim derbijima ali isti nivo ima.
Samo iskreno nekada nemamo bas ni srece mi toliko lako stvaramo sanse da smo jedno 10 golova do sada vise trebali dati najmanje...
I to sve ciste prilike...
Doci ce i to na svoje nismo mi jos dobro nauljena masina tek smo krenuli.
Samo iskreno nekada nemamo bas ni srece mi toliko lako stvaramo sanse da smo jedno 10 golova do sada vise trebali dati najmanje...
I to sve ciste prilike...
Doci ce i to na svoje nismo mi jos dobro nauljena masina tek smo krenuli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.