FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Djeco, djeco, djeco....
Šteta!

-
- Kontakt:
Vico Zeljković trenutni član Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH u razgovoru za N1 prozvao je Ibrahima Hasanbegovića predsjednika Komiteta za sudije i suđenje NSBiH da "drži monopol lige zadnjih deset godina i da se on pita sve". S druge strane Ibrahim Hasanbegović odgovara da ga Zeljković proziva zbog toga što je tražio najstrožiju kaznu za sudiju Miloša Gigovića nakon utakmice Borac – Velež u banja Luci. 

Ko Monti PajtonVolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 dec 2024, 14:35Vico Zeljković trenutni član Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH u razgovoru za N1 prozvao je Ibrahima Hasanbegovića predsjednika Komiteta za sudije i suđenje NSBiH da "drži monopol lige zadnjih deset godina i da se on pita sve". S druge strane Ibrahim Hasanbegović odgovara da ga Zeljković proziva zbog toga što je tražio najstrožiju kaznu za sudiju Miloša Gigovića nakon utakmice Borac – Velež u banja Luci.![]()

- belosevic23
- Kontakt:
spominje se Strahinja Manojlović golman Radničkog Niš, vrijednost tm 1mil e, 22 godine...
Po meni bolje ulozit pare u štopere, nego u tako skupog golmana...al et ocito oni bolje znaju
Po meni bolje ulozit pare u štopere, nego u tako skupog golmana...al et ocito oni bolje znaju
Ima li raje pred Savezom ? Ko nama odg da dobije izbore, i da li ce biti uopste odrazni ?
Sarajevo ljubavi moja.
Sta god i kad god da se zavrsi ova sapunica sa FS KS,nesmijemo dopustit da lazn postane istina.
Nk zeljo, sta na stranu NEPRAVDE i na stranu Vice samo zato sto im odgovara da se nanosi FK SARAJEVO. Naravno negledajuci (nezeleci da je vide) da pored ogromne stete koje savez donisi FK SARAJEVO da taj nogometni savez unistava sport i bit sporta al bogami i bosnjacke federativne klubove. Evo citam da se Gosk skoro ugasio, sloboda, igman itd. Dok radnik sloga borac lagano uz pomalo kraducksnje od zeljinog saveznika Vicu lagano nakon 17 kola osigurali opstanak..
Ovo je sve izaslo iz toga sto nk zeljeznicar posljednjih 13 godina se nemoze da stabilizuje i svake godine tone a gradaki rival je postao MANCHESTER CITY, naravno mali klub sa grbavice se pokusava borit protiv GIGANTA SA KOSEVA koristeci unistavajuci NOGOMET SPORT I DRZAVU..
Nk zeljo, sta na stranu NEPRAVDE i na stranu Vice samo zato sto im odgovara da se nanosi FK SARAJEVO. Naravno negledajuci (nezeleci da je vide) da pored ogromne stete koje savez donisi FK SARAJEVO da taj nogometni savez unistava sport i bit sporta al bogami i bosnjacke federativne klubove. Evo citam da se Gosk skoro ugasio, sloboda, igman itd. Dok radnik sloga borac lagano uz pomalo kraducksnje od zeljinog saveznika Vicu lagano nakon 17 kola osigurali opstanak..
Ovo je sve izaslo iz toga sto nk zeljeznicar posljednjih 13 godina se nemoze da stabilizuje i svake godine tone a gradaki rival je postao MANCHESTER CITY, naravno mali klub sa grbavice se pokusava borit protiv GIGANTA SA KOSEVA koristeci unistavajuci NOGOMET SPORT I DRZAVU..
- relativizam
- Kontakt:
nema veze kako prodje,neka ostane zapisano ko je bio za promjene i bolje3 sutra a ko podrzavao danasnje stanje.
bolje i sam al na strani pravde nego se okoristiti u nepravdi
bolje i sam al na strani pravde nego se okoristiti u nepravdi
relativizam je napisao/la: ↑11 dec 2024, 16:44bolje i sam al na strani pravde nego se okoristiti u nepravdi

Kako god da ovo završi nama ostaje borba i van terena i na terenu.
Portal sp0rtske.b4 više nikad ne smije doći u klubu niti išta!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Sto je najgore tako smo govorili i kad smo pokrenuli za ono kad su nas pokrali poslije borca pa se nista nije desilo. Nema pomoci(promjena) dok se nesto ozbiljno ne desi( padne mrtva glava) ili neka pomoc da se dodje do fife preko nekih ljudi i da se tuzi u strazburu npr. Jer ovdje da se tuzi neko zna se da je sve namještajka i da ce ga popusiti. Nadam se da ce mirvic i zekic ostati tu uprkos ovakvim kradjama i desavanjima u nasem gradu i fudbalu.
Šta je bilo?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Džentlmenski povukao!
Ovo garant neki "njegov" žnj portal.

Ovo garant neki "njegov" žnj portal.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Nemoj tako da su Pantelija i njemu slicni tu dobili bismo sigurnoShategabri je napisao/la: ↑11 dec 2024, 14:03Hajd smanjite malo ribu.
Izgubila djeca od turskog predstavnika.
Nije kraj svijeta.
Treba još puno raditi pa da očekuješ nekakav rezultat.
Jok, hajmo odmah udariti po njima![]()
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Policijske snage ispred zgrade FS BiH, hoće li biti kvoruma?
Zovnuli muriji pickeeeeee
Zovnuli muriji pickeeeeee
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Shvatite da u tim mladjim kategorijama je fino imati rezultate, ali je poenta tih kategorija da iznjedre nove i kvalitetne prvotimce.
Ako iz ove generacije izvucemo 3-4 prvotimca, ili barem one koji ce se vratiti tu oko prvog tima i imati svoju minutazu cijeli proces je USPJESAN.
To je poenta mladjih kategorija. A vec se moze naslutiti da njih 5-6 kuca na vrata prvog tima, od kojih ce od njih 3-4 sigurno biti nesto vise. I to je to.
Ako iz ove generacije izvucemo 3-4 prvotimca, ili barem one koji ce se vratiti tu oko prvog tima i imati svoju minutazu cijeli proces je USPJESAN.
To je poenta mladjih kategorija. A vec se moze naslutiti da njih 5-6 kuca na vrata prvog tima, od kojih ce od njih 3-4 sigurno biti nesto vise. I to je to.
- FKS -
Kako se suprostaviti lopinama, sve su poklopili ovo nije normalno. Jel moguće da se vrti tolika lova u tim savezima da niko ne želi prepustiti mjesto i da će dovesti do toga da se sila mora upotrijebiti. Jel moguće da imaju toliku moć da suspenduju sve koji su protiv njih.
Mislim da ih kuca 3-4 a da ćemo od 1-2 max imati nekog hajra. A s ostatkom se slažem u potpunosti.Hajdeee je napisao/la: ↑11 dec 2024, 17:47Shvatite da u tim mladjim kategorijama je fino imati rezultate, ali je poenta tih kategorija da iznjedre nove i kvalitetne prvotimce.
To je vise nego odlicno.tabba77 je napisao/la: ↑11 dec 2024, 18:03Mislim da ih kuca 3-4 a da ćemo od 1-2 max imati nekog hajra. A s ostatkom se slažem u potpunosti.Hajdeee je napisao/la: ↑11 dec 2024, 17:47Shvatite da u tim mladjim kategorijama je fino imati rezultate, ali je poenta tih kategorija da iznjedre nove i kvalitetne prvotimce.
Celik sad, iza njega odma ostaje Mujkic godinu dana
Poslije Mujkica opet 1-2 ce izrodit i elham.