sta incest zna o transferima, klub mu za 15 godina od izlaznih transfera profitirao 100k, a za dovodjenje igraca za isto toliko godina su izdvojili 0,00KM (nula konvertibilnih maraka). Jebbo li mu ismir majku dosadnu i citavo sarajevo
Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne vidim razlog da ga se gura na takav nacin, unisticete ga. Ona tri crvena su dokaz da je kontraproduktivno pa jos kapitenska traka na sve to.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:41Ma tako je 18 godina ima momak,pravi kikseve sta je reci?
Prvenstvo je neregularno u potpunosti.
Ne mislim samo na sudijske lakrdije, prvobitno mislim na raspored kola kako se odvijalo.
Ne mislim samo na sudijske lakrdije, prvobitno mislim na raspored kola kako se odvijalo.
MNON
-
- Kontakt:
To nije mjerodavno,u ovoj ligi mi igramo dosta meceva bez kontakta fudbal,to je novi sistem,moramo se prilagodjavati,nama daju crvene i zute za pogled.RedBlue je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:45Ne vidim razlog da ga se gura na takav nacin, unisticete ga. Ona tri crvena su dokaz da je kontraproduktivno pa jos kapitenska traka na sve to.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:41Ma tako je 18 godina ima momak,pravi kikseve sta je reci?
Vi ste fizicki najgrublja ekipa, iz razloga sto su vam veznjaci sa tehnikom na vi, to nadoknadjujete fizikalijama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:47To nije mjerodavno,u ovoj ligi mi igramo dosta meceva bez kontakta fudbal,to je novi sistem,moramo se prilagodjavati,nama daju crvene i zute za pogled.RedBlue je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:45Ne vidim razlog da ga se gura na takav nacin, unisticete ga. Ona tri crvena su dokaz da je kontraproduktivno pa jos kapitenska traka na sve to.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:41
Ma tako je 18 godina ima momak,pravi kikseve sta je reci?
Otkazala im se utakmica prije Koševa, upravo ova, igrali bi po identičnom terenu i vjerovatno bi ishod bio isti kao večeras, ako se šta ne promijeni do kraja, ali djeluju nemoćno totalno.
Eh sad, kad bi došli u takvom raspoloženju i sa istim brojem utakmica nešto ne vjerujem da bi se onako rastrčali.
Nije se otkazalo zbog njih naravno, zna se ko sve kreira kolima unaprijed.
MNON
Kapitensku je dobio jer se mora prodati, zato su mu sredili i poziv u reprezentaciju. Zekiću je naređeno da mora igrati, a Zekić je pristao da mu neko naređuje i kroji sastav, eto pod plaštom budalaštine da je on neki klupski projekat. U nekom drugom klubu ga Zekić ni na klupu ne bi stavio a kamoli u prvu postavu.
Kad zanemarimo igrače GOŠK-a i Slobode, vjerovatno najgori defanzivac lige ove sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo zbog tog je sve neregularno.Noke995 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:54Otkazala im se utakmica prije Koševa, upravo ova, igrali bi po identičnom terenu i vjerovatno bi ishod bio isti kao večeras, ako se šta ne promijeni do kraja, ali djeluju nemoćno totalno.
Eh sad, kad bi došli u takvom raspoloženju i sa istim brojem utakmica nešto ne vjerujem da bi se onako rastrčali.
-
- Kontakt:
Sve ti znasVirtu4l je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:55Kapitensku je dobio jer se mora prodati, zato su mu sredili i poziv u reprezentaciju. Zekiću je naređeno da mora igrati, a Zekić je pristao da mu neko naređuje i kroji sastav, eto pod plaštom budalaštine da je on neki klupski projekat. U nekom drugom klubu ga Zekić ni na klupu ne bi stavio a kamoli u prvu postavu.
Kad zanemarimo igrače GOŠK-a i Slobode, vjerovatno najgori defanzivac lige ove sezone.

Sam se odjavi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Cuj Zekic "pristao" 

Danas umjesto sto odmaraju ekipu, primili bi jos jednu tricuNoke995 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:54Otkazala im se utakmica prije Koševa, upravo ova, igrali bi po identičnom terenu i vjerovatno bi ishod bio isti kao večeras, ako se šta ne promijeni do kraja, ali djeluju nemoćno totalno.
Možda bi tada dobili Radnika? Kako ti imaš takve pretpostavke? Nekad se desi takav dan. Suština je pokazati se protiv direktnih suparnika što su pokazali zadnje dvije tekme.Noke995 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:54Otkazala im se utakmica prije Koševa, upravo ova, igrali bi po identičnom terenu i vjerovatno bi ishod bio isti kao večeras, ako se šta ne promijeni do kraja, ali djeluju nemoćno totalno.
Samo računovođi treba vjerovati.
Frajer sve zna o Sarajevu - čak i ono što niko drugi ne zna. Insajder Sarajevski.
Frajer sve zna o Sarajevu - čak i ono što niko drugi ne zna. Insajder Sarajevski.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Još pola sata do urlika sa tribina Tušnja.
#jedvačekanje
#jedvačekanje

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma znam sve, pa i mi smo to radili. Ali tako se unistava ne samo to dijete vec i neko drugi cije mjesto zauzima i tako dalje... To sve znaci da fali para, da se mora svake sezone nesto prodati po svaku cijenu da bi se pokrili troskovi.Virtu4l je napisao/la: ↑15 dec 2024, 16:55Kapitensku je dobio jer se mora prodati, zato su mu sredili i poziv u reprezentaciju. Zekiću je naređeno da mora igrati, a Zekić je pristao da mu neko naređuje i kroji sastav, eto pod plaštom budalaštine da je on neki klupski projekat. U nekom drugom klubu ga Zekić ni na klupu ne bi stavio a kamoli u prvu postavu.
- tutankamon1905
- Kontakt:
halo bola bola, kad ce penal za zrinju i crveni za radnik
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Kompromis, Suki46 i 52 gosta.