Ako mu se ne igra, treba ga prodati. Ne samo njega, svakoga kome se više ne igra za Milan ili je umislio da je iznad kluba. Ako je u pitanju svađa s trenerom, neka to riješe između sebe. Vrlo jednostavno.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kako nije? Leao crn a Theo bijelac

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Svaka čast za retro dresove povodom rođendana 

A sta cemo sto Kardani ponizavaju klub? Sto se pisaju po njemu? Doduse oni su vlasnici...

Niko nije amnestirao upravu i stručni štab. Milion puta ispričano šta mislimo o Cardinaleu, Ibri i ovom lakrdijašu na klupi.memaga je napisao/la: ↑15 dec 2024, 20:51A sta cemo sto Kardani ponizavaju klub? Sto se pisaju po njemu? Doduse oni su vlasnici...![]()

Ispricano je milion puta i o Pioliju i Fonseki pa svaki dan se mjauce o istom....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Abrahama vratiti u Romu džaba uzima minute Camardi
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kako ovo nije penal sve ti ybem
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Bas mi se svidja Jimenez u uvodnih 25'
Igra se fino generalno, malo truljavo u tranziciji ali ok

Igra se fino generalno, malo truljavo u tranziciji ali ok
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Već se sad može ustanoviti da je Jimenez bolji od Terraciana, a i Liberali se za razliku od Rubena ukazao par puta u kadru jer ne bježi od lopte i duela. S obzirom da su iz vedra neba bačeni u tim, nije to uopšte tako loše.
Još da se i drugi malo ukažu, pa konačno utrpaju taj gol, bilo bi fino.
Još da se i drugi malo ukažu, pa konačno utrpaju taj gol, bilo bi fino.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovaj Chukwueze je potpuno beskoristan fudbaler 
Jimenez je komotno mogao biti prvi desni bek, jer covjek je ocigledno desnjak.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Prvi 20 minuta i dobro, ovo posle nije vrijedno pomena, nekako su skroz usporili, tacno kao da nam nula odgovara. Morat ce ovo puno bolje u nastavku.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jimenez ne smije biti ugušen na lijevoj strani kad je već desni bek.
Liberali za razliku od mutavog Loftusa traži loptu, stalno mijenja pozicije, ne plaši se duela
Liberali za razliku od mutavog Loftusa traži loptu, stalno mijenja pozicije, ne plaši se duela
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovi mladici nikako ne mogu biti gori od nasih pojacanja od 20 ili 30 mil....
Komotno mogu dobijati minute u ovakvim tekmama
Komotno mogu dobijati minute u ovakvim tekmama
- Beduin
- Kontakt:
Od pocetka sezone mi govorimo da je bolje Jimeneza staviti desno, ako neces dovesti vrhunskog beka, a oni bacise pare na Royala, a Jimenez tek veceras dobija priliku. Sto je opet izricito do trenera i neznanja njegovog.
Jimenez ce biti vrhunski bek. Momak tako zrelo i smjelo igra, konstantno je podrska Leaou, ide u sredinu i otvara prostor desno, okokito ide s loptom kroz sredinu, jednostavno briljantnih 45' veceras.
Volio bih i nastavku utakmice da ga pomjeri desno, a Theo lijevo.
Liberali je nedorecen zasad, ali ocekivano. Veoma zahtjevna pozicija, ali dosta se krece i trazi loptu, to mi se svidja. Pojavom na terenu mi lici na Pedria iz Barce, barem meni onako na oko.
Jimenez ce biti vrhunski bek. Momak tako zrelo i smjelo igra, konstantno je podrska Leaou, ide u sredinu i otvara prostor desno, okokito ide s loptom kroz sredinu, jednostavno briljantnih 45' veceras.
Volio bih i nastavku utakmice da ga pomjeri desno, a Theo lijevo.
Liberali je nedorecen zasad, ali ocekivano. Veoma zahtjevna pozicija, ali dosta se krece i trazi loptu, to mi se svidja. Pojavom na terenu mi lici na Pedria iz Barce, barem meni onako na oko.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tu gol negdje visi u zraku, al' opet ništa konkretno nisu napravili protiv ovakve Genove. Pulišić je postao pola napada kao i Leao, čim jednog nema odmah za 50% sleti čitava ofanziva.
Eno i Abraham se držao za mišić, a nije ni da je šteta ako izađe.
Mali Jimenez odličan i puno spremniji za prvi tim nego li npr. Camarda ili Liberali, ne znam šta se čekalo dosad s njim pored velikog Royala, Calabrije i Terraciana.
Eno i Abraham se držao za mišić, a nije ni da je šteta ako izađe.

Mali Jimenez odličan i puno spremniji za prvi tim nego li npr. Camarda ili Liberali, ne znam šta se čekalo dosad s njim pored velikog Royala, Calabrije i Terraciana.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jimeneza prebaciti na desnog beka izbaditi emersona koji je sve usrao kad se dodje do 16m . Ubaciti Hernandeza i malog prebaciti desno pa nek probijaju strane, ocigledno da je mali bolji i od Calabrie i Emrsona
Liberali se trudi ima neku kretnju ali nista specijalno , al nisam iskreno ni ovekivao nista vise za prvu tekmu, 17 godina samo ga treba pustiti da igra i da se razvija, nama pod hitno treba neki kreativac a mislim da cebovaj mali itekako biti dobar u buducnosti
Liberali se trudi ima neku kretnju ali nista specijalno , al nisam iskreno ni ovekivao nista vise za prvu tekmu, 17 godina samo ga treba pustiti da igra i da se razvija, nama pod hitno treba neki kreativac a mislim da cebovaj mali itekako biti dobar u buducnosti
- Romagnoli13
- Kontakt:
Liberali, Jimenez i Camarda su igračine u nastajanju jednostavno su rođeni sa tim. A sad što ih trener mrcvari nauštrb polupanih polovnjaka to je druga stvar.