Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Joj ovaj nas je međed karinđo u ligi, ide shitshow sa Endom do kraja
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Jel ovaj Onuachu inače dobar igrač ili samo protiv nas zna?
Endo bolji stoper od njega, Morton bolji bek.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Napravio je vala čist faul.
Daj sta das. Polufinale ce biti zeznuto.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nije igrao pola godine kako trebaTshabalala je napisao/la: ↑18 dec 2024, 22:30Nadam se da si upravu, prvi cu se posuti pepelom, ali mislim da je neko dobro hajrovo na njegovom dolasku u klub. Spor, okretan ko i ja i upropasti 100% priliku.

Umalo da nas opet ovaj ragib košta na kraju. Realno, faul i crveni.
Sa druge strane, kod gola se trebala zaustavit igra zbog moguće povrede glave Enda.
Samuraj MOTM.
Sa druge strane, kod gola se trebala zaustavit igra zbog moguće povrede glave Enda.
Samuraj MOTM.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- JayCatwright
- Kontakt:
Endo je prezahvalan igrač.
Ako govorimo o Cherkiju iz Lyona on je desno krilo i desetka. Po meni bas nepotreban u ovom trenutku, iako je dobar igrac
Srce, čast i ponos!
Za slične pare kao Chiesa ne može da ne valja.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ne znam zasto ali sam mislio pod Cherki da misli Kerkez
Strašan podatak
Eto odakle ono Wonder
Samo su malo ofulali navijači većih klubova od Liverpoola te vrsni poznavaoci sportske nauke.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.