Amarinho je napisao/la: ↑16 dec 2024, 17:45
Evo jos koja rijec za Fantasy. Dakle odlicno cetvrtfinale protiv Edina - inace mi najdrazeg protivnika cisto ovako jer se zna i sprdat malo, provokacije tu i tamo. Posralo me skroz ako pogledam realno po 2 TD za Nico Collinsa, McLaurina, Chase Browna, po jedan TD za Halla, Jacobsa ... na klupi mi cak odigrali neki season best effort.
Hall zadnjim napadom bukvalno dao, Edinu Cinci odbrana bezveze ispusti TD prije nego sto je presao goalline (kako se to i dalje desava wtf), oduzmi meni 6 dodaj njemu tih 6 i ispadam. Ma da je i Murray/McBridge TD zaustavljen na 1 yard crti... ali onda uzmes u obzir da je i Josh Allen gurao svim silama na kraju penali ga kostali bar passing TDa.
Vrlo uzbuldjivo cetvrtfinale, ovo drugo u ligi nazalost katastrofa. Liga nam bas u padu. Kad skontas da sam bacio Baker Mayfielda da bih uzeo Kincaida (McBride bio Questionable) i cim se ispostavilo da McBride igra mogao sam Mayfielda vratit bez ikakvih problema, niti je neko stavio claim nista. A Mayfield je QB5 do sada, nekih 16 bodova mu fale do QB3 (s tim da su naravno Lamar i Allen QB1 i QB2 ali su oni i pick runda 2,3 tako nesto).
Valjda se mozemo uozbiljit za naredni sezonu.
Čestitam još jednom.
Nemam sreće sa ovim playoff brackets to je nevjerovatno. Prošle godine izgubim sa 122 poena, sad sa 116. Uz to od 6 playoff igrača budem drugi po bodovima za taj week i oba puta igram protiv prvog
A što se tiče ovog drugog para, to je stvarno katastrofalno. Ok Kijo je imao opravdan razlog, ali kad_kako drugu godinu za redom totalno neaktivan u playoff u koji nekako uđe jer ima slabu diviziju i onda ga hladno nema par sedmica, ostavi Lamara, Taylora na klupi itd. Lani je direktno uticao na brackett i šampiona.
Generalno liga nije loša, ali imamo 2-3 neaktivna i to je problem. Dogodine ulazi jedan aktivni sigurno, vidjet ćemo dalje šta će se dešavati, ali plan je isfiltrirati ligu u sljedećem periodu.
Šta reći kad u istoj sedmici moron iz odbrane Cinncija i Taylor naprave istu stvar, izbace i mene i Coltse iz kombinacija za prolaz

Svi znamo šta su uradili, touchback na par centi od endzone. Umjesto da ideš na 20-7 i riješiš tekmu, jer odbrana je cijelu utakmicu bila fantastična, ti ostaješ na 13-7 i gubiš momentum + Taylor koji je do tog momenta vukao (preko 100 yardi za poluvrijeme), potpuno se isključuje iz tekme i onda ostatak napada radi gluposti koje ni odbrana nije mogla nadomjestiti, iako su 3 lopte uzeli Nixu do tada. Ipak Taylor je previše dobar da snosi sankcije, čovjek nije imao fumble od 2022., ali eto desi se da u ključnoj tekmi ima ovakvu situaciju.
muhamedhulk je napisao/la: ↑17 dec 2024, 08:12
na kraju me izvuce def vikingsa...a protivniku podbacio bowers.
nek ide pobjednik nase druge lige u prvu, izbacite tog neaktivnog, ili vise njih, ima nas u drugoj aktivnih...
Tako će i biti. To je već definisano na početku sezone.
Sramota je da za top waiver u jednoj sedmici kod nas četvorica stave claim, a u drugoj ligi 6-7 igrača.