FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Raja moze li neko proslijediti stream za my tv?
-
- Kontakt:
Nirton je napisao/la: ↑29 dec 2024, 14:3617:15SAMO BORDO je napisao/la: ↑29 dec 2024, 14:31U koliko se igra finale?
Za sarajevsku raju koja nisu u SA![]()
Hvala bracika
Fali jos samo Matko, iz mog vremena
Zabit ce Matko
U pola 4 napunjena dvorana i zaključana...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 29 dec 2024, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Svaka cast raji za ovog smrada sto nema stida da dodje na turnir ...
Izgleda da je smrad istjeran
O kome se radi ?johntravolta123 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:00Svaka cast raji za ovog smrada sto nema stida da dodje na turnir ...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Čolpa.NazorUso je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:04O kome se radi ?johntravolta123 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:00Svaka cast raji za ovog smrada sto nema stida da dodje na turnir ...
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Smrad iz savezaNazorUso je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:04O kome se radi ?johntravolta123 je napisao/la: ↑29 dec 2024, 17:00Svaka cast raji za ovog smrada sto nema stida da dodje na turnir ...
Colpa
Do godine aBd u veliku dvoranu. Da 1000 ljudi ostane vani, a bruku raje i ne krene na turnir radi gužve je škola za ubuduće
🇵🇸
- luckystrike
- Kontakt:
Fin je turnir ispao na kraju. Sretan sam zbog našeg grada, da se ovakav događaj oživio i vratio na ozbiljan nivo. Nadam se da će se nastaviti uzlazna putanja.
Mali plavi nisu bili ništa bolji, igrali svoju igru provokacija i nervoze i to im uvijek prođe. Doduše, njijovi igrači djeluju uigranije vjerovatno furaju termine ili čak i neke turnire zajedno.
Dobra zabava u svakom slučaju, skratilo je malo vrijeme do ozbiljne igre.
Svi u napad, jedan je Hase!
Mali plavi nisu bili ništa bolji, igrali svoju igru provokacija i nervoze i to im uvijek prođe. Doduše, njijovi igrači djeluju uigranije vjerovatno furaju termine ili čak i neke turnire zajedno.
Igraju svako malo u TC Areni, na Stupu (cocalicev kompleks)luckystrike je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:40Fin je turnir ispao na kraju. Sretan sam zbog našeg grada, da se ovakav događaj oživio i vratio na ozbiljan nivo. Nadam se da će se nastaviti uzlazna putanja.
Zna li neko ko je ovaj sto colpi govori stani tu dole kod policajca poznat mi je je nesto ali ne mogu skontat odakle. I on je isto **** ko i ovaj colpa
Na kraju je bio sve osim finog. Toliko pozitivnih stvari je syebano ovim finalom zbog debila organizatora. Na kraju finale kakvo je bilo, vjerujem mrtva tišina uz pojedinačne psovke upućene nekom na parketu. Tužno završeno, a moglo je bit za pamćenje.luckystrike je napisao/la: ↑29 dec 2024, 18:40Fin je turnir ispao na kraju. Sretan sam zbog našeg grada, da se ovakav događaj oživio i vratio na ozbiljan nivo. Nadam se da će se nastaviti uzlazna putanja.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- luckystrike
- Kontakt:
Razumijem da nisi zadovoljan pojedinostima, ali ne znam koja je tvoja perspektiva. Vjerovatno jer nisi uspio ući. Svjestan sam da mnogi koji su imali želju biti tu nisu mogli, to je jedina loša strana.
Iz moje perspektive dobar turnir. Dobre utakmice, odlični igrači. Dobar PR prije i u toku turnira. Omogućen TV prijenos za nas koji nisu mogli prisustvovati.
Iz moje perspektive dobar turnir. Dobre utakmice, odlični igrači. Dobar PR prije i u toku turnira. Omogućen TV prijenos za nas koji nisu mogli prisustvovati.
-
- Kontakt:
Sve super, Benku i Mersu opet gledati u svetom dresu neprocjenjivo!
Samo iduće godine aBd proširiti sve u veliku dvoranu, još više klubova pozvati, osim naravno ove vicine četnike i kujice, jebli ih oni, nego kerove što dalje tjerati, neka igraju vicine turnire po BL mater im prodanu.
Samo iduće godine aBd proširiti sve u veliku dvoranu, još više klubova pozvati, osim naravno ove vicine četnike i kujice, jebli ih oni, nego kerove što dalje tjerati, neka igraju vicine turnire po BL mater im prodanu.
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 29 dec 2024, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Problem koji je zadesio cijelu grupu. Hasetov turnir, finale, derbi i grupa cijela bude vraćena. Svi imamo karte i niko ući ne može jer je neki intelektualac prodavao danas opet iako je dvorana bila davno rasprodana. Ljudi ušli u 15:00 u dvoranu i nakon toga zaključana. Svaka čast za ekipu, za ljude u klubu koji su ih okupili, za sam marketing oko turnira, za mytv, svim ljudima koji su došli oba dana, al yebem mrtve majke organizatorima koji su zakuhali večerašnji problem i bacili mrlju na turnir.luckystrike je napisao/la: ↑29 dec 2024, 19:03Razumijem da nisi zadovoljan pojedinostima, ali ne znam koja je tvoja perspektiva. Vjerovatno jer nisi uspio ući. Svjestan sam da mnogi koji su imali želju biti tu nisu mogli, to je jedina loša strana.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- luckystrike
- Kontakt:
Možda je neko napravio previd, možda nije bilo namjere da se spriječi prisustvo HZ. Šteta zbog toga zaista, moguće i da bi ishod bio drukčiji, ali šta je tu je, idemo dalje.
-
- Kontakt:
Ma znalo se da nece moci svi uci .pramala je dvorana prodaju se dnevne karte ko ujutro kupio dosao je i na finale ne mozes neikog istjerati s kartom a da udje neko drugi pa bile to i hz .luckystrike je napisao/la: ↑29 dec 2024, 19:12Možda je neko napravio previd, možda nije bilo namjere da se spriječi prisustvo HZ. Šteta zbog toga zaista, moguće i da bi ishod bio drukčiji, ali šta je tu je, idemo dalje.
- luckystrike
- Kontakt:
Pa da, zato kažem previd. Pretpostavljam da je neko ko se pitao razmišljao da će ljudi ulaziti i izlaziti a ustvari ljudi došli u 15 h ili čak i ranije, odgledali revijalnu, pa za 3. mjesto i ostali na finalu. Solucija je možda bila da se prodaju posebne karte za finalnu utakmicu i da se ona odvoji malo vremenski.