Najbolje dovest strane suce ili čekaj nije za Hajduk tako najbolje
1. HNL
Re: 1. HNL
Zna li netko kada je odigrana utakmica neke lige,da jedan klub u statistici na kraju utakmice nije uputio niti jedan šut prema golu protivnika?? E to mogu samo "naši šibenik i dinamo" napraviti
Ps.Za one koji ne znaju,Šibenik je ušao u 1.ligu pomoću sudaca i sada je morao platiti cijenu!
HŽV
Ps.Za one koji ne znaju,Šibenik je ušao u 1.ligu pomoću sudaca i sada je morao platiti cijenu!
HŽV
-
- Kontakt:
Ne može ih ove sezone ništa spasiti, Bijela mašina ide po naslov
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
Usla voda u usi tovari
Koja bijela mašina??Dokle god bude igrao onaj smećar Krovinović,Dajaku,Diallo i slićni nećemo biti prvaci.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 13:01Ne može ih ove sezone ništa spasiti, Bijela mašina ide po naslov
Žao je i meni ali to je jedina istina!
PS.Što se mene tiče i Gattuso može lagano pakiratu kufere
HŽV
kakva je ono linija kod gola Istre? jbt ko da pregleda gigovic borcu
-
- Kontakt:
Čist penal se ne svira Hajduka na 0:0. Neka neka. Bit će ovako slađa titulu u 5.mj
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Suci su rak rana HNL-a!Malo koja utakmica prođe a da oni svoje prste ne umiješaju,mislim u negativnom kontekstu!Nikakve koristi od toga što se sankcioniraju 3-4 kola kada opet nakon toga dobiju priliku "dijeliti pravdu".Za dobrobit svih klubova,navijača i simpatizera koji dolaze na utakmice i prate hrv.nogomet OBAVEZNO strane suce dovesti da sude sve utakmice HNL-a!
E sada da li je to u interesu nekim klubovima,mislim na dinamo prvenstveno,pitanje je?!
HŽV
E sada da li je to u interesu nekim klubovima,mislim na dinamo prvenstveno,pitanje je?!
HŽV
Tačno će Rijeka na kraju uzeti titulu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Rijeka bi mogla na Poljud doci bodovno poravnata s Hajdukom.
Najvise bi se zakompliciralo da bude X na Poljudu,sto je realno i najblizi rezultat. Tek bi se onda zakompliciralo. Ali svakako je Hajduk propustio puno sansi da se osjetnije odvoji. Nece u drugom dijelu biti ovoliko kikseva Dinama. Osakaceni su ozljedama,igraci ce se oporaviti,ispast ce iz Lige prvaka. Hajduk ima plus 6, a dobio je oba derbija. Premalo za jednu od najlosijih Dinamovih polusezona.
Najvise bi se zakompliciralo da bude X na Poljudu,sto je realno i najblizi rezultat. Tek bi se onda zakompliciralo. Ali svakako je Hajduk propustio puno sansi da se osjetnije odvoji. Nece u drugom dijelu biti ovoliko kikseva Dinama. Osakaceni su ozljedama,igraci ce se oporaviti,ispast ce iz Lige prvaka. Hajduk ima plus 6, a dobio je oba derbija. Premalo za jednu od najlosijih Dinamovih polusezona.
nekad bijase Lokomotiva, danas Rijeka.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.