Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Moderatori/ce: Monolog,insider,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
RFS Rigas - Auda 1 1.37
Steaua B. - Concordia ddg 1.23
Wolfsburg - Lyon/Z odg 1.46
2.46
Steaua B. - Concordia ddg 1.23
Wolfsburg - Lyon/Z odg 1.46
2.46
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Poz svima
Hrvatska-Portugal 2+ gola
Srbija-Danska 2+ gola
Spanija-Svicarska 2+ gola
Kvota 2.25
Ako prodje prodje
Hrvatska-Portugal 2+ gola
Srbija-Danska 2+ gola
Spanija-Svicarska 2+ gola
Kvota 2.25
Ako prodje prodje
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Hrv-Port 3+
Spain 1&domaci 2+
Rumunija 1&domaci 2+
Nort.Irl 2
10 kvota
Spain 1&domaci 2+
Rumunija 1&domaci 2+
Nort.Irl 2
10 kvota
Rođen s tobom da budem
Brighton 1. @1.88
City 1, @1.62
Villareal 1, @1.9
RB Leipzig 3.5 v, @2.34
Fiorentina 2, @2.75
Como 1, @3.65
Milan 1, @1.52
City 1, @1.62
Villareal 1, @1.9
RB Leipzig 3.5 v, @2.34
Fiorentina 2, @2.75
Como 1, @3.65
Milan 1, @1.52
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pojma nemam zašto sam ovdje.. Nisam godinama bio. Evo jedna lijepa kvota pikada za večeras. Polufinale SP-a.
Bunting - Littler -> pogođene 180ke : h+5,5 1 @1,98 (psk)
Nije mi najjasnije kako u polufinalu svjetskoga kladionice toliko potcijenjuju jednog Buntinga. Koliko god Littler bio opasan i lice ovog sporta trenutno - momak ima 17 god i jako velik teret na leđima. Čak se i sa Aspinallom na momente grčio sinoć. Ne bih se čudio ni da Bunting pobjedi, barem što se broja maksimuma tiče. Tu je kvota još nerealnija: @8,40.
Mislim da bi Stephen trebao biti unutar ove granice od 5,5 bez ikakvog problema.
Pozdrav svim starcima sa foruma, vjerojatno me se nitko od aktivnih ne sjeća, ali neka stoji! Sretno i sve najbolje u Novoj!
Nije mi najjasnije kako u polufinalu svjetskoga kladionice toliko potcijenjuju jednog Buntinga. Koliko god Littler bio opasan i lice ovog sporta trenutno - momak ima 17 god i jako velik teret na leđima. Čak se i sa Aspinallom na momente grčio sinoć. Ne bih se čudio ni da Bunting pobjedi, barem što se broja maksimuma tiče. Tu je kvota još nerealnija: @8,40.
Mislim da bi Stephen trebao biti unutar ove granice od 5,5 bez ikakvog problema.
Pozdrav svim starcima sa foruma, vjerojatno me se nitko od aktivnih ne sjeća, ali neka stoji! Sretno i sve najbolje u Novoj!
U desetom selu živi Antuntun!
Nije loše. Sutra nas dobro finale čeka!bevanda4 je napisao/la: ↑02 jan 2025, 20:33Pojma nemam zašto sam ovdje.. Nisam godinama bio. Evo jedna lijepa kvota pikada za večeras. Polufinale SP-a.
-
- Kontakt:
Hvala stari! Nastojat ću podijelit tu i tamo. Evo odmah za danas ostavljam još jedan jer mi se sviđa tečaj:
Pikado: Finale SP-a
Littler - Van Gerwen -> over 10,5 setova @1,70 (favbet)
Igra se tko prije 7. Polufinala na kraju prošla glatko, obojica su dobili svoje mečeve po 6-1. Ali večeras sumnjam da će tako završiti.
Van Gerwen 3 puta osvajao SP, prije 15ak godina on je bio u koži Littlera. Novi "darts prodigy".. Zadnjih godina oscilira dosta, ali evo ga još jednom u finalu najprestižnijeg turnira. Klasa je klasa, a ovo je njegova domena. Jako ga podcijenjuju kladione. Na pobjedu Van Gerwena daju kvotu @3,30, što nikad nećete vidjeti.. U zadnjih 10+ godina, ovo je vjerojatno najveća kvota na Van Gerwena uopće. To dovoljno govori o suparniku. Littler je trenutno nedodirljiv. Momak igra sa takvom lakoćom da postaje dosadno gledati. Prošle godine ga je u finalu zaustavio imenjak Humphries, ali ove godine ga čeka još iskusnija i veća zvjerka. Možda se ruka zatrese, tko zna. Sumnjam da jedan od ove dvojice neće doći do 4 seta. Po kvoti 1,70 nije mi teško preuzeti taj rizik. Očekujem spektakl, a nadam se i decideru i zadnjem 13. setu. Sretno svima!
Uzimambevanda4 je napisao/la: ↑03 jan 2025, 15:15Hvala stari! Nastojat ću podijelit tu i tamo. Evo odmah za danas ostavljam još jedan jer mi se sviđa tečaj:
Pikado: Finale SP-a
Littler - Van Gerwen -> over 10,5 setova @1,70 (favbet)
Igra se tko prije 7. Polufinala na kraju prošla glatko, obojica su dobili svoje mečeve po 6-1. Ali večeras sumnjam da će tako završiti.
Van Gerwen 3 puta osvajao SP, prije 15ak godina on je bio u koži Littlera. Novi "darts prodigy".. Zadnjih godina oscilira dosta, ali evo ga još jednom u finalu najprestižnijeg turnira. Klasa je klasa, a ovo je njegova domena. Jako ga podcijenjuju kladione. Na pobjedu Van Gerwena daju kvotu @3,30, što nikad nećete vidjeti.. U zadnjih 10+ godina, ovo je vjerojatno najveća kvota na Van Gerwena uopće. To dovoljno govori o suparniku. Littler je trenutno nedodirljiv. Momak igra sa takvom lakoćom da postaje dosadno gledati. Prošle godine ga je u finalu zaustavio imenjak Humphries, ali ove godine ga čeka još iskusnija i veća zvjerka. Možda se ruka zatrese, tko zna. Sumnjam da jedan od ove dvojice neće doći do 4 seta. Po kvoti 1,70 nije mi teško preuzeti taj rizik. Očekujem spektakl, a nadam se i decideru i zadnjem 13. setu. Sretno svima!
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Žao mi je kolega. Falio još jedan set Van Gerwenu.. 7-3 ostalo.
Ma nema se što reć, Littler je mali ludak. Zasluzeno osvajanje. Šetnja kroz finale. MvG se, na našu žalost, odlučio pojaviti u meču nekad u 5. setu.
Na kraju je skoro i ušlo, al kako je igrao, mislio sam da neće osvojiti preko jednog seta.
Neka je zato prošao više maksimuma na kvoti 7
Ma nema se što reć, Littler je mali ludak. Zasluzeno osvajanje. Šetnja kroz finale. MvG se, na našu žalost, odlučio pojaviti u meču nekad u 5. setu.
Na kraju je skoro i ušlo, al kako je igrao, mislio sam da neće osvojiti preko jednog seta.
Neka je zato prošao više maksimuma na kvoti 7
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.