Forum
Re: Forum
Ocito da su takvi sadrzaji citani od strane posjetitelja, cim se objavljuje. Takvi naslovi donose pare nazalost. Isto kao sto budu oni naslovi tipa "pogledajte sta je uradio Jokic npr", a kad udjes u clanak, bude neka glupost. Isto tako i sa tim clancima.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nazalost previse je jos debila u nasem narodu i ovih starijih sto su od skora dobili telefon u ruke i koji se pale na takve naslove, znaju to i ovi koji pisu i vjerovatno im donosi u konacnici nekakvu bolju zaradu. Osobe koje pisu amin na objavama, koji ucestvuju u laznim nagradnim igrama i koji vjeruju svemu sto procitaju na Facebooku su obicno ta ciljana publika, a gomila ih je. Ja recimo nikad ne otvorim clanak koji ima takav naslov, vjerujem da nisam jedini.
Sadržaj na portalu nema nikakve veze sa Facebookom obzirom da je Facebook kao generator prometa na svim portalima već odavno izgubio značaj.
Sadržaj je prilagođen opstim interesima i kao takav nikad ne može u potpunosti odgovarati bilo kojem pojedincu.
Zbog toga imamo sekciju ‘moje teme’, pa se svako može logirati, odabrati samo one teme koje ga zanimaju i ako želi citati samo selekciju vijesti o temama koje ga zanimaju.
To je 4-5 klikova da se postavi i onda svaki dan možeš sebi napraviti shortcut i potpuno zaobići naslovnicu koju mi uređujemo, već imati svoju personaliziranu naslovnicu.
Ono sto vas najviše u zadnje vrijeme sekira je sto se portal čita u Hrvatskoj i Srbiji, a ne samo u BiH. Zato imate dio tema koje vam nisu zanimljive, isto kao sto čitaoc iz Hrvatske na naslovnici ima dio tema o Barbarezu, Želji i Sarajevu koje nisu njemu zanimljive.
Biće još pomaka u toj personalizaciji, pa će se vjerovatno u budućnosti i ti problemi rješavati. To je problem koji muci cijeli svijet i sve moguće publishere, pa i nas. Srećom, stalno izlaze nova rješenja, pa će valjda biti nešto i za nas.
Sadržaj je prilagođen opstim interesima i kao takav nikad ne može u potpunosti odgovarati bilo kojem pojedincu.
Zbog toga imamo sekciju ‘moje teme’, pa se svako može logirati, odabrati samo one teme koje ga zanimaju i ako želi citati samo selekciju vijesti o temama koje ga zanimaju.
To je 4-5 klikova da se postavi i onda svaki dan možeš sebi napraviti shortcut i potpuno zaobići naslovnicu koju mi uređujemo, već imati svoju personaliziranu naslovnicu.
Ono sto vas najviše u zadnje vrijeme sekira je sto se portal čita u Hrvatskoj i Srbiji, a ne samo u BiH. Zato imate dio tema koje vam nisu zanimljive, isto kao sto čitaoc iz Hrvatske na naslovnici ima dio tema o Barbarezu, Želji i Sarajevu koje nisu njemu zanimljive.
Biće još pomaka u toj personalizaciji, pa će se vjerovatno u budućnosti i ti problemi rješavati. To je problem koji muci cijeli svijet i sve moguće publishere, pa i nas. Srećom, stalno izlaze nova rješenja, pa će valjda biti nešto i za nas.
Hvala na opseznom odgovoru. Ali imam osjecaj da nije to sto sam, barem ja, htio reci.admin je napisao/la: ↑01 nov 2024, 16:00Sadržaj na portalu nema nikakve veze sa Facebookom obzirom da je Facebook kao generator prometa na svim portalima već odavno izgubio značaj.
Teme ceno odabrati, i navijac reala ce odabrati primeru, ili real kao temu, nebitno, a onda ce mu izaci naslov koji sam vec citirao, ono madrid nije spavao vcr, a onda je jedan ponocni poziv unio nove nemire...itd
Dalje, odlicna vijest da se publika siri, na hr,sr, jer konacno znaci da imamo brend, barem na internetu, koji je zanimljiv i van nasih granica...ali opet: nije sporan ni superoprani perisic niti modric niti vini jr nego nacin pokusavanja dolaska do klika na tekst, da ne citiram opet naslove.
Evo neki dan je izasao odlican tekst o formi i sastavu nase kosark.repke....
Dajte nam uvid u ondos klikova na taj tekst i na tekst da je pola beograda brujalo...ako i dalje vise ljudi klikce na brujanje, onda je sve jasno, i vi onda ste zapravo u pravu.
Naravno, ne moze sportski portal zivjeti od kolumna nego od naslova...sto kazes, veliki je to problem u cijelom svijeti pa i kod nas.
Nece niko da cita duze od 1 pasusa, i onda ga moras dovuci da sto vise naslova vidi i tjt
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Sve si sam napisao, nema potrebe da ti dajem izvještaje. To sto ti želiš nije moguće postići bez naplaćivanja sadržaja. Nije nikad i nigdje bilo moguće postići bez naplaćivanja sadržaja. Dnevne novine su se oduvijek plaćale, TV ne možeš gledati bez da platiš, u svijetu se svaki portal koji valja - plaća. To je uvijek bilo sasvim normalno i logicno, jedino za online medije kod nas ljudi i dalje očekuju da budi džabe, a da je sadržaj jednak onom koji se plaća. To je nemoguce.dinoo je napisao/la: ↑01 nov 2024, 16:55Hvala na opseznom odgovoru. Ali imam osjecaj da nije to sto sam, barem ja, htio reci.admin je napisao/la: ↑01 nov 2024, 16:00Sadržaj na portalu nema nikakve veze sa Facebookom obzirom da je Facebook kao generator prometa na svim portalima već odavno izgubio značaj.
Teme ceno odabrati, i navijac reala ce odabrati primeru, ili real kao temu, nebitno, a onda ce mu izaci naslov koji sam vec citirao, ono madrid nije spavao vcr, a onda je jedan ponocni poziv unio nove nemire...itd
Dalje, odlicna vijest da se publika siri, na hr,sr, jer konacno znaci da imamo brend, barem na internetu, koji je zanimljiv i van nasih granica...ali opet: nije sporan ni superoprani perisic niti modric niti vini jr nego nacin pokusavanja dolaska do klika na tekst, da ne citiram opet naslove.
Evo neki dan je izasao odlican tekst o formi i sastavu nase kosark.repke....
Dajte nam uvid u ondos klikova na taj tekst i na tekst da je pola beograda brujalo...ako i dalje vise ljudi klikce na brujanje, onda je sve jasno, i vi onda ste zapravo u pravu.
Naravno, ne moze sportski portal zivjeti od kolumna nego od naslova...sto kazes, veliki je to problem u cijelom svijeti pa i kod nas.
Nece niko da cita duze od 1 pasusa, i onda ga moras dovuci da sto vise naslova vidi i tjt
VivaLaStella je napisao/la: ↑01 nov 2024, 20:24Što li?
https://sportsport.ba/kosarka/predrag-s ... nba/485211
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
joker90 nakon gubitka titule i prednosti +13 bodova ''san snova završnica sezone. :opaopa:'' 30.05.2021 00.43h
joker90 nakon gubitka titule i prednosti +13 bodova ''san snova završnica sezone. :opaopa:'' 30.05.2021 00.43h
Banovali ste IP adresu Balkan kafane u Sarajevu:
Sinoć ulazim s njihovog wifija i nije mi jasno otkud random ban. Sat poslije na mobilnom netu primjetim da nisam banovan.
-
- Kontakt:
Ima li iko problema da konstantnim izbacivanjem ?
Ne bude logovan ni pola minute , samo me izbaci ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Vec godinama, u po posta kliines posalji....i samo izbaci....i tako stalno...VensanKasel je napisao/la: ↑05 jan 2025, 13:16Ima li iko problema da konstantnim izbacivanjem ?
-
- Kontakt:
Mislio sam da je do mene , jer sam imao BlackBerry star 7 godina , na njemu Android 8.1 Oreodinoo je napisao/la: ↑05 jan 2025, 15:09Vec godinama, u po posta kliines posalji....i samo izbaci....i tako stalno...VensanKasel je napisao/la: ↑05 jan 2025, 13:16Ima li iko problema da konstantnim izbacivanjem ?
Sad kupim Honor , ista stvar . Kako iritira , napišem kilometarski komentar i čuna , nekad se vratim pa ostane komentar , a sada ni to nema .
Do čega je ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.