Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Snimite molim vas ako neko moze vratiti nazad kako Kemo govori Venecuela suze su me oblile
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
čuo sam da je Coa prenosio na RTS, pa on je ko Marjan bogareti...
zar i ti sine Ivane!?
Valja sad slušati Zorana Šuku. Dok je taj komentator nema meritokracije u ovoj državi.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ja mogu da biram pa opet uglavnom samo kad Dzankovic komentarise prebacim na neki drugi kanal
Kristic, Suko i Spaho sasvim ok, cak i bolji od vecine regionalnih (posebno na drzavnim kanalima), druga stvar sto rade daleko manje utakmica na godisnjem nivou pa i to utice
od onih na Areni mi je muka vise, previse me podsjecaju na klupski fudbal, na HRT-u valja samo Vela a na RTS-u postoji samo jedan kojeg mogu slusati, ne znam mu ime, radio je danas Hrv - Alb
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
mali pogled u prošlost: Partizan-Real, LP 2003, kad je radio Ćosović
https://footballia.net/matches/fk-partizan-real-madrid
https://footballia.net/matches/fk-partizan-real-madrid
zar i ti sine Ivane!?
može li mi neko reći koji levat upravo komentariše bayern na sk2 (srbija)
kreten koji je na areni prenosio bajern nije znao da u LŠ ima prije osmine finala čitavo playoff kolo. strašno koja ignorancija!
kreten koji je upravo na novoj (hr) komentarisao poljska hrvatska nema pojma da u ligi nacija ima četvrtfinale
stvarno tužno ko sve radi na sportskim televizijama
stvarno tužno ko sve radi na sportskim televizijama
- akisarajevo92
- Kontakt:
https://ava.z.ba/showbiz/film-i-tv/9495 ... za-potjere
raja kod nas ce ga najvise pamtiti po opustenom komentarisanju Bundeslige sa kolegom Bajceticem
raja kod nas ce ga najvise pamtiti po opustenom komentarisanju Bundeslige sa kolegom Bajceticem
Don't believe the hype.
Strasno kakve nebuloze je bacao u eter danas komentator Arene. Prestrasno, nivo nepoznavanja materije koju komentarises svake sedmice, pristrasnost, bajate i netacne informacije, floskule, licni napad na Luiza tokom cijelog meca kao da mu je zenu skinuo.
Jedan od highlighta je konstatacija kako svi znamo da je Kenanu Yildizu lijeva noga jača, ali da zna zabiti i desnom.
Jedan od highlighta je konstatacija kako svi znamo da je Kenanu Yildizu lijeva noga jača, ali da zna zabiti i desnom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Saudin Gabela
Od najmržeg komentatora na Areni čovjek mi je, u zadnja dva mjeseca, ušao u top 3-4 najdražih. Koja budala majko
Od najmržeg komentatora na Areni čovjek mi je, u zadnja dva mjeseca, ušao u top 3-4 najdražih. Koja budala majko
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
- Sami protiv svih -
Husref Musemić - Babuka.
- Sami protiv svih -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.