Argentina je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:57
Pendulum je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:51
Argentina je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:45
Poenta je ato si napisao, radi Borca je prekinuto.
Tada vam je bilo ok, sto vam sada nije ok kada se Borcu stima. A i tada se stimalo, pa ste sutili?
Pa i vama je bilo OK čim ste igrali Evropu te sezone, ili nije tako?
Ovo što sad borac (namjerno malim slovom) radi nije ni u snovima isto što su uradili te sezone.
Naravno da ćemo se buniti na ovo što borac radi ove sezone - pa i vi se bunite (ili ne)?
Ne razumijem stvarno šta hoćeš da kažeš?
Kad ste titulu osvojili jer Borcu namjestalo 4to mjesto, bilo vam je ok i sutili ste.
Sad, kada ste donji dizete glas.
Oba puta se stelilo istom klubu i isti ljudi su pravili mucke, ali ste birali kada cete se buniti.
Da se razumijemo, mislim da bi i nasi to isto uradili, samo ne mogu da vjerujem da ovdje 90% foruma pokusava dati neki drugi argument.
Ja opet, s druge strane, ne mogu da vjerujem da vi NAMA zamjerate tu titulu.
Kao da je vi ne bi slavili i prihvatili objeručke. (Ne ulazim u to kako se slavilo i šta su pojedini pisali ovdje na forumu - vjerujem da je ono što se ovdje redovno "kači" kao neki argument, bila čista šprdancija i zayebancija s naše strane).
Spočitavate nam titulu koju smo osvojili jer smo bili prvi, vi bili drugi. Čak je činjenica da smo mi (jedni od rijetkih tad) bili ZA da se prvenstvo nastavi međutim, svi znamo zbog koga isto nije nastavljeno. I vi to nama "nabijate na nos" bez razloga.
Opet kažem, to što se naštelilo borcu da te sezone uz prekid prvenstva ide u Evropu i ovo što se sad radi ove sezone - nije ni u snovima isto.