Kolega, prije par dana ste se ovdje hvalili nekom nagradom za film u Milanu.

Kolega, prije par dana ste se ovdje hvalili nekom nagradom za film u Milanu.
I u Los Angelesu smo osvojili nagradu za najbolju muziku sportskog filma 2024
Postujem
Ima i pitara u filmu
Mozda jedni drugima zatrebamo moj NoDi.NoDi80 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 19:39Ima i pitara u filmu
Ima i onaj brat sto drzi pitarski frizerski
Nismo papci da rivala izostavimo
Samim time sto ste spomenuti u nasem filmu, dovoljno govori koliko smo veliki i gospodski klub
Evo gledo film Zrinjskog i nigdje im Veleza u filmu, a ljudi najbolje fudbalere u historiji Mostara napravili
Sve vjerni navijači koji nisu marke na Želju potrošili, a ni kročili na Grbavicu, desetljećima. Sula nosi FKS majice, toliko je zagrižen. Nele vam je pravi navijač, na tog smrada je suvišno trošit riječi. Sidran otvoreno govorio da nije u svijetu fudbala već 50 godina. Zenit izjavio da "navija" za Želju jer mu se ko momku činilo da navijači Želje imaju bolji smisao za humor i tako dalje i tako bliže...
Pogledaj film Dolina Cupova tu su svi u filmuZutti je napisao/la: ↑08 jan 2025, 19:49Sve vjerni navijači koji nisu marke na Želju potrošili, a ni kročili na Grbavicu, desetljećima. Sula nosi FKS majice, toliko je zagrižen. Sidran otvoreno govorio da nije u svijetu fudbala već 50 godina. Zenit izjavio da "navija" za Želju jer mu se ko momku činilo da navijači Želje imaju bolji smisao za humor i tako dalje i tako bliže...
Mogli ste dovest i Trumpa da priča kako je navijač Želje, al jel ga sama ta priča čini navijačem? Znam da forumski puk smatra da je dovoljno javno reći da voliš neki klub ili kucati po forumu, al to ne čini čovjeka navijačem.NoDi80 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 19:53Pogledaj film Dolina Cupova tu su svi u filmuZutti je napisao/la: ↑08 jan 2025, 19:49Sve vjerni navijači koji nisu marke na Želju potrošili, a ni kročili na Grbavicu, desetljećima. Sula nosi FKS majice, toliko je zagrižen. Sidran otvoreno govorio da nije u svijetu fudbala već 50 godina. Zenit izjavio da "navija" za Želju jer mu se ko momku činilo da navijači Želje imaju bolji smisao za humor i tako dalje i tako bliže...
Od Cole do Zenita
Eto nek je kod vas neko marke ostavioZutti je napisao/la: ↑08 jan 2025, 19:59Mogli ste dovest i Trumpa da priča kako je navijač Želje, al jel ga sama ta priča čini navijačem? Znam da forumski puk smatra da je dovoljno javno reći da voliš neki klub ili kucati po forumu, al to ne čini čovjeka navijačem.NoDi80 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 19:53Pogledaj film Dolina Cupova tu su svi u filmuZutti je napisao/la: ↑08 jan 2025, 19:49
Sve vjerni navijači koji nisu marke na Želju potrošili, a ni kročili na Grbavicu, desetljećima. Sula nosi FKS majice, toliko je zagrižen. Sidran otvoreno govorio da nije u svijetu fudbala već 50 godina. Zenit izjavio da "navija" za Želju jer mu se ko momku činilo da navijači Želje imaju bolji smisao za humor i tako dalje i tako bliže...
Od Cole do Zenita
Barem nek ostane film za buduce generacije da opet nebi bila prica,drzavni,politicki itd kad vrc svi znamo ko je to oduvijek pod izgovorom radnicke klase.fks74 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 19:53Samo što će i našem filmu biti riječi i o nekim drugim stvarima, kao što su ne regularnosti u ligi. Nadam se da će biti koja riječ i o ovim što su podržali lopove iz saveza.
Ja ti kažem, taj što je snimio jednu pjesmu o Želji nosi majice FKS i fotografiše se u njima. Nije vam htio tu istu pjesmu u BKC zapjevati prije 10-15 dana. To mi nazivaš navijačem?nastrojeni21 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 20:41Ljudi bezbroj puta pricali o svojoj ljubavi prema Zelji, gostovali u razno raznim emisijama gdje su to isticali, i onda dodje neko na forumu da objasni kako oni ipak nisu navijaci Zelje.
Jedan objasnio ko navija za Zelju a ko za kvazi age sarajlije, dvojica snimala pjesme o Zelji, al jok, nisu oni navijaci Zelje. Natjerali ih da snime pjesme, da kazu to sto su rekli, sve pod prisilom.
To sto za Sarajevo navija takav profil ljudi kakav je Sidran objasnio, to neces promijeniti time sto pises ovakve gluposti vezane za drugu stranu.
NoDi80 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 20:02Eto nek je kod vas neko marke ostavio
Za Neleta znam, imaju slike ekipe Nadrealista sa juga.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, jurisicduska, Quartararo, Vanja8 i 27 gostiju.