Kosarkaska liga BiH
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: Kosarkaska liga BiH
Doveli su i Jovana Savica(centar) iz Sloge Kraljevo
-
- Kontakt:
Spago u Promo dobro pojacanje, nazalost morali su pustit Vasilevskog jer imaju budget za samo 8 igraca
-
- Kontakt:
Promo uz Radnički su meni najveca pozitivna iznenađenja ove sezone u ligi.
Nadam se da mogu nastaviti u ovom tempu,i da u nerednom periodu obje ekipe igraju značajniju ulogu u našoj ligi.
Trojica su napustili Sparse,dovedena ova dvojica koji ce očito da zakrpe ovu tmurnu sezonu u Sparsima
- relativizam
- Kontakt:
kakvo je promo iznenadjenjeAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 13:05Promo uz Radnički su meni najveca pozitivna iznenađenja ove sezone u ligi.
Nadam se da mogu nastaviti u ovom tempu,i da u nerednom periodu obje ekipe igraju značajniju ulogu u našoj ligi.
Trojica su napustili Sparse,dovedena ova dvojica koji ce očito da zakrpe ovu tmurnu sezonu u Sparsima
uvezali 5 poraza zaredom ,liga nikad slabija,barem je ja takvu ne pamtim,posusje koje je izgleda odustalo od lige,Sparsi nikad gori od postojanja,ekipa mostara koja je tu radi reda i odmah iznad njih Promo sa vecim budzetom od svih navedenih,sa boljim rosterom od njih i opet im nije pobjegao da kaze da je siguran
-
- Kontakt:
Za mene fino iznenađenje,od tih 5 poraza koji su skoro pa svi bili očekivani u tri su pokazala veliku borbu,otpor.relativizam je napisao/la: ↑10 jan 2025, 14:35kakvo je promo iznenadjenjeAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 13:05Promo uz Radnički su meni najveca pozitivna iznenađenja ove sezone u ligi.
uvezali 5 poraza zaredom ,liga nikad slabija,barem je ja takvu ne pamtim,posusje koje je izgleda odustalo od lige,Sparsi nikad gori od postojanja,ekipa mostara koja je tu radi reda i odmah iznad njih Promo sa vecim budzetom od svih navedenih,sa boljim rosterom od njih i opet im nije pobjegao da kaze da je siguran
Dvorana,navijaci su primjer za mnoge klubove u ligi.
Liga kao liga ,moze biti bolja ali treba urediti niže ,kome je potrebna liga koje ima grozan naziv Herceg Bosna?
Zbog KK Mostara i Zrinjskog?
I od Posušja,KKMostara i Zrinjskog postoje bolje opcije ali neki ne zele te klubove u PL
-
- Kontakt:
Mile Čović novi košarkaš Mostara.
Košarkaški klub Mostar službeno potvrđuje kako je Mile Čović (208cm/1998) novi igrač.
Ovaj 26-godišnji košarkaš, koji je dosadašnji dio sezone proveo u ekipi Gruda, bit će važno pojačanje našeg tima na centarskoj poziciji i predstavljat će važnu kariku u borbi za ostanak u društvu najboljih.
U karijeri nastupao je za Široki, Zrinjski i Grude.
Košarkaški klub Mostar službeno potvrđuje kako je Mile Čović (208cm/1998) novi igrač.
Ovaj 26-godišnji košarkaš, koji je dosadašnji dio sezone proveo u ekipi Gruda, bit će važno pojačanje našeg tima na centarskoj poziciji i predstavljat će važnu kariku u borbi za ostanak u društvu najboljih.
U karijeri nastupao je za Široki, Zrinjski i Grude.
- ASD
- Kontakt:
Ma liga ista kao i uvijek. Možda malo bolja nego inače jer se Bosna digla.relativizam je napisao/la: ↑10 jan 2025, 14:35kakvo je promo iznenadjenjeAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 jan 2025, 13:05Promo uz Radnički su meni najveca pozitivna iznenađenja ove sezone u ligi.
Ali se slažem za Promo, svaka im čast jer su iz malog mjesta u ovoj ligi, ali ne vidim ni ja po čemu su iznenađenje. Iznad granice su za ispadanje, plus 4 Amera imali u rosteru.
-
- Kontakt:
Od 18:00 počinju dvije utakmice 14 kola
Promo u Donjem Vakufu dočekuje Bosnu,dok derbi kola igraju Borac-Široki Brijeg.
Od 19:00 igraju
Leotar-Orlovik
Radnički -KK Mostar
Spars-Sloboda
Promo u Donjem Vakufu dočekuje Bosnu,dok derbi kola igraju Borac-Široki Brijeg.
Od 19:00 igraju
Leotar-Orlovik
Radnički -KK Mostar
Spars-Sloboda
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odlicna igra Proma,Bosna vrlo lako može dozivjeti poraz,Špago vrlo dobar
-
- Kontakt:
40 :40 poluvrijeme Borac-Široki
-
- Kontakt:
42:41 poluvrijeme Promo-Bosna
-
- Kontakt:
Link prenosi itakmica od 19:00
RADNIČKI-KK MOSTAR
https://www.youtube.com/live/OqXDaG7uth ... ATAKbc78-1
LEOTAR-ORLOVIK
https://www.youtube.com/live/PkGrFov0og ... HzOXEgMbuv
SPARS-SLOBODA
https://www.youtube.com/live/vSk_btHBUS ... vEz-EY8BXp
RADNIČKI-KK MOSTAR
https://www.youtube.com/live/OqXDaG7uth ... ATAKbc78-1
LEOTAR-ORLOVIK
https://www.youtube.com/live/PkGrFov0og ... HzOXEgMbuv
SPARS-SLOBODA
https://www.youtube.com/live/vSk_btHBUS ... vEz-EY8BXp
-
- Kontakt:
Bravo Donji Vakuf,kao i obicno dali su primjer kako treba da izgleda jedna ligaška utakmica sa fer navijanjem.
Bosna je dosta teško došla do pobjede 79:85.
Bosna je dosta teško došla do pobjede 79:85.
-
- Kontakt:
Borac-Široki pri kraju je produžetak,imalo se šta vidjeti u obje utakmice
-
- Kontakt:
Pobjeda Širokog 79:83,druga polivremena su pocela i bit ce zanimljivo u Goraždu i Sarajevu.
Leotar ima osjetniju prednost
Leotar ima osjetniju prednost
-
- Kontakt:
Moze li Spars prirediti senzaciju i pobjediti Slobodu 81:75 trenutno
-
- Kontakt:
SENZACIJA!!!!!
Mrtvi Sparsi pobjedili Slobodu 96:93.
Mini senzacija ce biti i pobjeda KK Mostar u Goraždu protiv Radničkog.
Mrtvi Sparsi pobjedili Slobodu 96:93.
Mini senzacija ce biti i pobjeda KK Mostar u Goraždu protiv Radničkog.
- ASD
- Kontakt:
Sparsi igrali sa 6 igrača. Miloš Nikolić je igračina, ne znam kako su ga doveli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.