Arsenal
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Estagfirullah
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Da imamo iole nekog prosječnog centarfora ovo bi bilo 4-1 glat
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
-
Invincibles14
- Kontakt:
Mirise na ispadanje
Jadan je ovaj klub zajedno sa igracima, trenerom i upravom.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sto prije Arteti dadnu otkaz, manje ce bit posljedica. Ovo ce ici samo dublje i dublje u nepovrat
-
Invincibles14
- Kontakt:
Očekivano, Arteta out
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- feniksptica
- Kontakt:
Ne bih ja doliko razmisljo o Arteti na duže staze.
Očigledno da je dostigl svoj limit.
Postavio je ekipu na zdrave noge,. vratio nas u elitu i hvala mu.
Očigledno da je dostigl svoj limit.
Postavio je ekipu na zdrave noge,. vratio nas u elitu i hvala mu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kroenke vjerovatno zatvorio pipu dok ne smijeni ovog teroristu. Kakva greška je bila novi ugovor bez da se sačeka kraj ove sezone.
Kakva patnja nas ceka do kraja sezone jer za razliku od prosle sezone ( fakticki u istom periodu smo zapali u krizu nedavanja golova), ove nemamo nijednog ofanzivnog igraca da qurcu valjababoedindzeko09 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 20:03Kroenke vjerovatno zatvorio pipu dok ne smijeni ovog teroristu. Kakva greška je bila novi ugovor bez da se sačeka kraj ove sezone.
Mikel Arteta: “What this team produces every three days is incredible, regardless of what happens... It's very difficult to ask something else of our players.”
Ja izjava **** te
Arsenal All The Way !
Možda kad bi zabijali golove da bi pomoglo ili Gabriela prekomandovati u napad, bolje se snalazi od napadača.
Moze neko Wengeru reci sta god hoce, al lik je imao muda da dovede igrace sa karakterom, kakav god to bio - Ozil, Alexis, Auba
Ti su mu igraci donosili trofeje, ovaj ne dovodi nikoga sa karakterom vec poslusne kunice koji mu se nikad suprotstaviti nece, niti uraditi nesto kontra uputa
Imao je hrabrost u prethodne dvije sezone, sad se sklupcao i prepao, potrosio ogromnu sumu i po meni treba da ide ukoliko ne osvoji nista ove sezone, nije jedini na svijetu
Gyokeres je jedini spas za ovu sezonu, ima otkup, na njima je da li im je stalo
Ti su mu igraci donosili trofeje, ovaj ne dovodi nikoga sa karakterom vec poslusne kunice koji mu se nikad suprotstaviti nece, niti uraditi nesto kontra uputa
Imao je hrabrost u prethodne dvije sezone, sad se sklupcao i prepao, potrosio ogromnu sumu i po meni treba da ide ukoliko ne osvoji nista ove sezone, nije jedini na svijetu
Gyokeres je jedini spas za ovu sezonu, ima otkup, na njima je da li im je stalo
Zubimendi na ljeto.
Hajd razumijem ode Jorginho i Partey najvjerovatnije, bolji je od Merina valjda.
Problem je gdje će Rice igrat, isturenije?
Hajd razumijem ode Jorginho i Partey najvjerovatnije, bolji je od Merina valjda.
Problem je gdje će Rice igrat, isturenije?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja sam oduševljen ovim transferom, nisam vjerovao dok 3x nisam provjerio.
Istresite 200 miliona za špica i krilo, pa da krene ozbiljnija priča malo.
Odegard, Merino, Zuba, ostaje još Isak kao logičan slijed.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 jan 2025, 13:53Ja sam oduševljen ovim transferom, nisam vjerovao dok 3x nisam provjerio.
Da se mene pita ja bih Odegaarda igrao na #8 sa Riceom na DMF.
I doveo nekog napadackog veznog, uz Nwanerija tu. Sa Gyokeresom naprijed.
Odegaard kao 10ka je slina postao, nek se prekomanduje ala Modrić jer voli da pelja loptu, samo kad bi bio 50% Modrića bio bi svjetski igrač.
I doveo nekog napadackog veznog, uz Nwanerija tu. Sa Gyokeresom naprijed.
Odegaard kao 10ka je slina postao, nek se prekomanduje ala Modrić jer voli da pelja loptu, samo kad bi bio 50% Modrića bio bi svjetski igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.