FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tražili smo pojačanje, dobili smo ga. Hvala Traki što nas je pojačao

Šalu na stranu, ja sam od tog momka dosta očekivao, pogotovo nakon što je Juričića strpao u džep. Ali eto, otišla karijera u lošem smjeru, nažalost.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- luckystrike
- Kontakt:
Na prvu sam isto pomislio. Kutarisati se još Šerbečića i Mehmedovića i dovoljno smo pojačani bez ikakvih dolazakaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jan 2025, 18:36Tražili smo pojačanje, dobili smo ga. Hvala Traki što nas je pojačao![]()
Šalu na stranu, ja sam od tog momka dosta očekivao, pogotovo nakon što je Juričića strpao u džep. Ali eto, otišla karijera u lošem smjeru, nažalost.

Momci nisu ni igrali.luckystrike je napisao/la: ↑16 jan 2025, 18:38Na prvu sam isto pomislio. Kutarisati se još Šerbečića i Mehmedovića i dovoljno smo pojačani bez ikakvih dolazakaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jan 2025, 18:36Tražili smo pojačanje, dobili smo ga. Hvala Traki što nas je pojačao![]()
Šalu na stranu, ja sam od tog momka dosta očekivao, pogotovo nakon što je Juričića strpao u džep. Ali eto, otišla karijera u lošem smjeru, nažalost.![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- luckystrike
- Kontakt:
Dobre obje 

A sloga nam pred nosom uze Boacija, moj Pjanicu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trako
Nakon 4 godine provedenih zajedno došlo je vrijeme za rastanak.Sretan sam i zahvalan Bogu što sam imao čast biti dio ovog velikog kluba i sa ponosom nositi grb Sarajeva.

Hvala svim mojim saigračima od akademije do prvog tima,svim navijačima i ljudima koji su bili tu uz mene i pružali nesebičnu podršku. Također bi se želio zahvaliti sve i jednom treneru sa kojim sam surađivao a posebno mom dragom treneru rahmetli Dženanu Ušcupliću koji mi je dao podršku i snagu kad mi je najviše trebala!Ne mogu da ne spomenem cijeli medicinski tim,PR menađzere i tim menadžere koji su uvijek bili na visokom nivou i raspolaganju svim igračima u svako doba dana i noći.Horde zla hvala vam puno i želim vam sve najbolje.
Nakon 4 godine provedenih zajedno došlo je vrijeme za rastanak.Sretan sam i zahvalan Bogu što sam imao čast biti dio ovog velikog kluba i sa ponosom nositi grb Sarajeva.
Hvala svim mojim saigračima od akademije do prvog tima,svim navijačima i ljudima koji su bili tu uz mene i pružali nesebičnu podršku. Također bi se želio zahvaliti sve i jednom treneru sa kojim sam surađivao a posebno mom dragom treneru rahmetli Dženanu Ušcupliću koji mi je dao podršku i snagu kad mi je najviše trebala!Ne mogu da ne spomenem cijeli medicinski tim,PR menađzere i tim menadžere koji su uvijek bili na visokom nivou i raspolaganju svim igračima u svako doba dana i noći.Horde zla hvala vam puno i želim vam sve najbolje.
Posteno od nas, posteno od Trake. Sretno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Renan produzio ugovor do 31.5.2026 
-
- Kontakt:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Hjooj Mirvica,tek sad kitu nasiljio

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Cijene goleme, a nisu Zukini.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Šta juče čuh, sad jel istina Boga pitaj. Ovi nehljebi u Savezu planiraju promjenu Statuta gdje bi predsjednik Saveza mogao vezati tri mandata 

Trenutno korisnika/ca: Grbavac, juka55, MaroonBjelave, nedimmmm1337, XCustom i 42 gosta.