Premijer liga BiH - aktuelno

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2025, 22:10

Apsolutno se slažem.

Evo uzećemo za primjer marketing i PR fudbalskog kluba Sarajevo.

Svaki put kad su rezultati krenuli nizbrdo, javljala se armija "navijača" koja je skretala temu sa onoga što se dešava na terenu, ako nije bio Ziljkić, onda je bila Alimanović. Uvijek su do bili provjereni insajderi koji su nam govorili frapantne stvari, kako recimo Renan Oliveira ne smije da ode kod frizera, kako mafija dolazi na treninge, kako se prijeti igračima ili kako je pak Almedin Zljkić otkrivao taktiku treneru Borca.

Naravno, nije problem u njima, problem je u onima koji se prime na to, a takvih je zavidan broj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 19 jan 2025, 22:10

Virtu4l je napisao/la:
19 jan 2025, 21:58
rishovski je napisao/la:
19 jan 2025, 21:43
Jel to Virtual laže na 2 foruma? :rol:
Ode na jedan napiše laž pa kao onda guglajte i ovdje na ovom forumu to predstavlja kao provjerenu informaciju :rol:
Ovaj gore, kvazi-navijač Sarajeva, koji je sa druge strane isto tako posebna priča, kad ga neko prospe kao rižu, onda mora da naglasi da nekoga "loži" ili "peca" a u stvari ispadne smiješan pa ne može to da podnese.

On kao i svaki očajnik koji se hvata za slamku - pokušava nešto, a u suštini zna da ovaj intervju itekako postoji. Arhiva magazina DANI nažalost više ne postoji otkako se taj magazin ugasio. Možda samo fizički postoje neki primjerci u Oslobođenju.
Čovjek koji nije vidio stadion svog kluba pitaj boga koliko vremena (da ne pričamo o dolasku na utakmicu, trošenju novca i vremena na taj klub) nekom govori da je kvazi navijač. Gasi sve nema dalje :rol:

Ništa, nađi fizičke primjere i priloži dokaze, do tad to vodimo kao laž. Jel pošteno?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2025, 22:13

Zutti je napisao/la:
19 jan 2025, 22:10
Čovjek koji nije vidio stadion svog kluba pitaj boga koliko vremena (da ne pričamo o dolasku na utakmicu, trošenju novca i vremena na taj klub) nekom govori da je kvazi navijač. Gasi sve nema dalje :rol:

Ništa, nađi fizičke primjere i priloži dokaze, do tad to vodimo kao laž. Jel pošteno?

Ponovo laži i insinuacije, kako ti i dolikuje. Kad ćeš naglasiti da "pecaš"? Nakon dokaza je l'? :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 19 jan 2025, 22:16

Virtu4l je napisao/la:
19 jan 2025, 22:13
Zutti je napisao/la:

Ponovo laži i insinuacije, kako ti i dolikuje. Kad ćeš naglasiti da "pecaš"? Nakon dokaza je l'? :rol:
Ti citiraš nekog bez ikakvog pokrića za taj citat, a meni prišivaš da pričam laži i insinuacije :rol:

Ja sam, stvarno, tebe smatrao inteligentnijom osobom.
Husref Musemić - Babuka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2025, 22:20

Zutti je napisao/la:
19 jan 2025, 22:16
Ti citiraš nekog bez ikakvog pokrića za taj citat, a meni prišivaš da pričam laži i insinuacije :rol:

Ne, ja citiram ono što je pisalo u magazinu DANI, i nisam sam u tome, citirali su i prije mene, sad vidim i na dva foruma.

A ti, ti si samo neko ko se hvata za slamku, jer isto ovo si pitao prije 3-4 mjeseca, a i sam znaš da džaba krečiš i da je Paja ovo izjavio. :wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 jan 2025, 22:21

slika
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 19 jan 2025, 22:22

Zutti je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
19 jan 2025, 22:13
Zutti je napisao/la:

Ako to piše u magazinu, pazi sad, DANI, to mora da je istina.

Zato je Paja osuđen zbog tih namještenih utakmica. :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2025, 22:23

A sad ono najbitnije, šta bi se desilo da u Njemačkoj ili Engleskoj neki igrač izjavi da je igrao namještene utakmice u sezonama u kojima su osvajali titule? Ne samo da bi im oduzeli titule, nego bi ih izbacili u desetu ligu.

To prolazi samo kod režimskih kujica kojima je uvijek sve prolazilo, pa i da se liga proširi kad treba da ispadnu.
Voli te tvoje Sarajevo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 jan 2025, 22:25

Ja kad sam piso nesto da je on reko 1000x mi je tražio dokaz.

Sad i ne mora tako. Mozda malo licemjerno ali tako je..

I da dodam, ja ikad nisam postavio dokaz pa je po njegovom on bio u pravu. Sad obrnuto
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 jan 2025, 22:28

Sudski presuđeni za namještanje , uprava doživotno suspendovana, najveća legenda na godinu dana , dokazano , presuđeno i on ti dođe i priča o namještanju.

To samo kod nas može kriminalci dokazani o kriminalu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2025, 22:28

feniksptica je napisao/la:
19 jan 2025, 22:25

I da dodam, ja ikad nisam postavio dokaz pa je po njegovom on bio u pravu. Sad obrnuto

Ti si posebna priča, ti si svjesno lagao i samo si trebao naći post u kojem sam to rekao. Kod mene postovi nisu editovani, sve što sam ikad napisao je tu, prelako je pronaći.

Nisam vam ja kriv što ste toliko nemoćni. Sanjate me, i još ćete me sanjati. :bih:
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2025, 22:31

A sad ćemo se i na ovoj stranici podsjetiti ko je to režimski isprdak,

Virtu4l je napisao/la:
16 nov 2024, 13:14
Naravno da ste problem, ne vi, nego klub za koji navijate. A sad ćemo to pokazati i hronološki, čisto da vidimo ko je režimska kujica nevezano za sistem, jednopartijski - višepartijski, nevezano za to ko se pita - Bošnjaci, Srbi ili Hrvati, nevezano koje je stoljeće - ovo ili prošlo, itd.

- Osnovani od strane režima

- Režim naredio da se uzmu igrači drugih klubova, milom ili silom

- Namještena titula 1985. godine, legenda kluba priznala da je igrao dvije namještene utakmice te sezone

- Proširila se liga 1990. godine samo da Sarajevo ne bi ispalo u drugu ligu, prva liga je nakon toga brojala neparan broj klubova - 19

- Tri godine poslije, 1993. u jeku agresije na našu državu, FK Sarajevo odlazi na put da širi "istinu o Bosni", delegacija od 50-ak ljudi, svega par njih se vratilo. Dozvolio im tadašnji režim uz pomoć Jusufa Pušine

- 1999. godine, taj isti Jusuf Pušina dodjeljuje titulu FK Sarajevo, bez obzira što prvenstvo nije odigrano do kraja i bez obzira što je recimo Posušje matematički osvojilo više bodova po utakmici u prvoj ligi HZHB

- Titula u sezoni 2014/15, jedna od najsramnijih u istoriji našeg fudbala, poklapali po par kola unaprijed, oglašavali se čelnici drugih klubova i direktno ih optuživali za kupovinu, neviđeno do tada

- Titula u sezoni 2019/20, sezona prekinuta zbog pandemije, ponovo im dodijeljena titula za zelenim stolom

Dakle, nikada oštećeni, svaki put kad je postojala i najmanja šansa da im se pomogne - pomoglo im se. Kad su se borili za titulu - osvajali su je, jer se ništa nije prepuštalo slučaju, osim +13 protiv Borca, tada je nestalo para pa se nije moglo ništa uraditi (čitaj kupiti).

Nikada, ali nikada niti jedan klub u državi nije imao ovakvu protekciju i ovakvu pomoć, svi smo gubili titule zbog nepravdi, namještanja, samo Željo je izgubio dvije jer nije htio kupovati utakmice, ali oni nikad.

Danas kad ih slušam, djeluje mi isto kao kad SDA i SNSD pričaju o borbi protiv kriminala, korupcije i nepotizma.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 19 jan 2025, 22:31

Virtu4l je napisao/la:
19 jan 2025, 22:20
Zutti je napisao/la:

Ne, ja citiram ono što je pisalo u magazinu DANI, i nisam sam u tome, citirali su i prije mene, sad vidim i na dva foruma.

A ti, ti si samo neko ko se hvata za slamku, jer isto ovo si pitao prije 3-4 mjeseca, a i sam znaš da džaba krečiš i da je Paja ovo izjavio. :wave:
Moraš shvatiti jednu stvar. Laž neće postati istina ako je ti ponoviš milion puta. Jedan klub iz Sarajeva jest namještao utakmice. Čak je i presuđen za to, a najveća legenda tog kluba je presuđeni kriminalac. Druga legenda tog kluba otvoreno govori da su prodali svoju utakmicu kako im gradski rival ne bi bio prvak (iako na kraju ta utakmica i nije značila ništa jer je gradskom rivalu remi u Skoplju bio dovoljan za titulu), i da je samo njegovom reakcijom spriječeno da kriminalci ostvare zamišljeno. Taj klub je Željezničar. To su činjenice za koje postoje dokazi, suđenja, presude, kazne, članci, izjave i slično. To što ti pričaš za Sarajevo i namještanja su čista nagađanja, insinuacije ili laži. Svjestan si i ti toga, a zašto imaš potrebu konstantno to potencirati kao da je istina, vjerovatno, samo ti znaš.
Husref Musemić - Babuka.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 jan 2025, 22:31

Samo mu odgovorite :

Pravosnazno presuđeni za namještanje utakmica.

Khaj phice
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 19 jan 2025, 22:32

Virtu4l je napisao/la:
19 jan 2025, 22:28

Nisam vam ja kriv što ste toliko nemoćni. Sanjate me, i još ćete me sanjati. :bih:
Dok te @mosarajvosa ne ugasi :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2025, 22:34

19vendetta87 je napisao/la:
19 jan 2025, 22:32
Virtu4l je napisao/la:

Dok te @mosarajvosa ne ugasi :rol:

Da, da, on i onaj prndulum. :rol:

Ma oni su bezopasni, ove hinjare kao ovi iznad su najgora vrsta. ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 19 jan 2025, 22:39

Virtu4l je napisao/la:
Apsolutno se slažem.

Evo uzećemo za primjer marketing i PR fudbalskog kluba Sarajevo.

Svaki put kad su rezultati krenuli nizbrdo, javljala se armija "navijača" koja je skretala temu sa onoga što se dešava na terenu, ako nije bio Ziljkić, onda je bila Alimanović. Uvijek su do bili provjereni insajderi koji su nam govorili frapantne stvari, kako recimo Renan Oliveira ne smije da ode kod frizera, kako mafija dolazi na treninge, kako se prijeti igračima ili kako je pak Almedin Zljkić otkrivao taktiku treneru Borca.

Naravno, nije problem u njima, problem je u onima koji se prime na to, a takvih je zavidan broj.

Evo uzećemo za primjer marketing i PR fudbalskog kluba Željezničar.

Svaki put kad su rezultati krenuli nizbrdo(ili se nešto trebalo ukrasti ili podudti Vici), javljala se armija "navijača" koja je skretala temu sa onoga što se dešava na terenu, ako nije bio duel Misimović/Osim, onda je bio ulazak strateških partnera. Uvijek su to bili provjereni insajderi koji su nam govorili frapantne stvari, kako recimo iz Amerike dolazi mag Cerić i od Željezničara za par godina pravi redovnog učesnika lige prvaka, sve skupa sa inovativnom metodom prodaje "Željo-Coina" na kojem će klub sa Grbavice zaraditi milione, kako Diglisić već šalje milione prema Grbavici, ali i brat Ismira Mirvića, kako Arapi šalju svoje najbolje igrače i trenera kojeg vide kao selektora u Željezničar na kaljenje, kako se vaga između ponuda od više desetina miliona KM za Jabera, kako Adem Ljajić i Miralem Pjanić već spavaju u plavom dresu, kako je humanitarni broj za pomoć fudbalskom klubu nešto što je sasvim normalno u evropi, ili kako je pak kupljena evropa prošle sezone samo plod dušmanluka i kako su Fuad Čolpa i Vico pravi ljudi za boljitak fudbala u BiH uz koje je Željezničar stao rame uz rame sa velikanima kao što su Bojnik i El-Tarik.

Može li ovako crnogorac?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jan 2025, 22:44

Joj što naviru. :mrgreen:

Eno sad ponovo Crnogorac. :rol:

Zanimljivo je kako svaki od njih pokušava da uvrijedi, svede na lično, pokuša sa nekim pejorativom. Zaista je fascinantno kako su manje-više svi na isti kalup.
Voli te tvoje Sarajevo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 jan 2025, 22:46

Virtu4l je napisao/la:
feniksptica je napisao/la:
19 jan 2025, 22:25

Ti si posebna priča, ti si svjesno lagao i samo si trebao naći post u kojem sam to rekao. Kod mene postovi nisu editovani, sve što sam ikad napisao je tu, prelako je pronaći.

I q me zaboli za tebe..sto se mene tice y dječicu kad ti nasjedaju..i sam izbjegnes svaki put dostojnog.
Samo ti hocu rec ne budi licemjer i zivio ti mene. Odo te sad sanjat ti si mi sve u životu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 19 jan 2025, 22:48

Virtu4l je napisao/la:
19 jan 2025, 22:44
Joj što naviru. :mrgreen:

Eno sad ponovo Crnogorac. :rol:

Zanimljivo je kako svaki od njih pokušava da uvrijedi, svede na lično, pokuša sa nekim pejorativom. Zaista je fascinantno kako su manje-više svi na isti kalup.
Ja te pitam je l može?
I što je to Crnogorac uvreda? I sam si rekao da živiš u CG, samim tim kao stanovnik iste si crnogorac, ne vidim problem

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, guadalupe, mnon46, NeSamSafetee, supervizor i 19 gostiju.