Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Jaooooo.... Profulali smo 5-2 sad !! Matri pa Toni....
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
lbj06miami
- Kontakt:
Jao kakav promasaj Tonija....Ponos Torina je napisao/la:matriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jao sta fuliiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
Matri je igrac utakmice sigurno--....
kakav dribling ima i okret.....
- SoloJuve26
- Kontakt:
-
lbj06miami
- Kontakt:
Matri je igrac utakmice sigurno--....
kakav dribling ima i okret.....[/quote]
Jao kakav promasaj Tonija....[/quote]
ALi na kraju pobijeda je pobijeda i ako smo imali priliku da damo minimalno pet komada i ovako je dobro.
kakav dribling ima i okret.....[/quote]
Jao kakav promasaj Tonija....[/quote]
ALi na kraju pobijeda je pobijeda i ako smo imali priliku da damo minimalno pet komada i ovako je dobro.
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
nesto slicno
nesto slicno
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 10 apr 2011, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Realno kada se sve sagleda pobjeda je morala biti ubjedljivija, u drugom poluvremenu mnogo bolja igra i nakon mnogo promašaja moralo je nešto i ući, ali to je najmanje bitno pobjeda je najvaznija.
Ljudi JUVENTUS prvi put ove sezone uvezao 3 pobjeda hajmo piti soka

Ljudi JUVENTUS prvi put ove sezone uvezao 3 pobjeda hajmo piti soka
Zasluzena pobjeda Juventusa ali mogao je Floro Flores zaviti u crno da je pogodio na 3-2,na vasu srecu nije 
- sarajlija89
- Kontakt:
aaaaaa...kakva pobjeda...uh,drhtim jbt...
starsan preokret,ni sam nisam ocekivao,pogotovo nakon 2-1...
al Toni.....

prvo asistencija Matriju a onda fenomenalan gol...zagradio se i zabio....Matri takodjer,odlican gol...Apsolutno zasluzena pobjeda,borbenost i htijenje na viskom nivou..Sorensen odlican,da je od pocetka igro,lakse bi bilo..Motta mrs napolje...nadam se da mu je ovo posljednja tekma...
P.s.
ko je asistiro toniju..jel aquillani
starsan preokret,ni sam nisam ocekivao,pogotovo nakon 2-1...
al Toni.....

prvo asistencija Matriju a onda fenomenalan gol...zagradio se i zabio....Matri takodjer,odlican gol...Apsolutno zasluzena pobjeda,borbenost i htijenje na viskom nivou..Sorensen odlican,da je od pocetka igro,lakse bi bilo..Motta mrs napolje...nadam se da mu je ovo posljednja tekma...
P.s.
ko je asistiro toniju..jel aquillani
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
juventus 0244 je napisao/la:Realno kada se sve sagleda pobjeda je morala biti ubjedljivija, u drugom poluvremenu mnogo bolja igra i nakon mnogo promašaja moralo je nešto i ući, ali to je najmanje bitno pobjeda je najvaznija.
Ljudi JUVENTUS prvi put ove sezone uvezao 3 pobjeda hajmo piti soka![]()
![]()
![]()
Ne samo u ovoj sezoni vec od septembra 2009.
MATATATATATATATRI! Dobili smo izuzetnog igraca u ovom momku!
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šta reći? Napokon nam je srća bila na našoj strani, drago mi je što pobjeđuju, ali mi smeta ovo jer bi Delneri mogao ostati
Uvijek sam volio radnike na terenu, ja za igrača utakmice biram Claudia Marchisa
Kad je Melo izašao, jednostavno je momak došao na svoje, ne znam više, samo nek je se pobijedilo, mada je ovo sve tanko još uvijek barem kad igramo kući, a na strani smo druga priča, tako da sljedeća stanica Firenza...aBd i gore se mogu komotno uzeti 3 boda...
[youtube][/youtube]
Hajd sad svi zajedno na zapjevamo! Živjeli!

Uvijek sam volio radnike na terenu, ja za igrača utakmice biram Claudia Marchisa
[youtube][/youtube]
Hajd sad svi zajedno na zapjevamo! Živjeli!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- sarajlija89
- Kontakt:
Matri je rasni strijelac..ono je golcina..a i zna razigravat saigrace,asistirat...tehnika odlicna...stvarno je fenomenalan...on i Quaglliarela ce biti dobar tandem aBd.
Al Toni je kralj 16-erca...nista mu ne mogu..
Pepea treba pohvalit svakako,koliko se samo trudi taj momak..u svakoj tekmi..bravo Pepe
sad lazio da pratimo
ajmo nasi(amauri,seba i candreva) 
Al Toni je kralj 16-erca...nista mu ne mogu..
Pepea treba pohvalit svakako,koliko se samo trudi taj momak..u svakoj tekmi..bravo Pepe
sad lazio da pratimo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I ja kažem, forza Parma! 
Ž '21!
vec su vas jednom poslusali, pogotovo taj drugiajmo nasi(amauri,seba i candreva)
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pepe je za Krasica izmislio fudbal. Ja sam za 75min gledanja ove tekme od Krasica vidio jedan dobar centarshut kada je Pepe bio blizo da udari loptu glavom i onu akciju kada je fulio zicer. Jedno min 5-6 izgubljenih lopti i centarshuteva nikome
definitivno precjenjen igrac
nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:
Joj jes mi velika ova pobjeda...nasekiro sam se..nezz kako sam ovo odgledo Bgm...
Ekipa je pokazala veliki karakter i odlucnost u drugom poluvremenu....svaka cast igracima na velikoj borbenosti i zelji,to se uvijek trazi...ponosan sam stvarno kako su drugo poluvrijeme odigrali,nije to toliko kvalitetno bilo...ali hrabro i odlucno....
velika pobjeda...nastavljamo da vjerujemo i nadamo se krajnjem cilju,koji bi u ovome slucaju bio ravan osvajanju scudetta....
hajde Parmo....bar remi..
Ekipa je pokazala veliki karakter i odlucnost u drugom poluvremenu....svaka cast igracima na velikoj borbenosti i zelji,to se uvijek trazi...ponosan sam stvarno kako su drugo poluvrijeme odigrali,nije to toliko kvalitetno bilo...ali hrabro i odlucno....
velika pobjeda...nastavljamo da vjerujemo i nadamo se krajnjem cilju,koji bi u ovome slucaju bio ravan osvajanju scudetta....
hajde Parmo....bar remi..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Da Pepea čuvaju 2 ili 3 igrača uvijek promjenio bi sigurno mišljenje. Pepe ima prostora zahvaljujući Krasiću...Čuvaju Krasića i Pepe ostaje 1 na 1...Krasić je pokazao svoje umjeće prošle sedmice, ako si gledao utakmicu...Admir_Sa je napisao/la:Pepe je za Krasica izmislio fudbal. Ja sam za 75min gledanja ove tekme od Krasica vidio jedan dobar centarshut kada je Pepe bio blizo da udari loptu glavom i onu akciju kada je fulio zicer. Jedno min 5-6 izgubljenih lopti i centarshuteva nikome
Ž '21!
Ako mislis na hvatanje voleja sa 10 metara ok, umijece pravo. Ja sam ga vishe zapamtio po sebicnosti i gluposti koje je radio u toj utakmiciBianconeri1988 je napisao/la:Da Pepea čuvaju 2 ili 3 igrača uvijek promjenio bi sigurno mišljenje. Pepe ima prostora zahvaljujući Krasiću...Čuvaju Krasića i Pepe ostaje 1 na 1...Krasić je pokazao svoje umjeće prošle sedmice, ako si gledao utakmicu...Admir_Sa je napisao/la:Pepe je za Krasica izmislio fudbal. Ja sam za 75min gledanja ove tekme od Krasica vidio jedan dobar centarshut kada je Pepe bio blizo da udari loptu glavom i onu akciju kada je fulio zicer. Jedno min 5-6 izgubljenih lopti i centarshuteva nikome
nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:
Nije danas Milos bio na nivou....al jbg..zato ih je u genoi ubio...
sad su ga bolje markirali,tako da je tesko mogao sta napravit...
ajmo parmo
ajmo parmo
Admir_Sa je napisao/la: Ako mislis na hvatanje voleja sa 10 metara ok, umijece pravo. Ja sam ga vishe zapamtio po sebicnosti i gluposti koje je radio u toj utakmici
Ne seri bez potrebe. Krasic e ala destra fuoriclasse.
Pravi Milos Krasic je bio onaj iz prvog dela sezone koji je nosio Juve do drugog mesta na tabeli.
Druga je stvar sto sem Matrija, nema u ovom beskrvnom Juventusu igraca ni za lek. Sve metiljavo, stakleno, matoro ili beskorisno. A Pepe je odigrao dve dobre utakmice ove sezone, 1 protiv Viole, a jednu danas.
- JuveSissoko
- Kontakt:
opet ovih amateri izjebase mi zivce, Bonucci je jos uvijek samo talent, i nama treba jos jedan stoper, danas nam nisu prolazili preko bekova,tako da se na iste ne mozemo opet zalit, jadna li je nasa odbrana protiv kakve ozbiljne ekipe,Melo mi poceo ici na zivce i njegova igra nazor,opet pokazuje nervozu koja bi nas kostala utakmice, al ovaj put nije, Matri je sjajan,Krasic mi pici po zivcima sa oni pokusavanjima na desnu stranu i centriranjem preko precke, nikako da skonta da nema efej lik za to, da je ne moze zavrnut,siluje je dzaba, Pepe je serijski silovatelj lopte,jadna li je majka kad je on uzme po noge,Toni je klasa i po stare dane, ostalo prosjek, sreca pa imamo Matrija i jos solidnih pojedinaca,te sto je Genoa jad od ekipe, da se ne zavaravamo pobjedom, pola ove ekipe treba da kupi prnje, nama treba po jedan igrac i u napadu i u sredini i u odbrani,zapravo u odbrani nam trebaju minimalno jos trojica,sreca je bila na nasoj strani na kraju, valjda cemo i dalje makar se borit za tu LP,iako smo u najgoroj pozicjiji za izborit istu, Matri Quaglia ,nadam se slijedece sezone da je to napad,jos jednog dobrog dovest,pojacat konkurenciju,recimo Rossi ili Sanchez,stvarno nam treba jos jedna prava klasa pa nek se bore jedan protiv drugog, obavezno jos jedan stoper, a o bekovima naravno ne moram da pricam,to je godinama rupa, sredina terena,isto sranje kroz cijelu sezonu,gore dole gore dole,jednostavno ekipa treba remont
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.