FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egocentrik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja na njihovoj stranici citam da je transfer vrijedan 2.5 mil do 3 mil eura,takodje dovode nekog iz podgoricke Buducnosti Radonjic ovako nesto,18 godina,vezni za negdje oko 2 mil eura.
Hoce li biti negdje prijenos, zna li se sta?
Hocu li, necu li napisati jednu analizu, dvoumim se dva sata, neka me prehlada uhvatila, kosti me bole, ne znam da sam se u zivotu ovako napatio, ali probat cu malo zamastiti.
Prije svega od druge Mirviceve godine ovdje sam znao da ce klub doci u ovu situaciju, jer je nakon silnih neuspjeha ostao i ni sekunde nije digao ruke, tu je dokazao da ima jasan cilj i da ne odustaje.
Iako je privatni kapital tu vec desetak godina, uspostava pravog profesionalnog kluba, nije proces koji se moze zavrsit sa nekoliko ulupanih miliona. Potrebno je da se poslozi dosta kockica i da sve legne na svoje mjesto.
U bilo kojoj bransi na svijetu najteze i najvaznije je uspostaviti sistem, kada to uradite vi ste na pravom putu, od samog pocetka sam govorio, da treba po prelaznok roku ici sa dva do tri top igraca, a sve ostalo ulagati u skauging i kupovinu djecaka do 18 godina, jer je to filozofija koja je jedino moguca kod nas. Sad imamo situaciju da sve sto vrijedi u BiH mozemo da dovedemo u akademiju.
Sto se tice ovog transfera, jasno je da Celik nije najveci potencijal, kojg smo prodali, ali smo uzeli najvecu cifru, zasto? Zato sto se stvara kontinuitet, sto drugi klubovi vide sa cime raspolazes, i u skladu sa tim daju i ponude, pocelo je sa pola miliona i doslo do 2.5, hocetel se kladiti da cemo u buducnosti slabije igrace od Celika prodavati za do dva miliona eura.
Ovo je trebutno profesionalno najveci nivo koji je ovaj klub imao od postanka.
Sto se tice rezultata, dal kroz godinu ili dvije cemo dominirati bez problema, i tu treba biti strpljiv, jednu ovakvu sansu da se izvdvojimo sjebala nam je korona, kad se Nam povukao, da se to nije desilo, vec od tada bi dominirali.
Sada treba samo pametno ulagati novce, kupiti sve najbolje mlade igrace iz zemlje i regije, takodjer nastaviti sa dovodjenjem igraca iz Afrike.
Imamo jos toliko prostora da je to za nepovjerovat.
Svima u klubu zelim da uputim velike cestitke i zahvalu, za sve sto su ucinili i cine za rast i razvoj ovog kluba.
Prije svega od druge Mirviceve godine ovdje sam znao da ce klub doci u ovu situaciju, jer je nakon silnih neuspjeha ostao i ni sekunde nije digao ruke, tu je dokazao da ima jasan cilj i da ne odustaje.
Iako je privatni kapital tu vec desetak godina, uspostava pravog profesionalnog kluba, nije proces koji se moze zavrsit sa nekoliko ulupanih miliona. Potrebno je da se poslozi dosta kockica i da sve legne na svoje mjesto.
U bilo kojoj bransi na svijetu najteze i najvaznije je uspostaviti sistem, kada to uradite vi ste na pravom putu, od samog pocetka sam govorio, da treba po prelaznok roku ici sa dva do tri top igraca, a sve ostalo ulagati u skauging i kupovinu djecaka do 18 godina, jer je to filozofija koja je jedino moguca kod nas. Sad imamo situaciju da sve sto vrijedi u BiH mozemo da dovedemo u akademiju.
Sto se tice ovog transfera, jasno je da Celik nije najveci potencijal, kojg smo prodali, ali smo uzeli najvecu cifru, zasto? Zato sto se stvara kontinuitet, sto drugi klubovi vide sa cime raspolazes, i u skladu sa tim daju i ponude, pocelo je sa pola miliona i doslo do 2.5, hocetel se kladiti da cemo u buducnosti slabije igrace od Celika prodavati za do dva miliona eura.
Ovo je trebutno profesionalno najveci nivo koji je ovaj klub imao od postanka.
Sto se tice rezultata, dal kroz godinu ili dvije cemo dominirati bez problema, i tu treba biti strpljiv, jednu ovakvu sansu da se izvdvojimo sjebala nam je korona, kad se Nam povukao, da se to nije desilo, vec od tada bi dominirali.
Sada treba samo pametno ulagati novce, kupiti sve najbolje mlade igrace iz zemlje i regije, takodjer nastaviti sa dovodjenjem igraca iz Afrike.
Imamo jos toliko prostora da je to za nepovjerovat.
Svima u klubu zelim da uputim velike cestitke i zahvalu, za sve sto su ucinili i cine za rast i razvoj ovog kluba.
Koje tribine su danas otvorene
-
- Kontakt:
Istok je otvoren.
Imaš na FB kluba sve informacije i od kad je otvoreno i dokad i kad i koliko i šta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Tribina vijeća kongresa bošnjačkih intelektualaca

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Još jedan zabi Mudrazija 

-
- Kontakt:
Pa kad se spominjao da dolazi kod nas pisao sam da je paklen igrac,covjek koji pravi razliku,agresivan,ubojit. Sa Bubanjom pored sebe je pravio dar mar,Bubanja je tad bio jedan od najacih veznjaka i svi su se iznenadili kad je dosao kod nas. Naravno forumske ublehe na opstim su i Bubanju ismijavali.
-
- Kontakt:
Po ovom sastavu izgleda da ćemo početi s 4-4-2
Rogic
Unusic
Gojkovic
Soldo
Kuprešak
Bubanja
Pavicic
Mustafić
Mehmedovic
Francis
Guly
Rogic
Unusic
Gojkovic
Soldo
Kuprešak
Bubanja
Pavicic
Mustafić
Mehmedovic
Francis
Guly

Hahahahahahahahahahahaha
-
- Kontakt:
Ovaj Mudrazija je ubica od igraca,10 golova ove sez9ne,smrt za Hajduk i Dinamo,uvijek ih rastavi na proste faktore,igro se lik bukvalno sa Hajdukom danas. Da smo njega kojim cudom doveli sve bi rijesili,golovi,asistencije,skace covjek,igra odbranu cudo od igraca.
Ovo trenutno sto imamo, fali nam bar jos 2 igraca, mada i 3.
Fali sirine dosta.
Fali sirine dosta.
- FKS -
Nekog tamo Celika lafo prodamo za 2.5mil a nismo u stanju Mudraziju dovest. Mirvicuuuuu odlaziiiimosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:50Ovaj Mudrazija je ubica od igraca,10 golova ove sez9ne,smrt za Hajduk i Dinamo,uvijek ih rastavi na proste faktore,igro se lik bukvalno sa Hajdukom danas. Da smo njega kojim cudom doveli sve bi rijesili,golovi,asistencije,skace covjek,igra odbranu cudo od igraca.

- luckystrike
- Kontakt:
Bubanja stoper.
Ima li igdje iko prenos??
- kupus army
- Kontakt:
Jel nema prenos na TojaTv?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, aqarius, benko21, bhfanatic14, bvsic, Dadox, deda, EastMadness, fera, gh0stHZ, Giuseppe1, Haksss, Hrasno15, inzomni, kanarinac, keli, Kyle88, Lavcina, ledesma, nedimmmm1337, Pena, plisek, Posejdon, r3m1, SAMO BORDO, sassari, supervizor, Tracy3McGrady, USB, zagorski, ŠTA_JE i 302 gosta.