FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne da nemaš igrača. Nemaš lijevo alternativu ni desno u napadu da ne govorim. Naprijed nemaš igrača. Ostalo je uredu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Obzirom na okolnosti, Krdžalić djeluje nevjerovatno dobro.
Biće on veliko pojačanje u nastavku.
Biće on veliko pojačanje u nastavku.
Gojković danas fino odigrao. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- feniksptica
- Kontakt:
Fali nam vise nego sto imamo.
Stoper. Bek. Krilo. Def vezni. Špic.
I to da računamo da se uigramo za kvale za Europu...na titulu da ne mislimo
Stoper. Bek. Krilo. Def vezni. Špic.
I to da računamo da se uigramo za kvale za Europu...na titulu da ne mislimo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ma nista iskreno treba da vidimo kakva ce situacija biti ove sedmice do kraja prelaznog Ako se dovede neko ( pored ovog gruzijca ) bit ce dobro
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Najveca boljka kad odigramo lose je sto izadju ovi debili da proseru protiv a kad smo dobri nigdje ih. Konzistencija vas yebe „pitari“
Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 02 feb 2025, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sigurno ne bi Zekic kukao za pojacanjima u svakoj izjavi da je zadovoljan kadrom.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:06Nista nasi ne usporavaju,jednostavno trazis kvalitet a to je tesko dovest u nasu logu,svakako vec imamo bruku igraca na avim pozicijama.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nemas ti ni alternativu za gulishu, mislim nemaju ni ostali klubovi po 3 dobra krila ali mi nismo ostali. Treba ti i spic i 2 krila i stoper. I to sve bez pretjerivanja. Ovi na klupi osim pavicica su katastrofalni i beskorisni. Totalno smo bezopasni kada gulishu ne krene ili ga dobro cuvaju.bordobijeli je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:14Koju bruku igraca imamo ? igramo s 3 stopera imaš Gojkovica ,Soldu,Mujkica i dva mlada Djurica Jattu koji nemaju još minute odigrane u ozbiljnoj utakmici . Bočne imaš jovica ,unusica kupresaka,Beganovica 2 povredjeni . Špica pravog nemaš. Tako nemoj da se lažemo da je sve popunjeno kasd nije 2/3 igrača je nužno dovesti .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:06Nista nasi ne usporavaju,jednostavno trazis kvalitet a to je tesko dovest u nasu logu,svakako vec imamo bruku igraca na avim pozicijama.
Dajte vi koji ste bili na utakmici,nakratko onako kako kojj igrac izgledao
Samo Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
Realno da realnije ne može biti
Ako Guli ima dan mi uzimamo, kad Guli zakaze mi nemamo alternativu, barem za sad
Ako Guli ima dan mi uzimamo, kad Guli zakaze mi nemamo alternativu, barem za sad
Realno je jedino da se puno se.re kad se odigra lošije kao i kad se dižemo u nebesa kad dobijemo nekakvu Opatiju 3 razlike.
Fali par pozicija, nije ništa novo što nismo znali. Škripi u napadu, sredina dobra, odlično popunjena, sad još Krdzalic upada.. Odbrana bi bila ok da nije došla ova povreda Jovica koji je izuzetno bitan jer može pokriti i lijevo i stopera. Tu je najveći problem.. Uz napadača koji će se dovesti evidentni, vjerovatno i dva.
Fakat ovaj Perica potpisao u Rumuniju..
Fali par pozicija, nije ništa novo što nismo znali. Škripi u napadu, sredina dobra, odlično popunjena, sad još Krdzalic upada.. Odbrana bi bila ok da nije došla ova povreda Jovica koji je izuzetno bitan jer može pokriti i lijevo i stopera. Tu je najveći problem.. Uz napadača koji će se dovesti evidentni, vjerovatno i dva.
Fakat ovaj Perica potpisao u Rumuniju..
Da vidimo kako smo popunjeni.
Golman: Rogić Rockov, Mušija, Mehić. Dovoljno.
Stoper: Gojković, Soldo, Jović, Đurić, Mujkić. Jovića nema do aprila vjerojatno, ostajemo na 4 stopera od kojih su dva iskusna i dva mlada. Nama nedostaje stoper. Šta ako Đurić napravi grešku i psihički se uništi? Još na to dodajte publiku i svakakve nazive za igrače, a vrlo je moguće takav scenarij. Igramo sa 3 nazad a imamo 4 stopera u ekipi. Moje mišljenje je da bi bilo idealno dovesti igrača na posudbu od 6 mjeseci. Nađemo nekog iskusnijeg i gotovo. Krenuti u sezonu sa ovim stoperima je ruski rulet.
RB: Beganović, Unušić, po potrebi Hamzić. Taman.
LB: Kuprešak, Jović, po potrebi Mujkić. Ne bi bilo loše pronaći nekoga ko može igrati stopera i LB tako da završimo dvije muhe jednim udarcem.
CDM: Bubanja, Jatta. Sad je teško nešto pronaći, krpiti se do ljeta.
CM: Lulić, Pavičić, Krdžalić, Mustafić, Mehmedović, Hamzić. Đorđevića ne računam Bog zna kada će se vratiti. Fino smo popunjeni.
Napad: Turkeš, Guliashvili, Kyeremeh, po potrebi Ristić. Nedostaje napadač očajnički. Idealno bi bilo dva napadača.
Da zaključimo, stoper koji može igrati i LB. Dva napadača. Tri igrača za dvije pozicije i kraj.
Stoper: Gojković, Soldo, Jović, Đurić, Mujkić. Jovića nema do aprila vjerojatno, ostajemo na 4 stopera od kojih su dva iskusna i dva mlada. Nama nedostaje stoper. Šta ako Đurić napravi grešku i psihički se uništi? Još na to dodajte publiku i svakakve nazive za igrače, a vrlo je moguće takav scenarij. Igramo sa 3 nazad a imamo 4 stopera u ekipi. Moje mišljenje je da bi bilo idealno dovesti igrača na posudbu od 6 mjeseci. Nađemo nekog iskusnijeg i gotovo. Krenuti u sezonu sa ovim stoperima je ruski rulet.
LB: Kuprešak, Jović, po potrebi Mujkić. Ne bi bilo loše pronaći nekoga ko može igrati stopera i LB tako da završimo dvije muhe jednim udarcem.
CM: Lulić, Pavičić, Krdžalić, Mustafić, Mehmedović, Hamzić. Đorđevića ne računam Bog zna kada će se vratiti. Fino smo popunjeni.
Napad: Turkeš, Guliashvili, Kyeremeh, po potrebi Ristić. Nedostaje napadač očajnički. Idealno bi bilo dva napadača.
Da zaključimo, stoper koji može igrati i LB. Dva napadača. Tri igrača za dvije pozicije i kraj.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Šta kad ode Guliša? Nemoguće da ova ekipa igra ovako solidno, a realno imamo fin igrački kadar. Nadam se da nisu danas dali 100%, već da je cilj bio polako da se igra, da se niko ne povrijedi i da se uđe relativno u takmičarski ritam.relativizam je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:23Realno da realnije ne može biti
bošnjanin
Jesi li gledao danas utakmicu? Ako jesi ne znam kako nisi vidio da je Kuprešak bio među najboljima.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:33Rockov,Mustafić,Mehmedović,Unušić,Kuprešak,Turkeš sve nogom nabiti,neupotrebljivi.
Kyeremeh krampa ali bi mogao za rotacije zbog trke i presinga.
Zekić čuda čini sa ovim amaterima ali nam je u Evropi opet taraba nakon prvog pretkola.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Zato što mi današnja utakmica nije mjerilo već sve ukupno do sada prikazano.Taj se neće kod nas hljeba najesti vjeruj mi.mnon46 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:37Jesi li gledao danas utakmicu? Ako jesi ne znam kako nisi vidio da je Kuprešak bio među najboljima.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:33Rockov,Mustafić,Mehmedović,Unušić,Kuprešak,Turkeš sve nogom nabiti,neupotrebljivi.
Zekić čuda čini sa ovim amaterima ali nam je u Evropi opet taraba nakon prvog pretkola.
- luckystrike
- Kontakt:
Guli zna peljati ali je opet najopasniji i opet je pogodio. Kyeremeh standardno puno zuji, malo meda daje.
Eldar je po meni tanak. Pavičić danas podbacio. Mustafić na granici prolazne ocjene.
Bubanja testiran na stoperu i bio je OK mada je protivnik bio defanzivno postavljen orijentisan na igru po otetoj lopti. Kuprešak se po meni jako trudi i izgori od želje. Unušić tanak.
Rogic je skinuo zicer, non-stop galami na ekipu i daje savjete.
Gojkovic u skoku neumoljiv.
Rockov ušao oko 60. i prodao loptu bespotrebno skroz, i u tom je ja mislim Unušić zavaljen i pravi penal.
Krdžalić kad je ušao ekipa živnula. Ozbiljne lopte između i iza linija je podjelio, imao i dobar ulazak u 16 i šut iskosa koji golman jedva brani.
Turkeš tanak. Ne zna se zagradit, skočiti, "preglavati".
Ova omladina koja je dobila šansu pred kraj OK ako ništa rastrčani i željni dokazivanja. Đurić možda malo pod tremom nesiguran.
To je neko moje viđenje pojedinaca. Timski slaba organizacija, nazad kao i stabilni ali prema naprijed nedostaje kreativnosti.
Tačno, moguće da mu je današnje samo bljesak, ali ono što je odigrao, želio bih mu da zadrži kroz ostatak sezone. Nemoguće je da je par sezona u širokom bio dobar i onda zaboravio igrati.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:39Zato što mi današnja utakmica nije mjerilo već sve ukupno do sada prikazano.Taj se neće kod nas hljeba najesti vjeruj mi.mnon46 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:37Jesi li gledao danas utakmicu? Ako jesi ne znam kako nisi vidio da je Kuprešak bio među najboljima.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑02 feb 2025, 19:33Rockov,Mustafić,Mehmedović,Unušić,Kuprešak,Turkeš sve nogom nabiti,neupotrebljivi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
+1H8Z7 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 20:31Da vidimo kako smo popunjeni.
Da povreda Jovica veliki hendikep . Kartoni ili nešto drugo da ti ispadne jedan od Gojkovica I Solde u velikom so problemu da sastavis odbranu . Ako Mujakic Jatta i Djuric budu pravi onda nema zime al to je veliki rizik i upitnik .
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ja mislim da Gojkovic , sem ono sto je na pocetku ispao da ni jednu gresku nije imao pogotovo na dugim loptama svaka je njegova bila
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”