Je li ti fkt misliš da mediji ili bilo ko može prodati igrača u 3-4 ekipu u Francuskoj ? Iskreno misliš li to ?NoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:16Moze on tako kad ima dojave i kad je navijacki nastrojen
Nista drugo ni ne zna osim desavanja u fks
Zato i ne zasluzuje da bude na tm
Na tm treba da bude neko neutralan, a ne navijac kluba
Da je za Njemacku editor dobio bi otkaz davno, to njegovo prolazi u samo ovdje
Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sto lazes Ziljkic grijo klupu u Sarajevu, a igrao protiv SlovackeBigZlatan je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:26Zašto si tako nervozan?NoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:21
Nema to veze sad sa Nidalom
Pricamo generalno isto su radili za Ziljkicem, Tatarom, Serbecicem
Pojacali im plate, potplatili medija da stvore hajp, gurnuli ih repku i kontali prodace ih
Sad su tek skontali da to mora biti neko iz U19 da bi mogli uspjeti
Zuka demantuj me ako lazem ili ces kao uvijek otici ko picka i javiti se nakon dva dana oko neke trece temeNaravno da lažeš jer uvek lažeš. Serbecic i Ziljkic nisu bili igraci Sarajeva kad je dosao prvi poziv.
Ipricaj malo ovim ostalim navijacima fks kako ide stela u repki i kako si dobio posao
Nisi se prijavio na konkurs sigurno
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 feb 2025, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Lik iš'o uzim'o Torabijevu vodu, a da ne misli ovo gore fakat?jurisicduska je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:26Je li ti fkt misliš da mediji ili bilo ko može prodati igrača u 3-4 ekipu u Francuskoj ? Iskreno misliš li to ?NoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:16Moze on tako kad ima dojave i kad je navijacki nastrojen
Nista drugo ni ne zna osim desavanja u fks
Zato i ne zasluzuje da bude na tm
Na tm treba da bude neko neutralan, a ne navijac kluba
Da je za Njemacku editor dobio bi otkaz davno, to njegovo prolazi u samo ovdje
Ma ko ga brani ?MocMahale444 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:24Naravno da je dušman i molim lijepo ne samo fks, Želje vec cijele lige.
Halali ti nemoj sta zamjeriti vidim branis ga kao oko u glavi.
Necu vise zbog tebe ruze mu napisat gurabije mi.
Unistio nas je sa cijenama, da je Nidalu stavio 2 milke, tusnuli bi ga za 4, da nije Buljubasicu stavio 800 milja vec 1,5, tusnuli bi ga za 3 milke
On je ridjan iz ovog videa na predstavljanju Čelika.
Odgovori zukane na ovoNoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:27Sto lazes Ziljkic grijo klupu u Sarajevu, a igrao protiv SlovackeBigZlatan je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:26Zašto si tako nervozan?NoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:21
Pojacali im plate, potplatili medija da stvore hajp, gurnuli ih repku i kontali prodace ih
Zuka demantuj me ako lazem ili ces kao uvijek otici ko picka i javiti se nakon dva dana oko neke trece temeNaravno da lažeš jer uvek lažeš. Serbecic i Ziljkic nisu bili igraci Sarajeva kad je dosao prvi poziv.
Ispricaj malo ovim ostalim navijacima fks kako ide stela u repki i kako si dobio posao
Nisi se prijavio na konkurs sigurno
Cujemo se sutra
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Saidijska Al-Qarina zainteresovana za Gulita sa Grbavice !
Vrijednost transfera 200 dirhema.
Vrijednost transfera 200 dirhema.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Cestitke zenićanima sto cijela fudbalska evropa pise o Čeliku 
- luckystrike
- Kontakt:
Mali podsjetnik na neke od najvećih izlaznih transfera u historiji premijer lige BiH:
Nidal Čelik 2,5m €
Muhamed Buljubašić 1,5m €
Gojko Cimirot 1,3m €
Dal Varešanović 1,2m €
Nihad Mujakić 1,1m €
Vladan Kovačević 1m €

Nidal Čelik 2,5m €
Gojko Cimirot 1,3m €
Dal Varešanović 1,2m €
Nihad Mujakić 1,1m €
Vladan Kovačević 1m €
- MocMahale444
E dusa draga pametna.
Evo citiram te necu da ti propadne sala pa da sebi sam naudis.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Covjece sta lupas gluposti, Ziljkic 2020 godine igrao 2 tekme za repku.NoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:27Sto lazes Ziljkic grijo klupu u Sarajevu, a igrao protiv SlovackeBigZlatan je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:26Zašto si tako nervozan?NoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:21
Oni samo mogu podojkit gospodinu ZukiHordasOdMalena je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:08Zar ne vrijedi Kulašin u svakom mogućem omjeru više od Čelika, ali ga yebe što Zuka određuje cijene?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Misljenja sam da ova slika ispod nije dovoljna, tako da bih ti se volio obratiti ispred objektivne sarajevske publike i zazelio da nam se napusis kurrca, i ti, i tvoj klub i tvoj polugrad a i ova tvoja cirkus ligabrig je napisao/la: ↑31 jan 2025, 00:23Znači ljudi ovdje stvarno vjeruju da će neki klubovi tipa Lens i Bologna dat višemilijunsku ponudu za nekakvog Čelika iz **** bh lige i to iz kluba koji nije osvojio vec par godina nista niti igra neku bitnu ulogu u najgoroj ligi svijeta. Dok jedan Zrinjski recimo dominira ligom sa puno boljim igračima koji su igrali važne uloge nije uspio prodat ni blizu neke ozbiljne priče. Sto i nije realno jer kao sto rekoh ovo je liga cirkusa
Ili onaj Al Jaber.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Hvala svima, komsijama posebna zahvala na cestitkama koje pljuste na sve strane,za novi rekord i zadavanje domace zadace svima koji teze istom.
Ko ne zna,nije zabranjeno prepisati,necemo se ljutiti.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Ugasio gaErosViverosViv je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:38Misljenja sam da ova slika ispod nije dovoljna, tako da bih ti se volio obratiti ispred objektivne sarajevske publike i zazelio da nam se napusis kurrca, i ti, i tvoj klub i tvoj polugrad a i ova tvoja cirkus ligabrig je napisao/la: ↑31 jan 2025, 00:23Znači ljudi ovdje stvarno vjeruju da će neki klubovi tipa Lens i Bologna dat višemilijunsku ponudu za nekakvog Čelika iz **** bh lige i to iz kluba koji nije osvojio vec par godina nista niti igra neku bitnu ulogu u najgoroj ligi svijeta. Dok jedan Zrinjski recimo dominira ligom sa puno boljim igračima koji su igrali važne uloge nije uspio prodat ni blizu neke ozbiljne priče. Sto i nije realno jer kao sto rekoh ovo je liga cirkusa
Ili onaj Al Jaber.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Igrao je 2023 kvalifikacije protiv Slovacke iako je bio 7 utakmica na klupi fks
Te 2020 igrao je i Tatar
I zuka Bosnje pisu uvijek, a ne uvek Srbine
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 feb 2025, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
A NIJE IM LAHKO,VALJA ZASPAT NOĆAS...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:39Hvala svima, komsijama posebna zahvala na cestitkama koje pljuste na sve strane,za novi rekord i zadavanje domace zadace svima koji teze istom.
Poljoprivredno dobroluckystrike je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:33Mali podsjetnik na neke od najvećih izlaznih transfera u historiji premijer lige BiH:
Nidal Čelik 2,5m €
Gojko Cimirot 1,3m €
Dal Varešanović 1,2m €
Nihad Mujakić 1,1m €
Vladan Kovačević 1m €
![]()
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, JimmyPage, Marokanci58, Zigazaga i 24 gosta.