NM, oder?
@suicidesquad, tvoj komentar ili si prepisao od nekog?
'si ti @Normala sa 'ednog drugog foruma?
@effe, a jest ti drago što 'enes opet plasira šuplje.
'oće li ovo izaći na dobro sa Janckerom, pardon Jonckericom?
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Jest, jest, i ja sam vidio.geronimo je napisao/la: @suicidesquad, tvoj komentar ili si prepisao od nekog?![]()
'si ti @Normala sa 'ednog drugog foruma?
Ako ne bude dobro, ide na razanj.geronimo je napisao/la: 'oće li ovo izaći na dobro sa Janckerom, pardon Jonckericom?
Ja. FuBball-Magazin.geronimo je napisao/la:@Magični, gdje se to raspravljaš sa Antonom? Naturliš, ako nije tajna.![]()
NM, oder?![]()
OK. Tako ih i ja posmatram.effe_sa je napisao/la:@Magica: ja bi volio vidjet cavanija u bayernu...fantastican je napadac...ipak to su dva razlicita tipa napadaca i treba razlikovat gomeza kojeg sad gledamo i onog prije u stuttgartu...onaj u stuttgartu je vise bio pokretljiv, primao loptu izvan sesnaesterca, nekako se vise kretao s loptom, dok ovaj sad gomez je vise vezan za šesnaesterac...zato ja od njega ocekujem veci bljesak u bayernu, a ucinak mu svakako nije los
Igrati za Bayern je puno teže i DRUGAČIJE nego igrati za jedan Stuttgart. Sada ću sam napisati Stuttgart iako to vrijedi za puno igrača i puno drugih klubova. Nisam to rekao zato kaj je u Bayernu veći pritisak, što se tekme moraju dobivati, što se pogreške NEoprašataju već zbog načina kako Bayern igra i kako protiv njega igraju njegovi protivnici. Kada je Gomez igrao za Stuttgart njih se nije za razliku od Bayerna ćekalo na nož te njihovi protivnici nisu stajalai u petercu i molili se da neprime petardu, već su ih napadali i htjeli uzeti sva 3 boda, jer to se protiv Stuttgarta moglo. Kad to znaš, onda isto tako znaš da je Gomez u Stuttgartu imao puno više prostora za igru, svoja kretanja, "driblinge", šprintove i sve ostalo, pa se nekome može činiti da je tamo "bolje igrao" ili radio više na ternu. Kod Bayerna je to drugačije, jer tamo Gomez napada postavljenu obranu, nema prostora i ispred njega su u večini slučajeva 3-4 igrača i non stop su mu dvojica na kičmi i tako je puno teže igrati nego onda kada je igrao u Stuttgartu. Budi siguran kada bi protivnici Bayerna igrali tako protiv nas da bi ti sad Gomezu već digao spomenik i nebi pričao o cifri od 28 golova, već 40, bar što se tiće ove sezone.effe_sa je napisao/la: ma imao je gomez u stuttgartu fantasticnih dana, ova sezona mu jest dosta dobra al ja zelim da gomez dostigne neku kombinaciju svojih nastupa u bayernu ove sezone i onih iz stuttgarta, tada je covjek znao se vise kretat s loptom, napravit i prodor, jos je bio eksplozivniji...
anton 1983 je napisao/la:Najvaznija utakmica sezone
pa kog zanima Bayern gegen Kusen neka si pročita...
ma trebala bi bit pobjeda protiv leverkuzena jer heynkes nece dozvolit da mu klub igra ligu evrope slj sezone ....a i igraci ce se vise trudit jer su bili protiv gala pa su namjerno slabo igraliadnan24 je napisao/la:anton 1983 je napisao/la:Najvaznija utakmica sezone
pa kog zanima Bayern gegen Kusen neka si pročita...
Od 1989.-e Bayer nije dobio u Minhenu,to me je malo razveselilo iako ova situacija u odbrani je daleko od dobre...ko ce da igra?- Timoscuk i Gustavo ili...
Forma je trenutna, a klasa je stalna.anton 1983 je napisao/la: Isto tako ovo je možda i najbitnije kaj ću ti ja sad reći. Bayern igra jednu od najgorih sezona u svojoj bližoj prošlosti i zbog svojih rezultata određeni igrači kritiziraju se na način kako se to nebi smjelo, pa je Gomez svako malo predmet rasprave, a to nebi smio biti jer u biti nekritizira se njega objektivno, već se priča subjektivno i to samo iz razloga jer je cijeli Bayern loš. Još je jako loše kada se uspoređuje dobar igrač iz kluba koji razara po kvartu tipa Cavani i Gomez koji to isto radi ali igra u klubu koji je ispod svoje razine. Slijedeće sezone kada Napoli neće uči u LP, cavanija se niti neće spominjati u kontekstu lošeg igrača i to samo zato kaj dolazi iz lošijeg i manjeg kluba dok igrači tipa Torres, Gomez koji igraju u velikim klubovima će uvijek biti na meti navijača. Budi siguran da Gomez slijedeće sezone odigra identičnu sezonu kao i ovu, samo da Bayern bude prvak, ljudi će o njemu promijeniti mišljenje, niko se više neće pitati dal on je za Bayern već će ga slaviti...
Ja sam probao, sad dal si me ti i neko drugi shvatio vidjet ćemo...
A kaj se ti isto mutaF praviš?adnan24 je napisao/la:
Od 1989.-e Bayer nije dobio u Minhenu,to me je malo razveselilo iako ova situacija u odbrani je daleko od dobre...ko ce da igra?- Timoscuk i Gustavo ili...
Ma kaj bi se zamaro! Samo oču ti reč da postoji ovdje samo par ljudi ćije mišljenje iznimno cijenim a effe_sa je jedan od njih, pa sa njim o nekim stvarima volim raspravljati, zato sam to i njemu napiso i njega to pitaoJetSet_Hantraga je napisao/la: @antone nemoj se dzaba trudit', neki ljudi nikad nece shvatiti.![]()
Znas i sam da tim raspravama oko Gomeza nema kraja, uvijek cemo biti podijeljeni. Ja cu samo reci:
Weltklass Gomez!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.