21.1.2025.luckystrike je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:52U vezi odgode, Borac će ići na to kroz Savez a ne kroz dogovor klubova.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
21.1.2025.luckystrike je napisao/la: ↑21 jan 2025, 14:52U vezi odgode, Borac će ići na to kroz Savez a ne kroz dogovor klubova.
Koga boli briga,igraj kad ti je termin i vozdra,kakve odgode kakvi bakraci.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:21Ne znam kako mislite da je nama odgoda dobro dosla? Kakvo uigravanje, pa nema 10 novih igraca.. povrede, pa ko garantuje da ih za novi termin nece biti jos vise ili kartona
Izmedju dvije evropske utakmice u playoffu oni bi mrtvi bili, jos poslije sloge 2 sedmice do derbija. Pripreme, sloga, pa ogromna pauza bez takmicarske utakmice i derbi..
Ako su nasi procjenili da je bolje i za nas, okej bolje znaju, ako je uradjeno bez nase saglasnosti onda je sve jasno
Tako bi bilo da mi igramo play off KL ali, pošto projekat manjeg BH entiteta igra - svi se njima moraju prilagoditi.napoleon72 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:29Ma odgode treba svima skroz zabranit. Cuj igras tesku utakmicu u Evropi pa odgadjas ligu. Ako nisi spreman zrtvuj jedno takmicenje, dogodine ces se opametit i pojacat se.
To u pravnom smislu vrijedi mozda u svicarskojLavcina je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:21Pa ovo nema ni u Zanzibaru. Kakva odgoda koji qrac, sta nas zaboli za njihovu Evropu?
Čisto sumnjam, da ce se naši ista pobuniti iako ovi idu vjerovatno preko Vice. Ali kakva sam budala trazio bi, da je odigramo, jer sigurno u pravnom smislu je ne mogu odgoditi. Odgodili likovi pola prve polusezone i sad opet nastavljaju. To nema nigdje.
Nedo Bog da dodju do finalaErosViverosViv je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:39To u pravnom smislu vrijedi mozda u svicarskojLavcina je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:21Pa ovo nema ni u Zanzibaru. Kakva odgoda koji qrac, sta nas zaboli za njihovu Evropu?
Čisto sumnjam, da ce se naši ista pobuniti iako ovi idu vjerovatno preko Vice. Ali kakva sam budala trazio bi, da je odigramo, jer sigurno u pravnom smislu je ne mogu odgoditi. Odgodili likovi pola prve polusezone i sad opet nastavljaju. To nema nigdje.
Citaj malo prije nego se pocnes praviti pametan.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:33Naši su morali pristati na odgodu.Pristali su i u prvom dijelu kad je Zrinjski tražio.
Ne treba sve na savez svaljivati.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Bejker, johntravolta123, MSOZ101, OzmoodPinglewood, Pitaristok, Seipronto, Vaya i 64 gosta.