FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vidi onaj svako ima pravo na svoje mišljenje. To je normalno ali na kraju bi se svi, znači svi bi se trebali složiti ako je nam pravda bitna, da je ovo šta se dešava u našoj ligi velika sramota. Ovo nije fudbal, nego politika i njihove male igrice što igraju sa nama. Kako nisu Veleža oštetili kad je onome izgorilo auto? Lištice takođe su oštetili i onda su ih pogurali protiv nas. Neko dobija, a neko drugi izgubi. Tako u krugu idemo cijelo vrijeme već. Samo oni nisu puno aktivni na forumu pa čovjek ne zna ili ne vidi takve stvari. Svaki navijač bilo kojeg klub bi ti napravio listu sa grešakama. Imamo podatke, sve vidimo, ne trebamo se pravit gluhi i ludi. Imamo mi grešaka kao i svaki klub, normalna stvar. Poenta je da imamo suđenje ko Borac, nebi niko kritikovao našu ekipu, znači niko. Suđenje ti je sve u našoj ligi, ako to nije fer, bi će 100 puta teže za nas. Slažem se sa Rožmanom nebi osvojili titulu, ali opet suđenje je bilo kriminalno. Kad pobijedimo ili kad izgubimo moramo kritikovat suđenje, to je normalno. Trebalo bi biti za sviju nas, ali eto puno ja tražim od našeg naroda. Jedino da budemo ko Zrinjski i Jakirović, onda ima nade da budemo najbolji u svim sferama ove naše lige.
Ako smo mi problem jer svako je nas odbio, što onda Posušje ne zna napravit sastanak? Kone? Igman? Zrinjski?? Bilo ko, ako smo mi problem, pa da vidimo ko bi podržavao i ko ne. Nije mi jasno, uvijek se vrtimo u krug. Ja stobom neću jer nisi ti htjeo prije. Dokle ćemo tako više? Ubijamo naš fudbal i našu ligu. Nije valjda da je ego bitnije od pravde za sviju nas. Možda će mi djeca doživit trenutak, da se klubovi NAPOKON dogovaraju kako riješit probleme u našoj ligi. Kako god, složili se ili ne, mislim da bi svima nama trebalo biti u interes dobra i poštena liga, ali da to je samo moje mišljenje.
Ako smo mi problem jer svako je nas odbio, što onda Posušje ne zna napravit sastanak? Kone? Igman? Zrinjski?? Bilo ko, ako smo mi problem, pa da vidimo ko bi podržavao i ko ne. Nije mi jasno, uvijek se vrtimo u krug. Ja stobom neću jer nisi ti htjeo prije. Dokle ćemo tako više? Ubijamo naš fudbal i našu ligu. Nije valjda da je ego bitnije od pravde za sviju nas. Možda će mi djeca doživit trenutak, da se klubovi NAPOKON dogovaraju kako riješit probleme u našoj ligi. Kako god, složili se ili ne, mislim da bi svima nama trebalo biti u interes dobra i poštena liga, ali da to je samo moje mišljenje.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Samo sto je pricala da je sve ok a plata nije bilo 6 mjeseci a kao potpisuje neki ugovor za stadion . Rahman,milicevic,tatar za sicu otisli itd puno stvari koje su nas kočile par godina poslje .jurisicduska je napisao/la: ↑20 feb 2025, 18:25Kakva takva uzmeš titulu pa duplu krunu, pa do nestanka para budeš apsolutno najbolja ekipa. Nije ona kriva sto je onaj odlučio pipu zavrnut. Da se ne lažemo puno tu. Ja sam veliki protivnik nje i njoj sličnih ali činjenica je da je Sarajevo najviše trofeja osvojilo dok je ona bila tu sa dosta skromnijim budžetom nego sto je to sad i nisu bas siljili **** na nama kao sad sto šilje.bordobijeli je napisao/la: ↑20 feb 2025, 15:03Daj ba kakva Sabrina . Ono sto je trebala raditi nije radila kako treba ,ostsvila iza sebe ogromne dugove i katastrofalnu situaciju . 2 godine se klub oporavljao od onog sto je ostalo iza nje .jurisicduska je napisao/la: ↑19 feb 2025, 21:59
Činjenica.
Isto tako je činjenica da je Sabrina najuspješniji rukovodioc kluba u njegovoj historiji. Tako je kako je.
Od duple krune pa nadalje.
To dosta govori i o nama.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne moze mozak da mi obradi informaciju da neko moze braniti ovo sto se desava, pa cak i da niste navijaci FKS.
Kada se bude igralo po fudbalskim pravilima u bh ligi, onda mozete o svim sezonama u periodu 2021-2025.
Moze se kritikovati odredjena utakmica zbog lose taktike, formacije ili nezalaganja, ali pricati da nas savez nije karao zadnje 3 godine je za zatvora, nevjerovatno.
Za 10 godina cete pricati da smo i sudjenje imali.
Kada se bude igralo po fudbalskim pravilima u bh ligi, onda mozete o svim sezonama u periodu 2021-2025.
Moze se kritikovati odredjena utakmica zbog lose taktike, formacije ili nezalaganja, ali pricati da nas savez nije karao zadnje 3 godine je za zatvora, nevjerovatno.
Za 10 godina cete pricati da smo i sudjenje imali.
Koliko ovi imaju srece, penal i dvije precke Olimpije
Niko nebi ništa rekao da je sve regularno.
- MokraKifla
- Kontakt:
Hocemo li mi Bayerna u 2 pretkolu izvuc sta pricaju?
-
EastMadness
- Kontakt:
Sa mehmedovicem ova Olimpija bi nas ubila
- Maroon1946
- Kontakt:
Klub cestita Borcu prolazak 
-
EastMadness
- Kontakt:
Sta ovi nasi prcaju po fejsbuku. Nas bi ubili ovi slovenci sa soldom,mehmedovicem i klocevima od golmana
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa taj isti Borac smo mi nadigrali usred BL sa najvećim terorom od suđenja koje sam vidio, o čemu pričamo?EastMadness je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:01Sta ovi nasi prcaju po fejsbuku. Nas bi ubili ovi slovenci sa soldom,mehmedovicem i klocevima od golmana
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 20 feb 2025, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
EastMadness
- Kontakt:
Pricamo o evropskim utakmicama. Ti mislis da bi Soldo i mehmedovic dobili Slovence. Pa nisu mogli **** Spartak a ne ovo. Previse se mi dizemo a k... Imamo od igracaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:10Pa taj isti Borac smo mi nadigrali usred BL sa najvećim terorom od suđenja koje sam vidio, o čemu pričamo?EastMadness je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:01Sta ovi nasi prcaju po fejsbuku. Nas bi ubili ovi slovenci sa soldom,mehmedovicem i klocevima od golmana
-
kogmagie46
- Kontakt:
Za papke koji ne kontaju, čestitke Borcu su ironične, baš kao i sreća koju smo im zazeljeli prije utakmice 
Zanimljivo je da oni mnogo bolje igraju u Evropi nego u ligi. Izgleda da se ovdje oslonjaju na suđenje pa se i ne trude previše..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:10Pa taj isti Borac smo mi nadigrali usred BL sa najvećim terorom od suđenja koje sam vidio, o čemu pričamo?EastMadness je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:01Sta ovi nasi prcaju po fejsbuku. Nas bi ubili ovi slovenci sa soldom,mehmedovicem i klocevima od golmana
De druze ohladi malo, Borac da nije **** Egnatinu prosao na penale u prvom pretkolu ne bi ni stigao ovdje.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
EastMadness
- Kontakt:
Realno. Borac ću smatrat normalnim klubom jedino kad ispred nas izađe fer na šake 11 na 11.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:10Pa taj isti Borac smo mi nadigrali usred BL sa najvećim terorom od suđenja koje sam vidio, o čemu pričamo?EastMadness je napisao/la: ↑20 feb 2025, 21:01Sta ovi nasi prcaju po fejsbuku. Nas bi ubili ovi slovenci sa soldom,mehmedovicem i klocevima od golmana
Svaka čast mozgovima koji ne kontaju prejednostavan sarkazam kojim se podyebava Borac, dobro mi uopšte postojimo kakvim smo intelektualcima okruženi...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Ne znam ko je gori ovi sto ne kontaju, ili oni plavi kerovi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.