Orvel je napisao/la: ↑02 mar 2025, 01:19
relativizam je napisao/la: ↑02 mar 2025, 01:08
Na šta je jedan "radnicki "klub spao, volio bih baš čuti mišljenje nekih velikana tog kluba.
Kanton/država ti radi stadion,dugove ti plaćaju preko humanitarnog broja,podrzavas čovjeka koji ide na mitinge dodika, ideš savezu na noge da te ostavi u ligi,pravis se slijep i sutis i crkas da ti se mrvice daju
Evo samo cu se tebi osvrnuti na ovaj post.
Radnicki klub koji je trebao biti ugasen vasim osnivanjem. Onda u agresiji jedva prezivio.
Haj samo okreni pogled u svoju avliju. Bivsa drzava te napravila. Dala ti stadion na koristenje za 1KM. Kad ste bili u dugovima, klub ste prodali za 2 miliona maraka azijatima koji okrecu kladaru. Jasno velicas sve i jednog predstavnika saveza koji vam valja u tom trenutku pa i vicu kad vam pokloni titulu. Mirvic kao vas trenutni vlasnik ide na noge "savezu" cesce, a cesto zavrsi i na koljenima u tom duelu. Pravis se slijep i sutis kad drugima to rade godinama i nasladjujes se kad ide u tvoju korist ili protiv Zelje i boris se da mrvice idu na tvoj mlin.
Pa zar niste vi sebe dali na licitaciju godinama da pokusate isto ovo za upravljacka prava kao Sarajevo, molim te ispravi me ako griješim.
Zar nije zeljo trazio od Mirze da im idu prezentovati kako su išli po Aziji i trazili sponzore, sve je lahko provjeriti.
Ko velica sve ijednog predstavnika, ako su na nekom nebitnom forumu 2,3 lika napisala nešto o Vici vi to spinujete kao da cijeli klub i svi navijaci uz Vicu,to je isto kao da ja kažem da ste braća sa zemuncima zbog 2 3 osobe što se s njima druže sjede i pjevaju navijacke pjesme
De mi reci kad su to sarajevu navlacili kao zrinjskom ili Borcu, navedi jedu sezonu gasim se odmah.
Ako čitaš nas pdf nekad ja dugo već govorim da se klub oglasava na svaku kradju koji god klub da je u pitanju.
Zato se i pitam kako je jedan takav radnicki klub spao na sve ovo, sve sem da je radnicki
Ja se apsolutno ne pravim slijep, na svaku kradju ukazem žao mi svake ekipe svakog igrača koji ostavi porodicu trenira 2,3 puta dnevno ,štedi da u penziji može uzivati, trpi sve uvrede, odriče se života zbog treninga,dodje na utakmicu i je*e ga neki gigovic, Jelic i slicni.
Gdje je nestao onaj Zeljo radnicki klub koji bi trebao imati isto ovakvo misljenje