Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nadam se da ne misliš na nas iz Semetovca.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jedina normalna stvar koja se desila u zadnjih par godina, i opet ne valja ccccbordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2025, 23:56Gledam ovu posjetu Ceferina i ovo je strasno docekuju ga Vico, Cvijanovicka ,Beus itd kao predstavnici BIH a sad kad bi mogli podjelili bi ovu zemlju da ne postoji . Strasno i porazavajuce za sve nas koji istinski volimo ovu drzavu .
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Kakve psihoze na HercegBosna.org 

-
- Kontakt:
Kakav je to Hrvat i patriota kad kupuje gudru od Bosnjaka iz Istocnog Mostara?

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Vjerovatno najporemećenije mjesto na internetu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Uhapšenima bi najbolje bilo da što duže ostanu u zatvoru, izađu li napolje ne bi im sekunde jedne bio u koži.
Poz, pitam skroz objektivno sto je sad sa Red Armyem? Zapalili su im zastave, a voda im je otiso u sandzak
Oce biti ljudi protiv Sarajeva?
Oce biti ljudi protiv Sarajeva?
- GoskGabela
- Kontakt:
Zašto bježi ako je nevin?
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- ErosViverosViv
- Kontakt:
kakav delegat napravio profil i sam sebe pita i odgovara ahahhahhahaah
- GoskGabela
- Kontakt:
Svaka čast baš si me provalio.ErosViverosViv je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:09kakav delegat napravio profil i sam sebe pita i odgovara ahahhahhahaah

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Ljudi iz samoodbrane savladali pomahnitalog fašistu koji je od ranije poznat po napadu na obične građane i sada država pokušava da im namjesti robiju...
-
- Kontakt:
Medijski linc i propaganda ustasha i putara. Kakav Sandzak kakvi bakraci. Upadali su i oni i vezali momka lisicama pa se nije pisalo ovoliko po medijima. Kod Ere kad je belaj bio, momak je bio u komi vise dana pa se nije ovolika hampa digla, i nisu curila imena ovako kao sad.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Baš me zanima da je obrnuta situacija kako bi pričaoRodjeniiBrato je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:15Medijski linc i propaganda ustasha i putara. Kakav Sandzak kakvi bakraci. Upadali su i oni i vezali momka lisicama pa se nije pisalo ovoliko po medijima. Kod Ere kad je belaj bio, momak je bio u komi vise dana pa se nije ovolika hampa digla, i nisu curila imena ovako kao sad.

ErosViverosViv je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:09kakav delegat napravio profil i sam sebe pita i odgovara ahahhahhahaah

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Guštan, i guštan i guštan i guštan
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Neku noc pale auta po gradu radi droge, sada se i po stanovima mlate. Ustashija pogana.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Fazon je sto Hrvati ovo gledaju kao udar na njih. Kada ste skinuli Ultrase, to je bio udar na Hrvate, a ne udar na navijacku i rivalsku grupu. Kod nas su to navijaci i uvijek kazem takvi su navijaci, kod njih su to prvenstveno Hrvati. Dakle, Ultrasi=folklorno drustvo katolickog naroda Mostara.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑05 mar 2025, 12:15Medijski linc i propaganda ustasha i putara. Kakav Sandzak kakvi bakraci. Upadali su i oni i vezali momka lisicama pa se nije pisalo ovoliko po medijima. Kod Ere kad je belaj bio, momak je bio u komi vise dana pa se nije ovolika hampa digla, i nisu curila imena ovako kao sad.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, LegendKiller i 25 gostiju.