FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sto ode Cernica?
Bolje pitanje zasto nije ranije otisao? Covjek koji je zajedno sa Sijercicem unistio sto je mogao, zajedno sa jos podguznih muha iz Rajlovca.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Definitivno Graovac,Miro. Mufta sta je uradio sezonu,dvije definitivno zasluzuje mjesto u prvih 11.
Fk Željezničar.
- svrakino1921
- Kontakt:
HVALA KRALJU
-
- Kontakt:
12345678922 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 18:29Nisi ti vidio Grbavice hulahopka glupane jedanduskajurisic1 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 17:42Ne kontam pricu nikako. Misimovic ti napravio teren, a mi sad nikad gori teren nemamo u ligi. Nasao sam se neki dan na terenu direktno jer sam otisao s kolegom koji zivi vani da se uclani, pa su nas pustili na teren koji je u ocajnom stanju. Rupa do rupe. Niko to iz kluba vec godinama ne odrzava. Ne ulaze se u klub niti marka. Niti u odrzavanje stadiona, tribina, wc, terena, bilo cega. A karta se dizu navijacima, dovode se brazilci a njima se mogu placati stanovi, a da neko ocisti stolice to ne moze.

Da li je Sijercic spremio havera kojeg ce uvaliti u fotelju bar za kratko?
Ima jako lijepo gostovanje u Becu, tu je prilika za cet.nike da probaju ono sto zele vec mjesecima.NoDi80 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 19:38Navodno delije stizu da pomognu rumunima
Nadam se da ce braca biti blizu fanaticosa
Hoce da ih ugase navodno
Cuo sam vise prica navodno TM i BHF su im na radaru iz BiH
Nadam se svi zajedno da idu od starih do novih ekipa
Grupa nam je nikad jaca i sigurno smo jedan od najvecih “trofeja” u Europi
Svi ko jedan, jug je najjaci!
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Lakse im je to uraditi u Bukurestu, jer nece brojka biti velika, a svakako smo i s Rumunima "na nož".Pablo11 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 00:42Ima jako lijepo gostovanje u Becu, tu je prilika za cet.nike da probaju ono sto zele vec mjesecima.NoDi80 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 19:38Navodno delije stizu da pomognu rumunima
Hoce da ih ugase navodno
U Becu ce biti bruku nasih, 10 000 minimalno, tesko se tu moze sta odradit.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zavisi kako se organizujes kao sto su u rimu na kvarno uzeli zastavu njihovim, nasa grupa odvojeno hoda do same utakmice tako da nista nije iskljuceno kad uzmes u obzir brojku njihovu u Becu.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 00:47Lakse im je to uraditi u Bukurestu, jer nece brojka biti velika, a svakako smo i s Rumunima "na nož".Pablo11 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 00:42Ima jako lijepo gostovanje u Becu, tu je prilika za cet.nike da probaju ono sto zele vec mjesecima.NoDi80 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 19:38Navodno delije stizu da pomognu rumunima
Hoce da ih ugase navodno
U Becu ce biti bruku nasih, 10 000 minimalno, tesko se tu moze sta odradit.
Fk Željezničar.
Jovan Blagojević?tiagofaria25 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 20:47
Najbolji?
Ko fali?
Zakaric, Kjosevski, Kosoric?
Graovac mozda upitan, meni ostao u lijepom sjecanju.
-
- Kontakt:
Muharemovic,Vazda,Beslija,Muratovic,Huljev...tiagofaria25 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 20:47
Najbolji?
Ko fali?
Zakaric, Kjosevski, Kosoric?
Graovac mozda upitan, meni ostao u lijepom sjecanju.
Predpostavljam da je izbor od rata na ovamo.
Šehić
Čolić, Graovac, Cocalić, Kvesić
Hadžiahmetović Zolotić
Zakarić Štilić M.Stevanović
Lendrić
Čolić, Graovac, Cocalić, Kvesić
Hadžiahmetović Zolotić
Zakarić Štilić M.Stevanović
Lendrić
-
- Kontakt:
Ne znam što se ovdje bez neke potrebe sastavlja idealnih 11,treba se okrenuti utakmici protiv Borca,šta očekujete,zna li se šta je s povrijeđenim igračima,Šukilović i Galić,da li Cavnić napokon može igrati ??
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 11:12Ne znam što se ovdje bez neke potrebe sastavlja idealnih 11,treba se okrenuti utakmici protiv Borca,šta očekujete,zna li se šta je s povrijeđenim igračima,Šukilović i Galić,da li Cavnić napokon može igrati ??
I ja gledam i ne vjerujem, cuj idealnih 11, kao da je kraj sezone , pa pisemo onako.. Boze me sacuvaj
Zasto se hulaglupko ne oglasi da nam napise nesto o Cernici i ostavci? Glas razuma nas
-
- Kontakt:
Sta ocekujete vas dvojica protiv Borca?GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 11:19MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 11:12Ne znam što se ovdje bez neke potrebe sastavlja idealnih 11,treba se okrenuti utakmici protiv Borca,šta očekujete,zna li se šta je s povrijeđenim igračima,Šukilović i Galić,da li Cavnić napokon može igrati ??
I ja gledam i ne vjerujem, cuj idealnih 11, kao da je kraj sezone , pa pisemo onako.. Boze me sacuvaj
Član Željine uprave pojasnio sve o novom jugu: Rok je šest mjeseci! Nećemo stati na ovom projektu
Prema procjenama struke, predviđeni rok za završetak radova je šest mjeseci od početka izgradnje. Iako je južna tribina infrastrukturno kompleksniji projekat, želim podsjetiti da smo istočnu tribinu izgradili za samo četiri mjeseca, i to u zimskim mjesecima, pod izuzetno teškim vremenskim uslovima. Vjerujemo da ćemo uz dobru organizaciju i posvećenost svih aktera uspjeti realizovati i ovaj projekat u planiranom roku.”
“Naravno, naši infrastrukturni ciljevi ne završavaju se ovdje. Sljedeći prioriteti su:
Uređenje fasade sjeverne tribine – kako bismo stadionu dali završni estetski i funkcionalni oblik.
Poslovni prostori Istok – aktiviranje poslovnih prostora ispod istočne tribine
Parking – Na platou iza istočne tribine će se formirati parking u vlasništvu kluba.
Zamjena gornjeg sloja travnjaka – iako na prvi pogled izgleda očuvano, prošlo je dosta godina i zamjena je neophodna kako bismo igračima osigurali optimalne uslove za igru.
Izgradnja krova na južnoj tribini – jer znamo koliko je to važno za komfor i zaštitu navijača.
Nova zapadna tribina – završni infrastrukturni projekat koji će Grbavicu učiniti modernim i funkcionalnim stadionom.
https://reprez ****/ 458716-clan-zeljine-uprave-pojasnio-sve-o-novom-jugu-rok-je-sest-mjeseci-necemo-stati-na-ovom- projektu
Prema procjenama struke, predviđeni rok za završetak radova je šest mjeseci od početka izgradnje. Iako je južna tribina infrastrukturno kompleksniji projekat, želim podsjetiti da smo istočnu tribinu izgradili za samo četiri mjeseca, i to u zimskim mjesecima, pod izuzetno teškim vremenskim uslovima. Vjerujemo da ćemo uz dobru organizaciju i posvećenost svih aktera uspjeti realizovati i ovaj projekat u planiranom roku.”
“Naravno, naši infrastrukturni ciljevi ne završavaju se ovdje. Sljedeći prioriteti su:
Uređenje fasade sjeverne tribine – kako bismo stadionu dali završni estetski i funkcionalni oblik.
Parking – Na platou iza istočne tribine će se formirati parking u vlasništvu kluba.
Zamjena gornjeg sloja travnjaka – iako na prvi pogled izgleda očuvano, prošlo je dosta godina i zamjena je neophodna kako bismo igračima osigurali optimalne uslove za igru.
Izgradnja krova na južnoj tribini – jer znamo koliko je to važno za komfor i zaštitu navijača.
Nova zapadna tribina – završni infrastrukturni projekat koji će Grbavicu učiniti modernim i funkcionalnim stadionom.
https://reprez ****/ 458716-clan-zeljine-uprave-pojasnio-sve-o-novom-jugu-rok-je-sest-mjeseci-necemo-stati-na-ovom- projektu
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
fino ... sad znamo par detalja iz prve ruke. ne znam šta je razlog da ne objave ništa na zvaničnoj stranici. drugi nam grade stadion, pa mogli bi se barem udostojiti i napisati par riječi i dati svima pravu inormaciju!Admir74 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 12:09Član Željine uprave pojasnio sve o novom jugu: Rok je šest mjeseci! Nećemo stati na ovom projektu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 14 gostiju.