FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne svidja mi se ovo s Lulicem nikako, ne moze on na spica ici a pokusava ga vec nekoliko puta. Manjak igrac kad krenes u napad, daj Gruzijca da vidimo
Joj zalizanog kera vicinog, da nije za VAR nikad ne bi dao crveni. Kerina jasno vidjela da je zadnji, al jok...
Rijetko odvratna njuska !!!
Rijetko odvratna njuska !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Da nemamo gulija mi bi se ove sezone borili za opstanak
Neki dan sam rekao da bez Gulishe ne znamo hodati. Ispostavlja se iz utakmice u utakmicu.EastMadness je napisao/la: ↑08 mar 2025, 16:55Da nemamo gulija mi bi se ove sezone borili za opstanak

bošnjanin
-
- Kontakt:
Kakav si ker Irfane, fuj.
Da VAR nije zvao nikad ne bih crveni pokazao a situacija očita bila.
Da VAR nije zvao nikad ne bih crveni pokazao a situacija očita bila.
Ne zna se ko je gori Peljto ili Kuprešak, kud ga ne pustiše u Posušje.
A jeste covjece dosadni po pitanju Turkesa, ne moze covjek svoje misljenje iznjeti eto neko vam je odgovorio momak je povredjen pa nije tu. Ja Aldina i ne poznajem vi imate ovdje ljudi koji su klasicni insajderi i koji iznose sve sto znaju. Meni je samo cudno da se momak nije vise iskoristio za taj novac koji se platio i to je sve. Na njemu je da radi na treneru da odluke donosi i to je sva svrha fudbala. Svaki trener ima svoje uvjerenje i odluke za koje ce ili biti nagradjen novim ugovorom ili kaznjen raskidom ugovora. Sarajevo od odlaska Mersudina vise nema rijesenje u napadu i to je tako. Mnogi dobri igraci prosli kroz sarajevo i nisu u Sarajevu mogli pokazati kvalitet koji pokazuju u drugim klubovima u koje odu, zbog cega je to? Nemam pojma ali znam da je tako pratim nasu ligu. O Turkesu znam jer mi je klub Winterthur blizu i toliko sam upucen a ostalo niti znam nit me iskreno interesuje kako vec reko nit mi u dzep niti iz dzepa. Sretno Sarajevu danas 
Kupresak OUT
Gordeziani IN
Gordeziani IN
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Hajde razliguMerso1993 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 16:58A jeste covjece dosadni po pitanju Turkesa, ne moze covjek svoje misljenje iznjeti eto neko vam je odgovorio momak je povredjen pa nije tu. Ja Aldina i ne poznajem vi imate ovdje ljudi koji su klasicni insajderi i koji iznose sve sto znaju. Meni je samo cudno da se momak nije vise iskoristio za taj novac koji se platio i to je sve. Na njemu je da radi na treneru da odluke donosi i to je sva svrha fudbala. Svaki trener ima svoje uvjerenje i odluke za koje ce ili biti nagradjen novim ugovorom ili kaznjen raskidom ugovora. Sarajevo od odlaska Mersudina vise nema rijesenje u napadu i to je tako. Mnogi dobri igraci prosli kroz sarajevo i nisu u Sarajevu mogli pokazati kvalitet koji pokazuju u drugim klubovima u koje odu, zbog cega je to? Nemam pojma ali znam da je tako pratim nasu ligu. O Turkesu znam jer mi je klub Winterthur blizu i toliko sam upucen a ostalo niti znam nit me iskreno interesuje kako vec reko nit mi u dzep niti iz dzepa. Sretno Sarajevu danas![]()
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Peljto stari zeljovac usta ga ebem, da ga bisu zvali nikad ne bi dao crveni. Napast sad!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Moje mišljenje jeste da mi ne možemo igrati dobar napadački fudbal sa Wing Backovima, i tri nazad, jednostavno previše igrača trošimo na bespotrebnim dijelovima terena, samo kako bi osigurali se da ne primimo brz gol.
Nešto se tu mora raditi. Kurešak sigurno nije igrač za prvu postavu, uz želju da bude Marcelo.
Još jedna činjenica jeste da nama uvijek fali igrač u završnici. Što dovoljno otrkiva da trošimo se bezveze sa pet nazad ili tri plus dva wing back-a. Jedino da imamo Wing Back-a kao Arnold da ulazi unutra, ali to je teško očekivati u ovoj ligi ikad da će biti.
Nešto se tu mora raditi. Kurešak sigurno nije igrač za prvu postavu, uz želju da bude Marcelo.
Još jedna činjenica jeste da nama uvijek fali igrač u završnici. Što dovoljno otrkiva da trošimo se bezveze sa pet nazad ili tri plus dva wing back-a. Jedino da imamo Wing Back-a kao Arnold da ulazi unutra, ali to je teško očekivati u ovoj ligi ikad da će biti.
Previse ispucavamo lopte naprijed kao da je u napadu luca toni, opet smo uspjeli napraviti dvije ciste situacije i iste profulati. Mora ovo puno bolje u drugom
Sad ga ne poznajes juce govorio da ti je prijatelj hmm zanimljivoMerso1993 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 16:58A jeste covjece dosadni po pitanju Turkesa, ne moze covjek svoje misljenje iznjeti eto neko vam je odgovorio momak je povredjen pa nije tu. Ja Aldina i ne poznajem vi imate ovdje ljudi koji su klasicni insajderi i koji iznose sve sto znaju. Meni je samo cudno da se momak nije vise iskoristio za taj novac koji se platio i to je sve. Na njemu je da radi na treneru da odluke donosi i to je sva svrha fudbala. Svaki trener ima svoje uvjerenje i odluke za koje ce ili biti nagradjen novim ugovorom ili kaznjen raskidom ugovora. Sarajevo od odlaska Mersudina vise nema rijesenje u napadu i to je tako. Mnogi dobri igraci prosli kroz sarajevo i nisu u Sarajevu mogli pokazati kvalitet koji pokazuju u drugim klubovima u koje odu, zbog cega je to? Nemam pojma ali znam da je tako pratim nasu ligu. O Turkesu znam jer mi je klub Winterthur blizu i toliko sam upucen a ostalo niti znam nit me iskreno interesuje kako vec reko nit mi u dzep niti iz dzepa. Sretno Sarajevu danas![]()
ZZ
Ja to rekao? Gdje ?PapakIzSa je napisao/la: ↑08 mar 2025, 17:13Sad ga ne poznajes juce govorio da ti je prijatelj hmm zanimljivoMerso1993 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 16:58A jeste covjece dosadni po pitanju Turkesa, ne moze covjek svoje misljenje iznjeti eto neko vam je odgovorio momak je povredjen pa nije tu. Ja Aldina i ne poznajem vi imate ovdje ljudi koji su klasicni insajderi i koji iznose sve sto znaju. Meni je samo cudno da se momak nije vise iskoristio za taj novac koji se platio i to je sve. Na njemu je da radi na treneru da odluke donosi i to je sva svrha fudbala. Svaki trener ima svoje uvjerenje i odluke za koje ce ili biti nagradjen novim ugovorom ili kaznjen raskidom ugovora. Sarajevo od odlaska Mersudina vise nema rijesenje u napadu i to je tako. Mnogi dobri igraci prosli kroz sarajevo i nisu u Sarajevu mogli pokazati kvalitet koji pokazuju u drugim klubovima u koje odu, zbog cega je to? Nemam pojma ali znam da je tako pratim nasu ligu. O Turkesu znam jer mi je klub Winterthur blizu i toliko sam upucen a ostalo niti znam nit me iskreno interesuje kako vec reko nit mi u dzep niti iz dzepa. Sretno Sarajevu danas![]()
Lahko se to provali jaraneMerso1993 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 17:13Ja to rekao? Gdje ?PapakIzSa je napisao/la: ↑08 mar 2025, 17:13Sad ga ne poznajes juce govorio da ti je prijatelj hmm zanimljivoMerso1993 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 16:58A jeste covjece dosadni po pitanju Turkesa, ne moze covjek svoje misljenje iznjeti eto neko vam je odgovorio momak je povredjen pa nije tu. Ja Aldina i ne poznajem vi imate ovdje ljudi koji su klasicni insajderi i koji iznose sve sto znaju. Meni je samo cudno da se momak nije vise iskoristio za taj novac koji se platio i to je sve. Na njemu je da radi na treneru da odluke donosi i to je sva svrha fudbala. Svaki trener ima svoje uvjerenje i odluke za koje ce ili biti nagradjen novim ugovorom ili kaznjen raskidom ugovora. Sarajevo od odlaska Mersudina vise nema rijesenje u napadu i to je tako. Mnogi dobri igraci prosli kroz sarajevo i nisu u Sarajevu mogli pokazati kvalitet koji pokazuju u drugim klubovima u koje odu, zbog cega je to? Nemam pojma ali znam da je tako pratim nasu ligu. O Turkesu znam jer mi je klub Winterthur blizu i toliko sam upucen a ostalo niti znam nit me iskreno interesuje kako vec reko nit mi u dzep niti iz dzepa. Sretno Sarajevu danas![]()
ZZ
-
- Kontakt:
Sa prosjecnim napadacem bi vec bilo 0-2
Ja to nisam nigdje rekao a to sto ti i slicni tebi pisu kao to Aldin pise ili pisete da sam ja kao drug ili familija Aldinu to je drugo ali znas sta sa ovakvim stvarima zavrsavam vidim da se ne moze normalno pisati i iznjeti misljenje cim nekom ne pase sto pises pocne vredjati i iznositi neistinu. Sretno vam bilo
- MokraKifla
- Kontakt:
Mirise na x
De uklonite deb.ila moram se nervirati za Ramazan.
Dijasporas ni pisati ne zna...
Dijasporas ni pisati ne zna...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, Arhitekt, bavaracmujo, Cautinho, Confiance, Dadox, Evander, feniksptica, galia95, Google Adsense [Bot], HariTz, hz35, iliyaa8, J1897, johntravolta123, Kaunas, Komercijala19, Lecler, Mocvara1991, Napapijri, Pantelija, perun, r3m1, supervizor, Taree, TOMCRAFT, USB i 273 gosta.