Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zrinjski bezidejan danas. Pitari malo bolji od njih. Mislim da ce izbaciti zrinjskog u kupu.
Mi na Grbavici protiv borca mozemo jedino na nasu svjezinu. Ocekujem x.
Mi na Grbavici protiv borca mozemo jedino na nasu svjezinu. Ocekujem x.
Tesko da cemo izbacit zrinjski sa igrom smo tu negdje ni jedni ni drugi nismo nesto, uz normalno sudenje aBd i bez ikakvog testiranja ispada zrinja
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
Jel mujkic sledeci kapiten pitara ? Najbezveznija kapitenska traka u Evropi.
Kod njih smisao trake je "evo ga prodaje se".
Kod njih smisao trake je "evo ga prodaje se".
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Eno ponovo su ih zakinuli za dva penala.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Real Madrid sa Temua još jednom nemoćan protiv Veleža.
Oni imaju šanse za treće mjesto, isto kao mi za prvo.bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:54Ide 10 + u odnosu na željezničar do kraja ovog dijela prvenstva.

-
- Kontakt:
Tako nekakofks74 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 19:43Oni imaju šanse za treće mjesto, isto kao mi za prvo.bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:54Ide 10 + u odnosu na željezničar do kraja ovog dijela prvenstva.![]()

Kiks, katastrofalan.
Očajna igra bez ikakvog smisla.
Velež i više nego zaslužen bod.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Tesko bez jednog igraca protiv ekipe u koju su milioni upumpani.
Skauting sluzba Sarajeva amaterska. Toliko bacenog novca na poluigrace je za giljotine.
Ovo nije napad na Sarajevo kao klub, nego na ljude koji dovode igrace bez plana i programa. Toliko talenata oni dovode poluproizvode iz Srbije. Da su uzeli u ove tri godine najbolje igrace iz Premijer lige, dominirali bi. Oni su pokazatelj da nije sve u novcu.
Jest da je bilo utakmica gdje su drasticno osteceni kao u Sirokom ali ovo moze i mora kod njih mnogo bolje.
6 bodova razlika u odnosu na Zelju koji je ulozio 5x manje novca u ekipu.
I dolazimo do toga da ce ipak vama biti vaznije da ste ispred nas nego bilo sta drugo. Godinama unazad forumski navijaci sarajeva dizu u nebesa ekipu koja nece nista osvojiti. Moglo bi se reci da je ipak jednim dijelom i do vas.bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:42-6 a poslje borca i radnika ide to na -10GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:41Daj jos kakav crveni , izgidose ..
I onda idu price, kakav ba Zrinjski, bolji smo .. hahahaha vicine kuyice
Fk Željezničar.
- PletaraSaVinom
- Kontakt:
Izdržite bRAćo
Da je normalna država mi bi trenutno bili prvo mjesto.Pablo11 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 20:02I dolazimo do toga da ce ipak vama biti vaznije da ste ispred nas nego bilo sta drugo. Godinama unazad forumski navijaci sarajeva dizu u nebesa ekipu koja nece nista osvojiti. Moglo bi se reci da je ipak jednim dijelom i do vas.bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:42-6 a poslje borca i radnika ide to na -10GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:41Daj jos kakav crveni , izgidose ..
Odron pitari. Prije crvenog trebao Velez voditi. Prolazila lopta kroz 5 metara pa i prilika Haskica. Da je Velez imao igraca vise glad 2:0
Sad ide ispadanje od azrinjskog i odron sezina za najvece ulagace.
Sad ide ispadanje od azrinjskog i odron sezina za najvece ulagace.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Mi zadnjih 10 godina imamo 3 titule 2 kupa sta ima željezničar ?? Mi cemo svakako biti ispred vas .Pablo11 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 20:02I dolazimo do toga da ce ipak vama biti vaznije da ste ispred nas nego bilo sta drugo. Godinama unazad forumski navijaci sarajeva dizu u nebesa ekipu koja nece nista osvojiti. Moglo bi se reci da je ipak jednim dijelom i do vas.bordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:42-6 a poslje borca i radnika ide to na -10GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 18:41Daj jos kakav crveni , izgidose ..
Oni imaju 5-2 pobjedu na derbiju iz 2019 to im je najveci uspjeh kluba u zadnjih 10 godinabordobijeli je napisao/la: ↑08 mar 2025, 20:10Mi zadnjih 10 godina imamo 3 titule 2 kupa sta ima željezničar ?? Mi cemo svakako biti ispred vas .
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čuj skauting služba amaterskaNeutral je napisao/la: ↑08 mar 2025, 19:57Tesko bez jednog igraca protiv ekipe u koju su milioni upumpani.
Skauting sluzba Sarajeva amaterska. Toliko bacenog novca na poluigrace je za giljotine.
Ovo nije napad na Sarajevo kao klub, nego na ljude koji dovode igrace bez plana i programa. Toliko talenata oni dovode poluproizvode iz Srbije. Da su uzeli u ove tri godine najbolje igrace iz Premijer lige, dominirali bi. Oni su pokazatelj da nije sve u novcu.
Jest da je bilo utakmica gdje su drasticno osteceni kao u Sirokom ali ovo moze i mora kod njih mnogo bolje.
6 bodova razlika u odnosu na Zelju koji je ulozio 5x manje novca u ekipu.

Pa ova skauting služba je dovela npr Đorđevića koji je bio uz Guliashvilija najbolji igrač ekipe do povrede, Jović koji je sasvim respektabilan do povrede bio, onda Bubanja koji je također kvalitetan igrač.
Ovaj prelazni rok Gojković odličan, Paskalev je u dva meča pokazao da ima kvalitet, naprijed Butić za sad odličan, i Gruzijac je pokazao da ima kvalitete( ma da je za njega itekako rano suditi, ali optimista sam ).
5x manje novca, ko te to slagao

A ova skauting služba je tu od aprila 2024. , znači prije tog datuma mi ne nabrajaj igrače.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jel vam krivo sto smo najrazvijenija ekipa u BiH po pitanju transfera
Nimalo, bar ne meni licno. Imate super šeme i za to svaka cast. Polovnjake dobro uvaljujete nema sta. Ja kazem za kapitensku, koja bas nema smisla al vas fazon vasa briga.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.