Jednostavno je sve ovo, zadovoljili smo se da budemo prosjek. Vici i ostalim u ligi smo postali Posušje uz dužno poštovanje. Vrtimo se, koprcamo, napinjemo se da idemo gore, a znamo da ne možemo, furamo se na titule od prije 15 godina, pričamo o nekoj tradiciji, kako smo kao nekome bitni, a zapravo smo mrtvi prosjek, radujemo se bodu kod kuće, hvalimo igrače kad remiziraju, njegujemo ih kad izgube, zadovoljni četvrtim mjestom, čekamo da vidimo da li će neko od prva tri uzeti kup, pa da odigramo jedno pretkolo, spiskamo te pare unaprijed i td. Tako živimo godinama. Mene sramota samog sebe na šta smo spali. Odavno smo se pomirili da titule nećemo vidjeti dugi niz godina, postali smo toliko ravnodušni, da nam i ovo sve što se dešava bude ravno do mora. Koga briga što protiv Bor, Sar i Zri nemamo pobjede u šest odigrani utakmica? Nakotilo se svega i svašta u klubu. Omladinski pogon devastiran a mi nijemo posmatramo sve i pravimo se da. je ok.
Imamo Štilića u klubu za kojeg niko ne zna šta radi, a redovno kapa preko četiri milje, plaćamo ga da igra mini nogometnu ligu sa Cocalićem, Bekrićem i Stanićem? Isto je i sa Dinom, za njega mogu nekako prežvakati, ipak je to stara škola sa puno zasluga i tu je skoro svaki trening, putuje i prati gostovanja sa sportskim direktorom, a šta radi Štilić?
Sve ovo nema veze sa večerašnjom utakmicom, mi svakako nismo smjeli dobiti, samo se dobro trebamo zapitati, gdje smo i šta radimo, a gsje su ostali i koliko su nam daleko odmakli u svim pogledima. Svi rastu i idu naprijed a mi već godinama stagniramo, tapkamo u mjestu, a često ubacimo i u rikverc pa dodamo gas do kraja.
Ogroman minus Denisu, katastrofalno vođenje ekipe ovoga proljeća. Nije ni on svetac da mu se ne smije uputiti kritika. Od +plus 10 12 13 koliko je bilo, serijom loši rezultata smo sad u situaci da nam Sloga dođe na -4, a sad su na -7.
mosa lošmi stićko tit-ula!