FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko znam izvlače se parovi ponovo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ma izvlace se parovi opet za polufinale, iskreno mislim da ćemo ići na Borac
Ali se vala i ismijah na kraju...
Mehmedovic i Mujkic tri minute nadoknade uzese Zrinji onim autima...
Sto bi rekao Zekic,nakon prve tekme," Volio bih i ja da moji igraci igraju ovako namazano, ali u pozitivnom smislu..."
Zeka, dobro si ih obucio...
Mehmedovic i Mujkic tri minute nadoknade uzese Zrinji onim autima...

Sto bi rekao Zekic,nakon prve tekme," Volio bih i ja da moji igraci igraju ovako namazano, ali u pozitivnom smislu..."

Zeka, dobro si ih obucio...

Ono je rapsodija, srce k'o Trebević, pogotovo što su oni izgledali nemoćno. A jesu ih ono naši brzanci izludidli, eh da nam je još Renan ali iz svoje prve sezone kod nas! WOW !!!
- Osttribine
- Kontakt:
E Guli ako imas kakve tetke polovnjace za mene natakarim ti je
Pritisak nam je svima nabio 200 sa 300, neozbiljno je ono bilo jer nas je moglo kostati pa sad umjesto sto se sprdamo bilo bi nas po Hitnoj
Vratili smo Zrinjskom sa kamatama ono nadigravanje na Kosevu jesenas i onaj poraz, kostat ce njih dosta odlazak dva vrlo bitna igraca Ćuze i Čorluka ali to je njihova stvar. Ne pamtim da smo ovako dobro odigrali pod BB i ako je i u proslosti znalo biti nasih pobjeda dole, s toga cestitke Zoranu i igracima. U zrijebu ko god dodje, ova utakmica nam mora podici samopouzdanje i uz normalno sudjenje nadam se u dvije utakmice da mozemo otici aBd do samog kraja Kupa

Vratili smo Zrinjskom sa kamatama ono nadigravanje na Kosevu jesenas i onaj poraz, kostat ce njih dosta odlazak dva vrlo bitna igraca Ćuze i Čorluka ali to je njihova stvar. Ne pamtim da smo ovako dobro odigrali pod BB i ako je i u proslosti znalo biti nasih pobjeda dole, s toga cestitke Zoranu i igracima. U zrijebu ko god dodje, ova utakmica nam mora podici samopouzdanje i uz normalno sudjenje nadam se u dvije utakmice da mozemo otici aBd do samog kraja Kupa

Bravo momci, bravo Zekicu ali neozbiljno je da nisi promijenio izvođača penala nakon 3 promašena zaredom.
Guli majstore nije sve u golovima, dodaj loptu, možeš se prodati i preko asistencija.
Kup, kup, kup je naš.
Guli majstore nije sve u golovima, dodaj loptu, možeš se prodati i preko asistencija.

Kup, kup, kup je naš.
Po pravilniku imaš apsolutno pravo na to i mislim da nam moraju to omogućiti ali zašto to raditi na stranu što se ne treba služiti njihovim jeftinim trikovima nego bi bezveze sebi pretrpavali raspored.relativizam je napisao/la: ↑11 mar 2025, 20:40Sljedeći je korak ne igrati sa Borcem dok igraju reprezentacije, pa kako god se zavrsilo to za zelenim stolom .
Gdje ima to da igraš dok ti igraju reprezentacije i fale ti igraci
Ovako imamo, naročito nakon ove pobjede, momentum koji je ekstra i još pobjeda protiv Igmana i to ti je vrh što se tiče psihe igrača uz to imaš 10 dana pauze za pripremu.
Znači skoro pa idealni uslovi za pripremu jeden utakmice.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Ma on bira losa rijesenja u posljednje vrijeme kad treba sutnuti on doda , kad ima slobodnog igraca on sutira.
Al decko je fantastican igrac ,ne staje sve u sprintu trci ,vrsi presing pa on golmanu neda mira napada ga . Dugo nismo imali boljeg igraca , treba poraditi na koncentraciji i mirnoci u ovim zavrsnicama al decko je mašina od igraca . Treba mu ogromnu podrsku dati .
- Burberry46
- Kontakt:
Potpuna dominacija i zasluzena pobjeda. Bravo
Neka ce ekipa dobro nastradati kad krene realizacija
Neka ce ekipa dobro nastradati kad krene realizacija

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mehmedović napokon bio koristan 3,4 minute na jednoj utakmici (čuvanje lopte u sudijskoj nadoknadi).
Guliasviliju se mora staviti do znanja da je fudbal prije svega timska igra.
Najviše mi je drago zbog Kjeremeha. Uvijek sam ga posebno gotivio i smatrao da je često bivao nepravedno zapostavljen.
Jaka odbrana je ključ uspjeha.
Najviše mi je drago zbog Kjeremeha. Uvijek sam ga posebno gotivio i smatrao da je često bivao nepravedno zapostavljen.
Izvlače se parovi, provjereno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Gol je pao zahvaljujući Kyeremehu i njegovoj oduzetoj lopti. Jako zahvalan igrač. Prioritet mora biti produžavanje njegovog ugovora.hurem je napisao/la: ↑11 mar 2025, 21:56Mehmedović napokon bio koristan 3,4 minute na jednoj utakmici (čuvanje lopte u sudijskoj nadoknadi).
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vrlo bitan je taj bezobrazluk, jednostavno u sudijskoj nadoknadi ne smije biti fudbala kad vodis, pogotovo u gostima protiv prvoplasiranog i ekipe koja je zadnje 2 sezone osvajala kup.
Npr. ovog nismo imali protiv posusja na kosevu i izgledali smo kao amateri.
Treba pohvaliti i kondicionog trenera i ko god je pravio pripremni makrociklus.
Ovako trkacki spremni nismo bili otkako pratim Sarajevo, neka me neko demantuje jesmo li ikada sprintali poslije 80.min ko navijeni, citavu sezonu.
Bravo momci
Mujkic
Fino igra za godine, mozda poslije Celika sljedeci omladinac na prodaju.

Fino igra za godine, mozda poslije Celika sljedeci omladinac na prodaju.
Gledaj sutanja
-
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jesmo sa MirzomErosViverosViv je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:02Vrlo bitan je taj bezobrazluk, jednostavno u sudijskoj nadoknadi ne smije biti fudbala kad vodis, pogotovo u gostima protiv prvoplasiranog i ekipe koja je zadnje 2 sezone osvajala kup.
Npr. ovog nismo imali protiv posusja na kosevu i izgledali smo kao amateri.
Treba pohvaliti i kondicionog trenera i ko god je pravio pripremni makrociklus.
Ovako trkacki spremni nismo bili otkako pratim Sarajevo, neka me neko demantuje jesmo li ikada sprintali poslije 80.min ko navijeni, citavu sezonu.

ZZ
Yebote mi smo u 85. minuti vršili presing na njihovu zadnju liniju sa 5-6 igrača ganjali.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Imamkarbarum i 54 gosta.