Uhapšen sa Sànjom, koji je itekako prisutan kod nas na sjeveru i on je zboden na terenu na Grbavici ako se sjećaš tog s.ranja Inače, radio u kabinetu gradonačelnika Sarajeva Skake. Ono što je još zanimljivije je da su obojica odrasli u dvije zgrade, jedna do druge.
Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Radi i sad u kabinetu ja mislim. Bio je sad protiv Veleža doleMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:05Uhapšen sa Sànjom, koji je itekako prisutan kod nas na sjeveru i on je zboden na terenu na Grbavici ako se sjećaš tog s.ranja Inače, radio u kabinetu gradonačelnika Sarajeva Skake. Ono što je još zanimljivije je da su obojica odrasli u dvije zgrade, jedna do druge.
A zulic prije sedmicu pub otvorio , od kojih para

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eto, vidiš. A vi se maloumnici i dalje čakijajte i precrtavajte grafite jedni drugima.EastMadness je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:08Radi i sad u kabinetu ja mislim. Bio je sad protiv Veleža doleMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:05Uhapšen sa Sànjom, koji je itekako prisutan kod nas na sjeveru i on je zboden na terenu na Grbavici ako se sjećaš tog s.ranja Inače, radio u kabinetu gradonačelnika Sarajeva Skake. Ono što je još zanimljivije je da su obojica odrasli u dvije zgrade, jedna do druge.
A zulic prije sedmicu pub otvorio , od kojih para![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:

Ordenko vizionar.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Koliko ja znam, stadion se pravi od javnog novca. Velez tu ne participira, znaci ne utice na njihov budzet.Mokes je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:34Za Široki je teško već neko vrijeme. Imaju jedno učešće u zadnjih 5 sezona. Vidjećemo Velež kada završe stadion, da li će biti više ulaganja u ekipu.IMResurrected je napisao/la: ↑12 mar 2025, 18:20
Bice jako tesko za Velez i Siroki da uhvate Europu u predstojecim sezonama, ako se ozbiljno ne reorganizuju. Liga se skracuje, skoro svaka utakmica ce biti derbi. Nekako ta dva kluba ne vidim da mogu parirati ovoj cetvorci koju sam naveo na pocetku. Za Velez je velika steta sto se nije nastavila prica sa Hasicem, sada bi bili u puno boljoj poziciji.
Jeste bio je Sanjin protiv Veleza dole i to sa savjetnikom Zeljka Komsica ahahahahah maj ku hebali besposlenu.Ajd sto guzovace citav zivot zive,nego i drogu se sjetilo da prodaje majku jeb alo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nisam htio s ovog citirati, greška.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ja sam vam prije mjesec,dva fino pisao da je Breka pod opasnom prismotrom...
Udruzeni u kokainu
- feniksptica
- Kontakt:
Jesu ispali glupi sad za sve tuce i zasjede u zadnjih par godina sa ovim...
I nek su, stas.
I nek su, stas.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- relativizam
- Kontakt:
Ko ih je uhapsio,
Da je jedan bio na Jahorini u izlasku sve bi propalo aa
Da je jedan bio na Jahorini u izlasku sve bi propalo aa
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pablo11 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 16:33Nikad cisce nije bilo na tribini i jedna i druga strana. Poztutankamon1905 je napisao/la: ↑05 mar 2025, 16:22Grad vam je pun pravih dilera i narkomancina, sto na tribini sto na ulici..Kad tamo svoje procistite onda se sekiraj za druge gradove![]()

-
- Kontakt:
Pa prijasnje vodje da ih ne imenujemo su bili na noz prije,sad haveri,slike,vecere,posao je cudo.feniksptica je napisao/la: ↑13 mar 2025, 00:07Jesu ispali glupi sad za sve tuce i zasjede u zadnjih par godina sa ovim...
I nek su, stas.
Stvarno mislis da ce ovo nesto uticati na desavanja u gradu?
Fk Željezničar.
On i u gradu ima postovanje,tako da je logicno i za tribinu, a ne vodi navijanje odavno jos.
Fk Željezničar.
Pa zula kad se zenio pola sjevra bilo na zabavi
Eto njih za vikend na slobodi, nisu im ni kili nasli.

Eto njih za vikend na slobodi, nisu im ni kili nasli.
-
- Kontakt:
Stvar filozofije 800 gledalaca 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dobit ce 2-3 godine 100 posto