Ma jašta bit će vremena i za Muftića ali ne mislim da smo u stanju pobijediti Rumune tamo, nisu uspjele ni mnogo bolje ekipe od naše, neriješeno ko kuća.invincible1921 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 13:51Ma ne bi brate vjeruj mi...dovoljno sam odrastao da me ta klupska prepucavnja ne zanimaju u smislu reprezntacije...iskreno mislim da je zasluzio poziv..ali realno ba o cemu pricamo..O TRECEM GOLMANU...likovima koji nece vidjet terenperun je napisao/la: ↑17 mar 2025, 12:38A da je pozvao Muftića bi li se zadovoljio sa 4 b od 10 t, priznajinvincible1921 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 11:20
Nema se sta filozofirat ...SVE ISPOD 10B U OVE 4 UTAKMICE JE TOTALNI PODBACAJ.....u slucaju poraza od rumunije ja bi mu nogu dao momentalno![]()
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Austrija I Rumunija su igrale zadnje EP.invincible1921 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 14:03Ova grupa sada i ona prosla za Euro su sigurno najlakse grupe koje smo ikad dobili, a vjerovatno top 5 najlaksih koje je iko ikad dobio.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 13:18Netačno, 2016. i 2020. su bile dosta teže grupe od ove.
Kvalifikacije za EURO16: Belgija, Vels, Izrael, Kipar.
Kvalifikacije za EURO20: Italija, Grčka, Finska, pa i Armenija.
Ako su ove grupe lakše od Austrija, osakaćena Rumunija, Kipar, San Marino, onda ne znam.
Ova sadasnja evo da smo je sami izvlavili ja ne znam da bi bolju izvukli...kad vec spomenu evo nek neko kaze koju bi reprezntaciju zamjenio sa nekom drugom iz tog sesira?
Da li si gledao njihove utakmice?
Drugo, Cypar nas je znao nagaziti i u ono vrijeme kad smo imali dosta jaču ekipu.
Luksmburg nas je razbio, samo podsjećanja radi.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
hurem je napisao/la: ↑17 mar 2025, 13:54Kad ne rezonujes stvari ispravno onda dobiješ takav zaključak kao tvoj.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 13:18Netačno, 2016. i 2020. su bile dosta teže grupe od ove.
Ako su ove grupe lakše od Austrija, osakaćena Rumunija, Kipar, San Marino, onda ne znam.
Ova Austrija je mnogo jaci konkurent od Velsa i Grčke ili ti Finske za direktan plasman na završni turnir.
Slobodno izbriši Belgiju i Italiju jer 2.mjesto u kvalifikacijama za EP donosi direktan plasman na EP.

Toliko je lik spreman i mlatit gluposti da na kraju izvali i ovakvu besmislicu nesvjestan da je taj isti wels igrao polufinale eura 2016.

Hahahahahaha...najpovrsniji lik na forumu, bio i ostat ce zauvijek.fanatik19 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 14:43hurem je napisao/la: ↑17 mar 2025, 13:54Kad ne rezonujes stvari ispravno onda dobiješ takav zaključak kao tvoj.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 13:18Netačno, 2016. i 2020. su bile dosta teže grupe od ove.
Ova Austrija je mnogo jaci konkurent od Velsa i Grčke ili ti Finske za direktan plasman na završni turnir.
Slobodno izbriši Belgiju i Italiju jer 2.mjesto u kvalifikacijama za EP donosi direktan plasman na EP.![]()
![]()
Toliko je lik spreman i mlatit gluposti da na kraju izvali i ovakvu besmislicu nesvjestan da je taj isti wels igrao polufinale eura 2016.![]()
Je li to onaj Wales što smo igrali s njima 0:0 u gostima kada smo bili u rasulu a pobijedili kod kuće 2:0, bas u tim kvalifikacijama?!
Bila je i Kostarika hit na SP, Island i neke druge reprezentacije.
U tom trenutku u tim kvalifikacijama, mi smo bili veći favoriti za plasman nego Wales....bas kao sto je sada Austrija veći favorit za plasman nego mi, ali mnogo veći.
Ako treba časove da ti dajem, slobodno reci. Za tebe ću besplatno.
Platit cu ti samo da me zaobidjes a i ostatak foruma sa ovim nebulozama. Koliko ti je dnevnica za ovo botovanje?hurem je napisao/la: ↑17 mar 2025, 15:08Hahahahahaha...najpovrsniji lik na forumu, bio i ostat ce zauvijek.fanatik19 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 14:43hurem je napisao/la: ↑17 mar 2025, 13:54
Kad ne rezonujes stvari ispravno onda dobiješ takav zaključak kao tvoj.
Slobodno izbriši Belgiju i Italiju jer 2.mjesto u kvalifikacijama za EP donosi direktan plasman na EP.![]()
![]()
Toliko je lik spreman i mlatit gluposti da na kraju izvali i ovakvu besmislicu nesvjestan da je taj isti wels igrao polufinale eura 2016.![]()
Je li to onaj Wales što smo igrali s njima 0:0 u gostima kada smo bili u rasulu a pobijedili kod kuće 2:0, bas u tim kvalifikacijama?!
Bila je i Kostarika hit na SP, Island i neke druge reprezentacije.
U tom trenutku u tim kvalifikacijama, mi smo bili veći favoriti za plasman nego Wales....bas kao sto je sada Austrija veći favorit za plasman nego mi, ali mnogo veći.
Ako treba časove da ti dajem, slobodno reci. Za tebe ću besplatno.

Gori ja debil sto ulazim u diskusiju s likom koji skace za vrat svakome ko pise stvari potkrijepljene cinjenicama.
Babodzeko naklon do poda kad imas snage

Dajte ljudi manite se raspravljanja sa likom koji piše sa najmanje 3 profila: baboedin , seto i fanatik jedna te ista osoba.
Cuj onaj Vels bolji od ove Austrije 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
U grupi na euru su bili sa Engleskom, Rusijom i Slovackom te su u istoj zavrsili prvi.
U playoffu su izbacili Sj.Irsku i Belgiju te izgubili u polufinalu od Portugala
U prvih 11 su imali 9 igraca iz Lige petice(8 EPL + Bale u Realu) i 2 igraca Readinga cempionsip.
Bole fakti, znam

Ma kada bi dobili San Marino, Luksemburg i Lihtenštajn plus neka top selekcija pitanje je da li bi bili drugi. Najbolji napadač je jednom nogom i pola druge u penziji, naš srednji red je bogu plakati, najbolji odbrambeni igrač je diabola u glavu te hoće neće igrati za reprezentaciju.invincible1921 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 14:03Ova grupa sada i ona prosla za Euro su sigurno najlakse grupe koje smo ikad dobili, a vjerovatno top 5 najlaksih koje je iko ikad dobio.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 13:18Netačno, 2016. i 2020. su bile dosta teže grupe od ove.
Ova sadasnja evo da smo je sami izvlavili ja ne znam da bi bolju izvukli...kad vec spomenu evo nek neko kaze koju bi reprezntaciju zamjenio sa nekom drugom iz tog sesira?
Kada se usporedi sa ekipom koja je otišla na SP ova trenutna ekipa je za plakanje.
Ne znam odakle hrabrost ljudima da nas protiv bilo koga proglase favoritima, to nije do Barbareza, jednostavno ova ekipa nema kvaliteta. Najmanji problem je selektor, već smo se namijenjali selektora ali ništa se nije promijenila situacija. Ovo je bolan i dugotrajan proces svidjelo se to nama ili ne......
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Oni su imali 8-9 balvana, Balea i jos 1-2 da znaju lopte. Jedno knockout takmicenje ne govori o kvaliteti ekipe.fanatik19 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 16:06U grupi na euru su bili sa Engleskom, Rusijom i Slovackom te su u istoj zavrsili prvi.
U playoffu su izbacili Sj.Irsku i Belgiju te izgubili u polufinalu od Portugala
U prvih 11 su imali 9 igraca iz Lige petice(8 EPL + Bale u Realu) i 2 igraca Readinga cempionsip.
Bole fakti, znam![]()
Austrija je na proslom EP bila flajš mašina. Ne sjecam se ni kako su zavrsili ali znam da sam uzivao u njihovim brutalnim igrama.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ne bih da idemi van teme zbog njih ali činjenica je da su isti profili ama baš uvijek na temi u isto vrijeme i apsolutno nikad ne kontriraju jedan drugome.
Zadnja izmjena: perun, dana/u 17 mar 2025, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Nisu isti ali drago mi je da ima sve vise normalnih upisa na temi, nekad je bilo necitljivo od njihovih eseja i pljuvanjaperun je napisao/la: ↑17 mar 2025, 19:25Nr bih da idemi van teme zbog njih ali činjenica je da su isti profili ama baš uvijek na temi u isto vrijeme i apsolutno nikad ne kontriraju jedan drugome.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ovo je suština svega, samo što neki žele instant uspjeh, da nekoga pregazimo ko plitak potok i slične stvari.meecko je napisao/la: ↑17 mar 2025, 19:07Ma kada bi dobili San Marino, Luksemburg i Lihtenštajn plus neka top selekcija pitanje je da li bi bili drugi. Najbolji napadač je jednom nogom i pola druge u penziji, naš srednji red je bogu plakati, najbolji odbrambeni igrač je diabola u glavu te hoće neće igrati za reprezentaciju.
Kada se usporedi sa ekipom koja je otišla na SP ova trenutna ekipa je za plakanje.
Ne znam odakle hrabrost ljudima da nas protiv bilo koga proglase favoritima, to nije do Barbareza, jednostavno ova ekipa nema kvaliteta. Najmanji problem je selektor, već smo se namijenjali selektora ali ništa se nije promijenila situacija. Ovo je bolan i dugotrajan proces svidjelo se to nama ili ne......
Ne znam kad sam zadnji put napisao neku pljuvacinu na racun barbareza u smislu "Kockar", "Pokeras" i sl.Madal je napisao/la: ↑17 mar 2025, 19:26Nisu isti ali drago mi je da ima sve vise normalnih upisa na temi, nekad je bilo necitljivo od njihovih eseja i pljuvanja
Nekih 10ak dana nakon novembarskog okupljanja me jos drzalo to pljuvanje i koliko god da sam pod emocijom shvatio sam da je debilno pisati takve stvari a nije da nisu i neki skroz normalni forumasi par puta napisali kockar i sl.

Ja licno necu pljuvat i psovat Barbareza vise taman da 5 0 izgubi u Rumuniji.
Sumnjam da mnogi kriticari na prvu razmisljaju u smjeru pljuvacine ali je ocito da ima ljudi kraceg fitilja pa nakon sto se krenu vrtit iste price u krug prilikom diskusije u zelji da se brani neodbranjivo i stavljanja u kos svakog kriticara sa pljuvacem i negativcem ljudi namjerno krenu pisat te stvari.
- PasodelMar
- Kontakt:
Nije brate. Nemojte tako pojednostaviti loše stvari. Bilo je grešaka, nisu ljudi baš toliko nepravedni prema njemu.HariTz je napisao/la: ↑17 mar 2025, 19:43Ovo je suština svega, samo što neki žele instant uspjeh, da nekoga pregazimo ko plitak potok i slične stvari.meecko je napisao/la: ↑17 mar 2025, 19:07Ma kada bi dobili San Marino, Luksemburg i Lihtenštajn plus neka top selekcija pitanje je da li bi bili drugi. Najbolji napadač je jednom nogom i pola druge u penziji, naš srednji red je bogu plakati, najbolji odbrambeni igrač je diabola u glavu te hoće neće igrati za reprezentaciju.
Forsiranje potpuno neadekvatne formacije. Guranje Tahirovica u prvih II bez takmičarske forme. Mislim da momak ima najviše minuta u zadnjih 8 utakmica na sredini terena, a dokazano je u nemoguće lošoj formi preko godinu dana. Burnić nije lijevo krilo, još manje je wing-back. To su kardinalne greške i to nema veze sa procesima nego su to njegove loše procjene.
Hadzikadunic je i sada, a i ranije je bio bolji igrač od većine ovih štopera koji su dobili poziv. Loše izmjene kao protiv Mađarske gdje nas je uvođenje Omerovića koštalo rezultata. Bespotrebno uigravanje tri štopera umjesto štoperskog para.
Neadekvatan spisak gdje uvijek ostaje previše prostora za diskusije, pogotovo manjak rješenja na bekovskim pozicijama kao uzrok implementacije loše formacije.
Ima tu toliko loših stvari da je prosto nepošteno tako pojednostaviti sve oko Barbareza. Da ne spominjem njegov egotrip i tvrdoglavost. On je dokazano tvdogav tip, a to nije odlika dobrog selektora. Pored svega toga nema trenerskog iskustva i sve te greške se mogu kroz manjak iskustva objasniti ali sa druge strane nije fer da se neko uci na reprezentaciji kroz višegodišnji rok. Dakle, ima tu dovoljno razloga za skeptiku.
Postao si mi drag forumaš i zato ne namjeravam koristit etikete

Zadnja izmjena: PasodelMar, dana/u 17 mar 2025, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Svako ima svoj način gledanja na reprezentaciju, ali bar osnovne kulture treba da ima. Možemo se slagati ili ne slagati ali trebamo pokušati na normalan način da diskutujemo. Fakti su slijedeći:
-Reprezentacija trenutno nema igre,
-nemamo dovoljno dobrih igrača trenutno u reprezentaciji, -Barbarez nema iskustva a možda i znanja kako treba voditi tim, možda je neko drugi u staff-u zadužen za to ali je selektor prvi na udaru,
-mi niti imamo para za platu ozbiljnom selektoru, niti igračkih imena koja će biti mamac da se neki ozbiljniji trener za manje para prihvati selektorskog mjesta.
-sama (ne)kvaliteta lige i organizacija saveza sa nacionalnim cirkusom, formiranje "stručnih" štabova po "nacionalnom ključu" još samo dodatno otežava normalno funkcioniranje sistema.
-Mora se zadovoljiti i nacionalna zastupljenost u ekipi bez obzira na (ne)kvalitet igrača.
- jedan/dva stadiona imaju minimalne uslove za odigravanje utakmica (na teritoriji na kojoj će reprezentacija "normalno" igrati). Prvi bih ja volio otići u Banja Luku da reprezentacija može normalno igrati, a obzirom na trenutno stanje daj Bože da to bude ikada.
Sa svim ovim cirkusom neko ovdje očekuje da se imaju kvalitetne reprezentacije i igra.....
-Reprezentacija trenutno nema igre,
-nemamo dovoljno dobrih igrača trenutno u reprezentaciji, -Barbarez nema iskustva a možda i znanja kako treba voditi tim, možda je neko drugi u staff-u zadužen za to ali je selektor prvi na udaru,
-mi niti imamo para za platu ozbiljnom selektoru, niti igračkih imena koja će biti mamac da se neki ozbiljniji trener za manje para prihvati selektorskog mjesta.
-sama (ne)kvaliteta lige i organizacija saveza sa nacionalnim cirkusom, formiranje "stručnih" štabova po "nacionalnom ključu" još samo dodatno otežava normalno funkcioniranje sistema.
-Mora se zadovoljiti i nacionalna zastupljenost u ekipi bez obzira na (ne)kvalitet igrača.
- jedan/dva stadiona imaju minimalne uslove za odigravanje utakmica (na teritoriji na kojoj će reprezentacija "normalno" igrati). Prvi bih ja volio otići u Banja Luku da reprezentacija može normalno igrati, a obzirom na trenutno stanje daj Bože da to bude ikada.
Sa svim ovim cirkusom neko ovdje očekuje da se imaju kvalitetne reprezentacije i igra.....
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ovo je kljuc svega, sva imena koja su se vrtila su zivi ocaj, najbolje je selektora uporediti sa prethodnicima - Savo koji nije znao da Bajrektarevic postoji npr, ili Hadzibegic koji je dosao preko sarajevskog lobija u savezu (ovo nije hejt vec fakt sto ce svi upuceni potvrditi i bio je dogovor tad oni biraju a narednog tj. Savu Vico bira). A o Hadzibegicu nesto duze zaista nema potrebe pisati.
Ja nisam nesto odusevljen Barbarezom i ima stvari koje mi paraju oci ali i usi, ali cinjenica je da je apsolutno iluzorno pljuvati ga nakon 6 utakmica u A Ligi Nacija i zahtjevati pobjedu u Rumuniji jer pobogu fali im par igraca.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nisam ni ja oduševljen Barbarezom, još manje igrom reprezentacije ali ne može se mijenjati svaki 5 minuta selektor. Oni imaju neke dobre ideje da li će ih sprovesti u djelo vidjeti ćemo. Jer put kojim smo krenuli je dotakao dno, ova ekipa sa Barbarezom pokušava da nas izvuče iz živog blata. Griješe u radu, ima Barbarez svojih mušica i problema sa egom, ali nije protiv reprezentacije i ove zemljeMadal je napisao/la: ↑17 mar 2025, 20:28Ovo je kljuc svega, sva imena koja su se vrtila su zivi ocaj, najbolje je selektora uporediti sa prethodnicima - Savo koji nije znao da Bajrektarevic postoji npr, ili Hadzibegic koji je dosao preko sarajevskog lobija u savezu (ovo nije hejt vec fakt sto ce svi upuceni potvrditi i bio je dogovor tad oni biraju a narednog tj. Savu Vico bira). A o Hadzibegicu nesto duze zaista nema potrebe pisati.
Ja nisam nesto odusevljen Barbarezom i ima stvari koje mi paraju oci ali i usi, ali cinjenica je da je apsolutno iluzorno pljuvati ga nakon 6 utakmica u A Ligi Nacija i zahtjevati pobjedu u Rumuniji jer pobogu fali im par igraca.
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Da sumiramo Barbine greske:
1. Guranje tahirovica
2. Igranje bunkera
Pozitiva:
1. Onih 15 minuta protiv Nizozemske, nikad potentnije i bolje nismo igrali
2. Pozivi svim mogucim potencijalnim reprezentativcima
3. Izbacivanje iz ekipe onog nalog sihirbaza anela i mlitavog hadzikursumlica
Sve u svemu dosta lose ali i dosta dobrih poteza. Problem mu je sto ne raspolaze najboljim talentima.
1. Guranje tahirovica
2. Igranje bunkera
Pozitiva:
1. Onih 15 minuta protiv Nizozemske, nikad potentnije i bolje nismo igrali
2. Pozivi svim mogucim potencijalnim reprezentativcima
3. Izbacivanje iz ekipe onog nalog sihirbaza anela i mlitavog hadzikursumlica
Sve u svemu dosta lose ali i dosta dobrih poteza. Problem mu je sto ne raspolaze najboljim talentima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.