FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jos jedan razlog da nas dodje sto vise protiv borca. Nadam se da nece biti kise i da zekic bude pametniji sad i da ih ubijeno na terenu
I onda dodju neki "nasi" seru i pametuju po temi, pa sta ima veze pobjedimo mi sviju...bla bla bla
Moze, kad nam sudije budu izmisljali penale, faulove i crvene kartone za protivnike, sto rade Borcu.
Cirkus.
Moze, kad nam sudije budu izmisljali penale, faulove i crvene kartone za protivnike, sto rade Borcu.
Cirkus.
- FKS -
-
- Kontakt:
Nataknem svu redakciju ovog portala na svoj karbarum,pocevsi od Harisa Zilica koji upravo napisa jedan naslov kao da cvjece cvjeta u ligi nista se ne desava lose po njemu to sto kradu,sto se penali sviraju svake utakmkce Borcu njih boli racku.Pa upravo vi novinarcici(znam da citate ovo)treba da budete prvi bedem borbe i odbrane ovo malo sto je ostalo fudbala da se borite protiv ove nepravde i posasti.Ne izlazite iz vicinih gaca,garantujem da vas placa. Alaj se rimuje hahah poz i laku noc,sutra cu pisati o jednom vasem novinarcicu neke njegove zgode na fakultetu zurnalistike.
Draže im je da sačuvaju akreditacije za utakmice reprezentacije, mogucnost putovanja sa reprezentacijom biznis klasom i još dosta benefita, nego da pišu o sudijskom kriminalu i problemima Premijer lige.Imamkarbarum je napisao/la: ↑29 mar 2025, 23:29Nataknem svu redakciju ovog portala na svoj karbarum,pocevsi od Harisa Zilica koji upravo napisa jedan naslov kao da cvjece cvjeta u ligi nista se ne desava lose po njemu to sto kradu,sto se penali sviraju svake utakmkce Borcu njih boli racku.Pa upravo vi novinarcici(znam da citate ovo)treba da budete prvi bedem borbe i odbrane ovo malo sto je ostalo fudbala da se borite protiv ove nepravde i posasti.Ne izlazite iz vicinih gaca,garantujem da vas placa. Alaj se rimuje hahah poz i laku noc,sutra cu pisati o jednom vasem novinarcicu neke njegove zgode na fakultetu zurnalistike.
- napoleon72
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma pritisak mi skoci kad citam neke postove,tacno mi budu jasni vicevi o nama. Nemoguca liga,jedina nasa sansa je bila da imamo sve pobijede,u ovoj ligi svi igraci izgube volju i treneri isto jer je sve ocito i jasno. Da opet ponovim,zabranjeno je manjim pobijediti i igrati protiv ovih politickih prcija,protiv nas im je dozvoljeno i omoguceno da igraju i tu se sva prica zavrsava. Hebo te dan pa svaka tekma crveni,penal bas ono izivljavanje na maksimumu.
-
- Kontakt:
Bili bi komentari protiv Zekica,fizicke spreme i da je Borac najaca ekipa,dodaj da to nije samo jedna tekma vec vecina tekmi ovako izgleda.
Ja ne kažem da nije i do nas ali ako neko misli da je igračima lahko gledati ovo iz sedmice u sedmicu, iz utakmice u utakmicu, varate se.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 mar 2025, 00:04Bili bi komentari protiv Zekica,fizicke spreme i da je Borac najaca ekipa,dodaj da to nije samo jedna tekma vec vecina tekmi ovako izgleda.
-
- Kontakt:
Ma ja utakmice u ligi gledam odavno bez ikakve emocije,svjestan sam da smo im na bod razlike da ni tad ni u snu nebi osvojili jer jednostavno nemoguce da im se primaknes kad svaku dobiju tekmu,negdje kad zapne ide odma penal i crveni pa makar to bio Gosk,Celik ili Sloboda.hazarder je napisao/la: ↑29 mar 2025, 23:01Odgledah ovu nazovimo utakmicu Borca i goška i jasno mi je k'o dan. Koliko god da mi govana izaseremo po našem treneru i igračima činjenica je da mi u ovoj ligi nemamo šta tražit dok su ova dva politička projekta u zamahu taman da sad Mirvić dovede Kloppa, 20 igrača i napravi nam Bordo arenu sa 75.000 natkrivenih mjesta.
-
- Kontakt:
Evo da smo im na bod razlike jel neko misli da bi mi imali sanse? Samo lud ili neko ko ne prati ligu bi pomislio da im nesto mozemo,samo bi se jos vise iznervirao. Jedino sto je fascinantno sto ima jos ljudi koji misle da je do ekipe,trenera nama nije dozvoljen los dan ili forma,njima je dozvoljeno sve kao i nocas kao i prptiv Igmana itdtabba77 je napisao/la: ↑30 mar 2025, 00:05Ja ne kažem da nije i do nas ali ako neko misli da je igračima lahko gledati ovo iz sedmice u sedmicu, iz utakmice u utakmicu, varate se.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 mar 2025, 00:04Bili bi komentari protiv Zekica,fizicke spreme i da je Borac najaca ekipa,dodaj da to nije samo jedna tekma vec vecina tekmi ovako izgleda.
-
- Kontakt:
Inace velike pare su u igri za prvo mjesto. Borac ima koeficjent i prosli bi kolo u LP te bi imali vecu sansu i za grupe Euro lige,Zrinjski isto zna da im je put sampiona sansa jedina za grupe a ne kroz kvalifikacije u Konferencijskoj ligi jer nece uci u iste sigurno,bice vedelo svakako. Sljedece sezone je to vec prvo mjesto za Borac rezervisano osim ako se balije ne dignu.
Nisi upravu. Nasi traze da nam se ne sviraju OCIGLEDNI penali... Ko veli ako nismo dali iz igre, ko nas yebe ne sviraj nam nista !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
A kad su ti izbori u savezu?Kad ce potvrditi da cemo se patiti jos 4 godine?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Skupština je zakazana za 14. april. Bez delegata iz KS. Mada bi i s njima ishod bio isti tj. biti će.
-
- Kontakt:
Zato se Vicko sad primirio malo,najbolje od njega tek dolazi i njegovih podguznih muha Misimovica i coNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 mar 2025, 00:21A kad su ti izbori u savezu?Kad ce potvrditi da cemo se patiti jos 4 godine?
- AvannGardaa46
12000!
Pacijenti sa foruma..
Pacijenti sa foruma..
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Doći će kraj kad ne budemo dovodili srpske i hrvatske polovnjake kojima mi budemo vrhunac karijere, nego napravimo ozbiljnu ekipu sastavljenu od igrača kao što su Giorgi i Renato, koji prave razliku na terenu bilo da sudi Gigovic ili Peljto.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 mar 2025, 23:03Sta vi mislite otprilike kada ce ovome doci kraj? Je li se mora cekati 2029-2030 ili ce nam pustiti jednu titulu do tad?
Jedini način praviti širi front otpora prema ovom sistemu. Al za to ne mozemo osigurat podršku unutar KS s našim konama koje su vazda nešto dužne savezu a kamoli okupit cijelu Federaciju da ustane protiv ovoga.
Drugi način je da tužilaštvo digne optuznicu zbog pranja para na terenima pa da se to zakotrlja.
Drugi način je da tužilaštvo digne optuznicu zbog pranja para na terenima pa da se to zakotrlja.
Samo naprijed Saraj'vo!
Bajram Šerif Mubarek Olsun. 

- nedimmmm1337
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun bordo nacijo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”