Ko ovdje koga j3be, ne bih se iznenadio da je hrv komentator ali otkud Darko
na Areni Premium 3 Edin i Kole prenose
Ko ovdje koga j3be, ne bih se iznenadio da je hrv komentator ali otkud Darko
To ti je Arena preko iptv ne preko Moje tv?akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:45Ko ovdje koga j3be, ne bih se iznenadio da je hrv komentator ali otkud Darko
Da, iptvarelinho je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:46To ti je Arena preko iptv ne preko Moje tv?akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:45Ko ovdje koga j3be, ne bih se iznenadio da je hrv komentator ali otkud Darko
Ja vjerujem da će biti sve kao u Srb čim kod nas BH telekom preuzme Telemach. Onda mogu uskladiti programsku šemu kao i u Srbiji. Nama je ovdje problem što ne mogu trenutno da na Mojoj tv puste SK, a ni na Telemachu ne mogu Arene.
plakao jer mu je zadnji prenos Zvezde ali ko vise znaELDIABLO20 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:09Koliko smo kukali sto se gasi SK a ustvari nista se nije promijenilo...Darko plakao na sve strane sad odjednom opet prenosi![]()
Ma SK komentatori su svi stanje, Plavsic se samo čini malo boljim jer su mu kolege kriminalne.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:12plakao jer mu je zadnji prenos Zvezde ali ko vise znaELDIABLO20 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:09Koliko smo kukali sto se gasi SK a ustvari nista se nije promijenilo...Darko plakao na sve strane sad odjednom opet prenosi![]()
a i ovaj prenos radi kao 90% svih svojih, imas osjecaj da spava ili igra igrice na telefonu, a onda imas preostalih 10% kad je dobar a to je kad radi Zvezdu ili nekad najvece derbije u EPL i La Ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.