Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Skratio sebi minutazu za 10 minuta veceras...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
E jbg vala Juka... U 12. sezoni jos kupi rookie faulove.
I studije vala seru,dva faula uopce nisu postojala ciste reakcije
-
- Kontakt:
Pao je u treci plan sto se tice pozicije centra. Cak i Ighodaro dobija priliku prije njega
- VensanKasel
- Kontakt:
Bravo za Bookera , preko trojice a Allen sam kao duh ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Potpuno zasluženo klupuran,medjutim trebao je igrati završnicu da to bolje zatvori....
Tokom čitave karijere Juka je pokazivao da može, da ima ogroman potencijal ali kad god uhvati formu neka povreda. Neiskorišten potencijal, Sunsi ukoliko žele nešto više iskreno moraju trejdati Juku.
-
- Kontakt:
Ako je danas igrao samo 14 minuta, a Sunsi igrali sa 2 centra vecinu utakmice, sta ce biti kad bude samo jedan centar igrao? 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
3/23 šut iz igre je porazno za jednog centra u 4 utakmice. Ne pamtim da je neko imao ovako loš stretch iskreno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VensanKasel
- Kontakt:
Zavisi od protivnika , logično .19vendetta87 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 00:22Ako je danas igrao samo 14 minuta, a Sunsi igrali sa 2 centra vecinu utakmice, sta ce biti kad bude samo jedan centar igrao?![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Nikakve povrede nisu njega unazadile, bio je i ostao odličan fizikalac čak i u NBA njegova snaga i visina nisu zanemarivi. Problem je njegova nonsalancija u igri i mentalna nesposobnost da talenat koji mu je Bog dao zaokruži tehnikom i košarkaškim znanjem.
On je od kad sam ga prvi put gledao pa do danas igrač koji svaku utakmicu promaši 2 ili 3 zicera sa pola metra pa onda na to doda 2 ili 3 glupa faula.
Njegova igra i učinak izgledaju isto danas u NBA kao nekad u ABA ligi. Vjerovatno bi isto izgledali i u PL FBIH.
On je od kad sam ga prvi put gledao pa do danas igrač koji svaku utakmicu promaši 2 ili 3 zicera sa pola metra pa onda na to doda 2 ili 3 glupa faula.
Njegova igra i učinak izgledaju isto danas u NBA kao nekad u ABA ligi. Vjerovatno bi isto izgledali i u PL FBIH.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Sve što je Stpephen A Smith nekad davno rekao za Kwame Browna važi za našeg Jusu, prije svega njegova nesposobnost nakon svih ovih godina da memorise makar jedan potez u postu koji je pouzdan.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dobro ba skontali smo, qrina je lik, nema šta tražiti u NBA, teško da će ga ko i u EL, ne moraš svaki dan pisati isto.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Volim Jusu i vazda sam ga volio, dobar je momak mislim ali je kao profesionalni košarkaš 0 i jedno veliko razočaranje.
To što tebe i mnoge druge nerviraju činjenice je problem našeg kompletnog društva, kad nekog volimo onda je svaka kritika istog zabranjena a kad nam neko smeta onda je svaka laž dozvoljena.
Niko nebi bio sretniji od mene da je Juka postao igrač koji je mogao i još uvijek može biti ali koliko god to neke bolilo napisat ću ako treba svaki dan zašto se to nije desilo, jer je istina.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Beduin
- Kontakt:
Ne volis ti Juku, nego volis pametovati i ponavljati se.DRHAUSE je napisao/la: ↑18 nov 2024, 07:58Volim Jusu i vazda sam ga volio, dobar je momak mislim ali je kao profesionalni košarkaš 0 i jedno veliko razočaranje.
To što tebe i mnoge druge nerviraju činjenice je problem našeg kompletnog društva, kad nekog volimo onda je svaka kritika istog zabranjena a kad nam neko smeta onda je svaka laž dozvoljena.
Niko nebi bio sretniji od mene da je Juka postao igrač koji je mogao i još uvijek može biti ali koliko god to neke bolilo napisat ću ako treba svaki dan zašto se to nije desilo, jer je istina.
Znamo mi odlicno mane Nurkica, ali je problem sto svaka losa utakmica Sunsa i poraz se njemu prisivaju, a lideri unistavaju li unistavaju sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mene Sunsi ne zanimaju dobili ili izgubili. Zanima me Juka njegova igra I učinak.Beduin je napisao/la: ↑18 nov 2024, 08:07Ne volis ti Juku, nego volis pametovati i ponavljati se.DRHAUSE je napisao/la: ↑18 nov 2024, 07:58Volim Jusu i vazda sam ga volio, dobar je momak mislim ali je kao profesionalni košarkaš 0 i jedno veliko razočaranje.
Znamo mi odlicno mane Nurkica, ali je problem sto svaka losa utakmica Sunsa i poraz se njemu prisivaju, a lideri unistavaju li unistavaju sezone.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Realno koliko voljeli Juku ili ne, ovaj doktor je u pravu. Dugo sam noci bez sna zbog Juke imao dok nisam ovo shvatio i odlucio da necu vise
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
DRHAUSE je napisao/la: ↑18 nov 2024, 08:24Mene Sunsi ne zanimaju dobili ili izgubili. Zanima me Juka njegova igra I učinak.Beduin je napisao/la: ↑18 nov 2024, 08:07Ne volis ti Juku, nego volis pametovati i ponavljati se.DRHAUSE je napisao/la: ↑18 nov 2024, 07:58
Volim Jusu i vazda sam ga volio, dobar je momak mislim ali je kao profesionalni košarkaš 0 i jedno veliko razočaranje.

Realno pisanje i pogled, ali slabo to dolazi do ušiju ovakvih likova, koji prvo nije ni skontao šta si napisao i šta pišeš. Problem su ti talovi i korupcija, klanovi, mafija, pripadnost stranci gdje se toleriše i žmiri na loše stvari, nepravdu, kriminal i gdje kritika nije dozvoljena na račun 'ljubavi'.
Ljudi na shvataju da se kritikuje Juka kao košarkaš, a ne kao osoba, koja je deset puta bolja od njega kao košarkaša i ljudima teško pada što nije iskoristio svoj potencijal. i onda ti dođe indijanac i kaže kako zarađuje 49 miliona, da igra u NBA i slične stvari. Preslikava neko svoje viđenje životnog uspjeha kroz materijalno ostvarenje, a sam sebi dao nick koji to sve potvrđuje.
Sretno ti bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.