Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sead Kolašinac
Dobro je da nije ACL, jer bi mu to bio drugi put u karijeri. Nadam se da će se brzo vratiti.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ponajbolja sezona, bas mi je zao da ga zadesi teska povreda.
Bas steta.....Kolasinac suffered an ACL and a meniscus tear in his left knee, Atalanta announced.
Kolasinac will undergo reconstructive surgery and will be sidelined for at least five or six months, thus skipping the early portion of next season too. Rafael Toloi, Odilon Kossounou and Stefan Posch (thigh) will substitute for him down the stretch.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Njegov izostanak apsolutno niko ne moze nadomjestiti u reprezentaciji, NENADOKNADIVO.
Brz oporavak, steta stvarno jer covjek je igrao fudbal zivota.

Brz oporavak, steta stvarno jer covjek je igrao fudbal zivota.
Auuu acl i meniskus u paketu. Moze se rec da je mozda i karijera u pitanju.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
obzirom na bespostedan stil igre i ogromu minutazu koju vuce ove sezone, reko bi se ocekivano
steta jbg
sto brzi oporavak.....a Barbarezu mudrosti da nadje najbolju zamjenu
steta jbg

sto brzi oporavak.....a Barbarezu mudrosti da nadje najbolju zamjenu
Katastrofa. Sa 32god i ovim povredama karijera je u pitanju. Vrlo moguce da ga vise nikada necemo gledati na nivou iz ove ili prosle sezone. Brz oporavak Seo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je nesto kao Reece James. Imaju previse kila i misica i onda dodju ovakve povrede. Jbg
-
- Kontakt:
Kakva šteta. Brz oporavak Seji. A sreća naša pa nam dolazi San Marino u junu. Do septembra se valjda skrpimo kako treba.
Kolasinac = Davies
3-4 lagane povrede po mjesec pa onda jednu od 100-200 dana.
Ovo mu je treca teska u karijeri. Davies na 2/3 vec.
Kolasinac ide na svaku loptu 100% zato su povrede sastavni dio, ovaj drugi prebrz, zato se povrede desavaju, kao Ronaldo koji je pri bicikli sam sebe povrijedio zbog brzine godinu dana.
Da vidimo hoce li ostati u Italiji, klub ima opciju za produzenje ugovora.
Brz oporavak nasem velikom borcu.
3-4 lagane povrede po mjesec pa onda jednu od 100-200 dana.
Ovo mu je treca teska u karijeri. Davies na 2/3 vec.
Kolasinac ide na svaku loptu 100% zato su povrede sastavni dio, ovaj drugi prebrz, zato se povrede desavaju, kao Ronaldo koji je pri bicikli sam sebe povrijedio zbog brzine godinu dana.
Da vidimo hoce li ostati u Italiji, klub ima opciju za produzenje ugovora.
Brz oporavak nasem velikom borcu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Velika steta, vjerovatno u ovoj godini nece vise odigrati utakmice i samim tim otpada i za ostatak kvalifikacija.
Totalno smo druga ekipa bez njega/ i sa njim na terenu i itekako cemo osjetiti njegov nedostatak.
Totalno smo druga ekipa bez njega/ i sa njim na terenu i itekako cemo osjetiti njegov nedostatak.
Njegov stil me podsjeca na Micah Richardsa, koji se eto i penzionisao prije vremena radi povreda.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Velika steta, i bas mi ga je zao. Bas kad ga krene, zadesi ga ovakvo nesto, i to po koji vec put. Brz oporavak
Nadam se što bržem oporavku. Falit će sigurno.
Kakva karijera u pitanju, zašto lupetate bez ikakve osnove? Pa nisu više osamdesete i da ti ovakva povreda završi karijeru. U većini slučajeva kod kidanja ACL-a strada i meniskus, nije ovo izolovan slučaj pa da se govori o nekom otežavajućem faktoru u vidj stradavanja meniskusa.
Vjerovatno je i hrskavica oštećena i to sve u paketu i jeste najteža moguća povreda.SetoKaiba je napisao/la: ↑13 apr 2025, 21:23Kakva karijera u pitanju, zašto lupetate bez ikakve osnove? Pa nisu više osamdesete i da ti ovakva povreda završi karijeru. U većini slučajeva kod kidanja ACL-a strada i meniskus, nije ovo izolovan slučaj pa da se govori o nekom otežavajućem faktoru u vidj stradavanja meniskusa.
On je jednom pokidao ligamente, ne znam jel u pitanju ista noga.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Pa ozbiljna karijera, odnosno na ovom nivou, svakako jeste. Njegovim stilom igre prije se osjete godine a od ovakvih ozljeda se cesto fudbaleri ne vracaju pravi ni kad su puno mladji.SetoKaiba je napisao/la: ↑13 apr 2025, 21:23Kakva karijera u pitanju, zašto lupetate bez ikakve osnove? Pa nisu više osamdesete i da ti ovakva povreda završi karijeru. U većini slučajeva kod kidanja ACL-a strada i meniskus, nije ovo izolovan slučaj pa da se govori o nekom otežavajućem faktoru u vidj stradavanja meniskusa.
Na to sve se dodaje i psihicki faktor.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nije karijera u pitanju, ali s obzirom da je igrao fudbal života, teško da će se u ovim godinama vratiti na isti nivo kad zaigra ponovo.
E yebem ti baksuza, baš šteta.
E yebem ti baksuza, baš šteta.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.