Bezveze pitas.
Znas i sam da nemaju odgovor na to pitanje.
Bezveze pitas.
Pa zar ste odustali od prolaska u finale i osvajanja kupa?
Ispunjena je već, sve ok. Na jedvite jade ali su uspjeli.
Neki smo i ovako pisali. Čestitajte nam i prestanite kmečati.
Kao sto sam rekao bilo je potrebno uvodnih 10,15minuta vidjeti kako stvari stoje. Ne umanjujem pobjedu cestitke na prolazu u finale i vjerovatnom osvajanju istog, sto i nama odgovara. Ali molim vas prestanite o laznim pricama i ratovanju sa savezom, kad dobro znamo da svaka strana sa svima surađuje.
Pogledaš protivnike Sarajeva i zeljezničara do ovog dijela takmičenja pa ti možda bude jasnije a ako i to ne pomogne pogledaj ponovo današnju utakmicu. Što se tiče zeljezničara i rezultata iz prve utakmice kao i same utakmice predlačem da je još jednom pogledaš, Šta je to vico mogao uraditi da vam omogući bolji rezultat, da uđe u teren i on zabije gol.
Nije bitno Zeljeznicar ili Sarajevo
Nije pomogao danas Borcu ni sudija Antonio Tomić iz Kreševa, koji je igračima Bordo tima pokazao čak 10 žutih kartona, a isključen je Mihael Kuprešak, koji je dobio i više nego diskutabilan crveni karton.Sarajevo je slavilo uprkos sudiji Tomiću: Pogledajte nevjerovatnu statistiku derbija s Borcem
Price bolan za malu djecu. Cuj mirvic ima ozbiljnije ljude oko sebe nego Vico. Zamisli dokle nerealnost ide. Glavni covjek eufe uzdize i gotivi Vicu gdje stigne i onda se nadje neko pametan fol ratovati protiv saveza.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 apr 2025, 21:07Nije im sad bitna ni borba, ni posten bh fudbal, ni fair play, ni Vico. Sjetite se samo kako su Vicine kujice cestitali prolaz Borca bukvalno minutu nakon utakmice, ni Dodik im nije stigao cestitati.
Kao sto sam vec napisao, sve je ovo predstava za njihovu potkapacitiranu brigadu. Bodovi u ligi za kup, i opet ce kad ne budu mogli meda, niti imali interesa od istih, ponovo "dizati glas", praviti se borci za pravdu i krenuti u svoju poznatu "borbu" za fudbal.
Zapamtite, za posten bh fudbal treba voditi borbu iskljucivo protiv ovakvog hinjaluka bez obraza i stida![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.