Premijer liga BiH - aktuelno

worchester
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la worchester » 16 apr 2025, 12:05

Shategabri je napisao/la:
16 apr 2025, 11:19
worchester je napisao/la:
16 apr 2025, 10:17
Cestitke fks na prolazu u finale.
Na kraju ce sve biti ok :-)

Iskreno ne znam sta se desilo sa rockom ali gurati pricu da ga je neko gurnuo nicim izazvan je smecarski! Vjerovatno kao gost nije postovao domacina pa ga je malo prenijelo ali opet kazem AKO se ista desilo u tunelu.
Nisu ljudi u BL kao neki sto napadaju igrace u lozama stadiona.......

Vidimo se u subotu
Ne znaš šta se desilo, ali je po defaultu 'rocko' kriv, pa ga se odalamilo?

A varijanta vruća glava, poraz, to ništa?

Sve je super kad dobijaš, kad gubiš, onda se pokaže i neko drugo lice.
Nije prvi put da se kod vas u tunelu dešavaju misteriozni sukobi za koje je, kako ti reče, uvijek gost kriv.
Apsolutno,sve je moguce i nista ne iskljucujem ali nisam ja taj koji je na prvu krenuo da psuje i vrijedja nekoga bez i jednog argumenta.
Ja sam vam cestitao na pobjedi i prolazu,ogradivsi se od retardiranog skandiranja dijela publike nakon utakmice. Dobili ste ono po sta ste dosli i vozdra. U subotu mislim da su vam sanse minimalne

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 16 apr 2025, 12:15

hajde sad na stranu i teske teme. Volim vidjeti svu raju eto iz "tri tabora" iako je to smijesno tako nazvati iz mnogo razloga ali necemo off topic sa sporta.

simpaticno i od banjalucana i zayebnacije sa cevapima. Ne trebamo ni mi na noz sve docekati. jasno je sve od sudija, organizacije saveza itd.

i jes vico najkonkretniji predsjednik jer je uradio terene, ugradio se ili ne, opet je zapoceto.
Ligu najrigoroznije pokusava drzati pod kontrolom, a nece to moci dovijeka i to je veliki minus jer kriminalnije i bezobraznije nikad nije bilo.

Naravno, stavove i politicke ideje necemo razmatrati. Misljenje nam je svima isto.

ugl bordo jutro i bordo dan :kafa:

apaurini lexovi i ostale potrepstine, javite se ovih par nerealnih zeljeznicara na celu sa vitualom, pronaci ce se sami.
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 16 apr 2025, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2025, 12:21

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
16 apr 2025, 12:15
jer kriminalnije i bezobraznije nikad nije bilo.

Bilo je i kriminalnije i bezobraznije, samo što su to bila neka druga vremena pa nije bilo toliko praćeno. Pušina, Pašalić i Ušanović su najcrnja stranica našeg fudbala, odnosno saveza. Novac koji su ti ljudi pokrali na raznorazne načine je nešto čemu se Vico, a ni Begić prije njega ne mogu ni približiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 apr 2025, 12:26

16 apr 2025, 12:05
16 apr 2025, 10:17
Cestitke fks na prolazu u finale.
Na kraju ce sve biti ok :-)

Iskreno ne znam sta se desilo sa rockom ali gurati pricu da ga je neko gurnuo nicim izazvan je smecarski! Vjerovatno kao gost nije postovao domacina pa ga je malo prenijelo ali opet kazem AKO se ista desilo u tunelu.
Nisu ljudi u BL kao neki sto napadaju igrace u lozama stadiona.......

Vidimo se u subotu

Nije prvi put da se kod vas u tunelu dešavaju misteriozni sukobi za koje je, kako ti reče, uvijek gost kriv.
Apsolutno,sve je moguce i nista ne iskljucujem ali nisam ja taj koji je na prvu krenuo da psuje i vrijedja nekoga bez i jednog argumenta.
Ja sam vam cestitao na pobjedi i prolazu,ogradivsi se od retardiranog skandiranja dijela publike nakon utakmice. Dobili ste ono po sta ste dosli i vozdra. U subotu mislim da su vam sanse minimalne
Pošteno :thumbup:
U subotu zavisi i od našeg pristupa.
Jesmo se halalili sa titulom ili ne.
Vi imate motiv više svakako.
Koševo Zapad

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 16 apr 2025, 12:33

16 apr 2025, 12:26

Treba biti iskren i reći da u subotu ne zavisi ni od nas ni od našeg pristupa ni od toga da li smo se halalili sa titulom ili ne.

Treba biti iskren i reći da u subotu sve zavisi od Kazlagića. Tomić je sinoć podbacio (debelo), da li će i cazinski ljepotan, ostaje da vidimo.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 16 apr 2025, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 16 apr 2025, 12:33

Virtu4l je napisao/la:
16 apr 2025, 12:21
16 apr 2025, 12:15
jer kriminalnije i bezobraznije nikad nije bilo.

Bilo je i kriminalnije i bezobraznije, samo što su to bila neka druga vremena pa nije bilo toliko praćeno. Pušina, Pašalić i Ušanović su najcrnja stranica našeg fudbala, odnosno saveza. Novac koji su ti ljudi pokrali na raznorazne načine je nešto čemu se Vico, a ni Begić prije njega ne mogu ni približiti.
ja govorim o sudijskim lakrdijama i npr nacinu kontrole skoro svakog duela, svakog segmenta fudbalske igre. Zato i kazem da se za vrijeme vice pokrenulo pitanje terena barem, ovi su samo krali a nista uradili nisu.
mada i njema spocitavam vezano za terene falinke, npr pecara. nas je oduzio raditi namjerno a eto i to je neki vid kontrole, izbacivanje iz takta, selidba FKS a sve se radi planski, nista slucajno.

doduse vico zna gdje je novac, a on sigurno nije u BH Premijer ligi.

jucer su pokusali sve moguce, namirisali bili duplu ali jupak jampa.
- 1 9 4 6 -

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 apr 2025, 12:37

Pendulum je napisao/la:
16 apr 2025, 12:33

Treba biti iskren i reći da u subotu ne zavisi ni od nas ni od našeg pristupa ni od toga da li smo se halalili sa titulom ili ne.

Treba biti iskren i reći da u subotu sve zavisi od Kazlagića. Tomić je sinoć podbacio (debelo), da li će i cazinski ljepotan, ostaje da vidimo.
Ne zavisi baš sve, to smo dokazali u obje gostujuće.
Zna se kakav je sudijski kriterij bio i opet džabe, na kraju smo dobili.
Mogu li pojačati? Apsolutno. Vidjećemo na koju taktiku će se odlučiti sudijska petorka.
Koševo Zapad

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 16 apr 2025, 12:39

16 apr 2025, 12:37
Pendulum je napisao/la:

Mogu li pojačati? Apsolutno. Vidjećemo na koju taktiku će se odlučiti sudijska petorka.
Upravu si. Pokušali su sa jednim ujkanom (izgubili 0:1) pa sinoć opet pokušali sa drugim (izgubili 0:2) - sad planski ide cazinski ljepotan.

On ako ne odradi posao kako treba - neće više nikad nigdje suditi. Pazi šta sam ti rekao. Cazinski ljepotan je ofirniji i mnogo gori od prethodne dvojice + titula je u pitanju (čitaj pare od Evrope). Očekujem da nam barem jedan go ponište u subotu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 16 apr 2025, 12:43

Pendulum je napisao/la:
16 apr 2025, 12:39
16 apr 2025, 12:37
Pendulum je napisao/la:

Upravu si. Pokušali su sa jednim ujkanom (izgubili 0:1) pa sinoć opet pokušali sa drugim (izgubili 0:2) - sad planski ide cazinski ljepotan.

On ako ne odradi posao kako treba - neće više nikad nigdje suditi. Pazi šta sam ti rekao. Cazinski ljepotan je ofirniji i mnogo gori od prethodne dvojice + titula je u pitanju (čitaj pare od Evrope). Očekujem da nam barem jedan go ponište u subotu.

znamo sta nas ceka, pametno hinjavo, s visine .. mudro ne nasjedati.. ocitati im lekciju jos jednu. A sudije nek se mijenjaju.
brza igra, okomita i kako vrijeme bude odmicalo svi ce glavu gubiti prvi kazla ce se u vodi naci. Vec ga zamisljam, pogubljen, crven, ne zna sta ce izmisliti a nista mu se ne nudi.. samo onaj jadni izgubljeni pogled, kao kod onog uhljupa sto nam je sudio prvu tamo, pa ovog sinoc i ide kazla...

umrite arbitri mamu vam ye be moooo
- 1 9 4 6 -

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 16 apr 2025, 12:44

Svakako ce nam se skloniti Sarajevo za ovo juce.
Kazlagic je tu da ne bude providno.

Medjed
Kontakt:

Post Postao/la Medjed » 16 apr 2025, 12:45

Kako su nam nasi dragi grbaviĆACI danas? Jel ih proslo il jos boli?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2025, 12:46

ja govorim o sudijskim lakrdijama i npr nacinu kontrole skoro svakog duela, svakog segmenta fudbalske igre. Zato i kazem da se za vrijeme vice pokrenulo pitanje terena barem, ovi su samo krali a nista uradili nisu.

Pazi, nama su sudijske lakrdije direktno uzele minimalno dvije titule. Kada je bilo par bodova razlike, ali i dalje smo sami krivi, imali smo dovoljno prilika da ih osvojimo uprkos tim krađama.

Vico je imao priliku da bude najbolji predsjednik ikada, da bukvalno bude reformator koji je preokrenuo igricu, ali očigledno je da je Borac cijena koja se morala platiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 16 apr 2025, 12:48

El Ćevapiko :rol: :tokralju:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 16 apr 2025, 12:50

Virtu4l je napisao/la:
16 apr 2025, 12:46

Pazi, nama su sudijske lakrdije direktno uzele minimalno dvije titule. Kada je bilo par bodova razlike, ali i dalje smo sami krivi, imali smo dovoljno prilika da ih osvojimo uprkos tim krađama.

Vico je imao priliku da bude najbolji predsjednik ikada, da bukvalno bude reformator koji je preokrenuo igricu, ali očigledno je da je Borac cijena koja se morala platiti.
definisi tu sudijsku kradju. diskutabilan penal? ofsajd? ili 30-3 omjer faulova, faul za ruzan pogled? neujednacen kriterij sa marsa vidljiv?
sudije nisu uzviseni, moze pogrijesiti svaki.

velika je razlika to, realno priznat ces.

Vico ce imati jos 4 godine. Spominje i ujedinjenje druge lige. ali daj malo fer nek se odigra. Ono jucer je jadno pravo, da im se crvene potomci u dalekoj buducnosti.
Jadno, mizerno i protiv sporta.

Ali nije kome je namijenjeno, vec kome je sudjeno na kraju.
- 1 9 4 6 -

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 16 apr 2025, 12:51

Medjed je napisao/la:
16 apr 2025, 12:45
grbaviĆACI
:rol: :rol: :tokralju:

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 16 apr 2025, 12:53

U dva od 4 ovosezonska duela Borca i Sarajeva, 2x je sviran penal za Borac u prvih pet minuta i sinoć je dodijeljno 10 žutih i jedan crveni karton za Sarajevo, naspram jedan žuti za borac kad je ko fol dao Vranješu i Kuprešaku za naguravanje a Kuprešak bio 3m od mjesta događaja što i snimci dokazuju. Omjer prekršaja 1:3 i 1:4 u korist Borca.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 16 apr 2025, 12:57

Zeko87 je napisao/la:
16 apr 2025, 12:53
U dva od 4 ovosezonska duela Borca i Sarajeva, 2x je sviran penal za Borac u prvih pet minuta i sinoć je dodijeljno 10 žutih i jedan crveni karton za Sarajevo, naspram jedan žuti za borac kad je ko fol dao Vranješu i Kuprešaku za naguravanje a Kuprešak bio 3m od mjesta događaja što i snimci dokazuju. Omjer prekršaja 1:3 i 1:4 u korist Borca.
Kakve veze ima kad je sviran ako je regularan penal?
Za penal nad Kulasinom na Kosevu ste svi rekli da je cist kao suza, ali ti ga navodis ovdje da nabudžiš statistiku.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 16 apr 2025, 13:05

Vorovus je napisao/la:
16 apr 2025, 12:57
Zeko87 je napisao/la:
Za penal nad Kulasinom na Kosevu ste svi rekli da je cist kao suza, ali ti ga navodis ovdje da nabudžiš statistiku.
Sve je čisto kad se svira Borcu, ali za sve njihove protivnike ništa ne važi. I ona ruka na Koševu u kaznenom Borca bi se svirala da je bilo obratno, ali ovako ćemo samo reći prirodan položaj tijela, Ruminija - BIh isl gluposti...znate vi to sve dobro, da se ne ponavljamo.

Sinošnji crveni karton je čini mi se 16. po redu za protivnike Borca ove sezone. Mnogo li je. Zamisli 16x igraš sa igračem više i svirne ti se 3-4x više faula za sezonu. 10 - 1 žuti kartoni, da čitaš samo statistiku reko bi kanibali igraju svaku tekmu protiv Platonovaca.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Medjed
Kontakt:

Post Postao/la Medjed » 16 apr 2025, 13:10

NoProfit je napisao/la:
16 apr 2025, 12:51
Medjed je napisao/la:
16 apr 2025, 12:45
grbaviĆACI
:rol: :rol: :tokralju:
:rol:
Ćacilend zatvoren, miting podrske predsedniku prosao, pa im se i vodja vratio na forum

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 16 apr 2025, 13:12

Zeko87 je napisao/la:
16 apr 2025, 13:05
Vorovus je napisao/la:
16 apr 2025, 12:57
Zeko87 je napisao/la:
Sve je čisto kad se svira Borcu, ali za sve njihove protivnike ništa ne važi. I ona ruka na Koševu u kaznenom Borca bi se svirala da je bilo obratno, ali ovako ćemo samo reći prirodan položaj tijela, Ruminija - BIh isl gluposti...znate vi to sve dobro, da se ne ponavljamo.

Sinošnji crveni karton je čini mi se 16. po redu za protivnike Borca ove sezone. Mnogo li je. Zamisli 16x igraš sa igračem više i svirne ti se 3-4x više faula za sezonu. 10 - 1 žuti kartoni, da čitaš samo statistiku reko bi kanibali igraju svaku tekmu protiv Platonovaca.
Pa svi ste rekli da je cisto i da je glupost vaseg odbrambenog igraca. Odmah se prebacujes u kmečanje mode, sve je cisto kad je za Borac kme, kme.
Ruka Grahovca nije penal jer ga je prvo pogodila u petu, a nisam vidovit da znam sta bi se sviralo na drugoj strani.

Vi fakticki kmecite i na regularne odluke jer zamisljate sta bi se sviralo na drugoj strani. Imaginarno kmecanje.
Zadnja izmjena: Vorovus, dana/u 16 apr 2025, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Najprvi, Venom i 21 gost.