Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mircevski 2 minute ucinak 0 masno placen,hoce sa Jadovcem da napreduju,gdne pare za Dangubica i slicne kloceve bacanje para,vremena sad opet valja Volpi i Vici pakas lizat,tuzna li si sudbino.
-
- Kontakt:
E stvarno @ Medjed ne znam koliko ti je godina napises takvu glupost i ne poveznao da sam se sokirao, momku neka je vjecni rahmet , a ti malo bolje drugi put smisli sta ces napisati, ne vjerujem i sa jedne i druge strane kakvi ljudi pisu, prosjek godina 20 + cccRiquelme1921 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:44Hajd molim te javi se u pp ili napiši ovdje vrijeme i mjesto gdje bi se mogli upoznati.Medjed je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:43Je li ovo prijetnja nekom iz kluba i grupe? Treba ovo hapsiti. Ubili momka i sada dizu ovakve paroleGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:33Nismo zasluzili i to je to
Sarajevo osvaja
Jedina pohvala je posjeta, iznenadjen sam poslije 3:0 , onakav jug i kop
![]()
![]()
![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Argentina fakat nasjeo na pricu da ce zeljkan uzeti kup,ono dobro se bio primio.

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Vjerujemo da mozemo!
Mitomanska bica
Mitomanska bica
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Burek pita..
-
- Kontakt:
I jos kao zebnja i iscekivanje hoce li produziti ugovormosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:53Mircevski 2 minute ucinak 0 masno placen,hoce sa Jadovcem da napreduju,gdne pare za Dangubica i slicne kloceve bacanje para,vremena sad opet valja Volpi i Vici pakas lizat,tuzna li si sudbino.

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Sve pljačke pod palicom porodice Osim i dan danas stižu na naplatu.
-
- Kontakt:
Vrijeme je da se pokrene incijativa za priznavanje trofeja iz 1946. Vjerujte da mozete, trebate, ko ne vjeruje nek ne pokreće. To je jedini nacin da budete u konkurenciji za trofej.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
A sta sam to napisao strumfeta? Je li nesto netacnoKosevoZove je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:54E stvarno @ Medjed ne znam koliko ti je godina napises takvu glupost i ne poveznao da sam se sokirao, momku neka je vjecni rahmet , a ti malo bolje drugi put smisli sta ces napisati, ne vjerujem i sa jedne i druge strane kakvi ljudi pisu, prosjek godina 20 + cccRiquelme1921 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:44Hajd molim te javi se u pp ili napiši ovdje vrijeme i mjesto gdje bi se mogli upoznati.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko ti je strumfeta?Medjed je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:58A sta sam to napisao strumfeta? Je li nesto netacnoKosevoZove je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:54E stvarno @ Medjed ne znam koliko ti je godina napises takvu glupost i ne poveznao da sam se sokirao, momku neka je vjecni rahmet , a ti malo bolje drugi put smisli sta ces napisati, ne vjerujem i sa jedne i druge strane kakvi ljudi pisu, prosjek godina 20 + cccRiquelme1921 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:44
Hajd molim te javi se u pp ili napiši ovdje vrijeme i mjesto gdje bi se mogli upoznati.
Malo bolje pogledaj za koga ja licno navijam, nije bitno dobro si napisao ako ti tako kazes .

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nemoj biti debil, ako imas neko misljenje zadrzi ga za sebe, pusti momka da pociva u miru.Medjed je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:58A sta sam to napisao strumfeta? Je li nesto netacnoKosevoZove je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:54E stvarno @ Medjed ne znam koliko ti je godina napises takvu glupost i ne poveznao da sam se sokirao, momku neka je vjecni rahmet , a ti malo bolje drugi put smisli sta ces napisati, ne vjerujem i sa jedne i druge strane kakvi ljudi pisu, prosjek godina 20 + cccRiquelme1921 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:44
Hajd molim te javi se u pp ili napiši ovdje vrijeme i mjesto gdje bi se mogli upoznati.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Medjed je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:58A sta sam to napisao strumfeta? Je li nesto netacnoKosevoZove je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:54E stvarno @ Medjed ne znam koliko ti je godina napises takvu glupost i ne poveznao da sam se sokirao, momku neka je vjecni rahmet , a ti malo bolje drugi put smisli sta ces napisati, ne vjerujem i sa jedne i druge strane kakvi ljudi pisu, prosjek godina 20 + cccRiquelme1921 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:44
Netacno ti maminu pichku fulim, pa u drugu rupu pogodim
-
- Kontakt:
Zavisi dosta i od toga gdje ce se prva utakmica igrati.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:43Mislim da Siroki nema nikakve sanse iz 2 tekme, kadar im je 0
Rutinski uzima Sarajvo
Klafuric je po meni poslije Zekica najbolji trener lige.Jedno vrijeme sam se pomalo nadao sarajevskom finalu pa da gledamo spektakl ali Bgm i ovo vam je previse sto ste do ovdje dosli,nije podyebavanje.Nek vam se zapita strucni stab dobro kako i sta dalje narocito ako se ostane bez Evrope sto bi znacilo novi raspad
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I Sarajevo ima svoje ćacije.
-
- Kontakt:
@ FKS ma ne konta lik vidis da je ogranicen neka pise dok ga neko ne zguzi i onda vise nece, to isto neko da napise za Vedrana npr to ti je odmah revolt kod nas , da ko od kona napise, ili bilo ko drugi, ali ovaj to ne konta samo ti pisi pasa @ Medjed.
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 16 apr 2025, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Pajel brate mene oprali u Bellu kad sam sjedio s upućenim željovcima kako nije htio ni da pogleda ponudu Sarajeva a u Twente na probu išao čisto da guzica vidi puta. Navodno čim' je prohodao po mekoj travi Port Harcourta znao je da samo u Želji može da igra.PeppermintSA je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:53oplakah![]()
-
- Kontakt:
Ovo djeluje ko pocetak trece faze. Potpuna depresija kad vise nemas snage ni da kritikujes. To bi moglo potrajati jedno 5 godina. Nakon toga ide suocavanje sa realnoscu 10 godina. Dakle tamo nekad 2040te bi oni mogli krenuti ka ozdravljenju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hordas1990, Pact1921 i 14 gostiju.