Sve ovo što smo danas vidjeli, nije ništa novo. Sve isto ko uvijek, kad vidiš ko nam sudi jasno ti je šta te čeka, ali opet mi je baš teško palo, jer opet se nadaš bi će valjda malo bolje. Ne znam stvarno kako da opisujem ovo sve, ali probat ću nekako.
Mnogo sam snage izgubio gledajući ovu sramotu od suđenje. A ta riječ sramota nije dovoljna za ovo šta nam se dešava, ne samo nama, nego i drugima isto. Kako je tek igračima i trenerima?? Kako je njima? Samo dragi Bog to zna i oni sami. Probam uvijek biti pozitivan, kažem sebi bi će bolje, sam sebi kažem ne daj se, ali Bože pomozi kako da ovo sve izdržim do 2029? ili do 2040? Ovu nepravdu, pa dobit ću slom živaca.
Kad mi neko spomene Vladana kao izdajnika zbog te srbije, pa vas pitam sviju ŠTA JE ONDA OVAJ PARAZIT mirza kazlagić? Šta ćemo sa njim, patrioti?? Kako taj može da hoda slobodno po našoj državi? Objasnite mi to molim vas. Nije on jedini, ima ih još po 10.000 i više. Eh upravo nam se i ovo sve dešava.
Vladan izdajnik, a mirza lažni je naš patriot, super Bosanac, super krajišnik jeli tako narode??
Kad je ljeto, svi lažno navijamo za Borac, za državne bodove, jeli tako narode??
Sram vas bilo i svih onih stranica na platformi X, insta, fb, portali, novinari, svi vi koji slavite tog Borca. Vico najbolji ikada, jeli tako narode? Fuj šta smo sebi dopustili.
Kongo je za nas vrh. Prodane smo mi duše i kao nacija u svemu bi se prodali za interes.
A tako je žalostno, umjesto da smo svih mi zajedno složni protiv ovog kriminala, mi se između napadamo, dok patriot i super krajišnik mirza **** po nama. Čestitke svima nama.
Današnji poraz, nije samo poraz našeg kluba. To je poraz svih nas, od A do Ž! Znači SVIH nas u cijeloj našoj državi Bosne i Hercegovine. Sramota svih nas, što smo im dopustili, a SRAMOTA ovakvim PARAZITIMA šta sve rade. Mogu oni SVE, jer mi samo gledamo i NIŠTA ne radimo.
Kako je uopšte moguće da ovaj parazit zvani mirza kazlagić hoda po cijeloj državi bez problema?? Pitanje za ove koji su u Krajini, šta je sa vama? Kako možete dopustit da ovakav PARAZIT ruši vaš ugled?? Šta je sa vama? Jeli ovaj mirza PARAZIT ima istu armiju ko političari? Da jedan običan sudija može ovako sve da radi, i to sve šta hoće bez ikakve kazne, na kraju nikom ništa. Dokle će ovo sve? Do 2029? Do 2040? Jeli to mirza kazlagić isto moćan ko lopovi u politici? Ako je tako, onda gasi sve. Da jedan običan PARAZIT sudija koji se zove mirza kazlagić ima toliko moć, pa da mu niko ništa ne može. Ovo nema ni u Kongo, ni kod Talibana, ovo samo kod nas ima u Bosni i Hercegovini. Samo kod nas.
Vidili ste svi prvi gol? Kako se raduje PARAZIT zoran kvržić, a on ZNA dobro, kako je došlo do toga. I umjesto SVIH MI, znači mi, Velež, Željo, Sloboda, Igman i svi NORMALNI klubovi, svih normalni navijači, da budemo svi zajedno protiv kriminala, mi se između ganjamo.
Stvarno ne vidim smisao više ovog sporta u BiH, ako čitas ovo Mirvić, zašto IGRAMO? Radnici u klubu ako čitate ovo, zašto ŠUTIMO? Ismire dragi, da sam ja ti, uz sav taj novac što imaš, ja bi njih tražio i ganjao po cijeloj državi, pa makar sve izgubio, ali mogu na kraju reći da sam bio na pravoj strani historije. Uradi nešto, tako ti Boga. Nemoj sebi dopustit ovako nešto. Pa dijete moje od 10 godina mi ne može trpit ovo, kako je tek meni? Svima nama, koji smo uz klub. Uradi nešto, inače nema smisla ovo sve.
borac (sramota za pošten i čist fudbal) da je dobar (a očigledno nisu toliko dobri), njima nebi trebalo ovakav kriminal, ovakav cheat code, to da je svima jasno. Ovo što rade je dokaz, da su mali, i zauvijek će biti mali.
Ko god njih slavi i podržaje zbog nacionalni bodova, ta osoba je PRAVI IZDAJNIK i 1000 puta gori od našeg Vladana Kovačevića, eto samo da se zna. Ovo sve dolazi od Vice, a ovo ispod njega, su PARAZITI bez morala.
Da sam ja igrač našeg voljenog kluba, da sam ja trener, ja bi odmah napustio ovo sve i nikad nebi se vratio dok god je ovako stanje. Ja bi izgubio volje da igram fudbal više. Svaka čast svim navijačima, svima ko uopšte dolaze da gledaju ovaj smrt našeg fudbala. Svim igračima našeg kluba, svaka čast. Ovo nije humano nikako.
Zorane ako ostaješ, onda stvarno si lud i iskreno voliš naš klub najviše. Razumijem ostale koji kažu, dosta mi je i ode. Samo bi volio da preko mikrofona kažete kako jeste i pokažete tu realnu sliku, a ne ovako ko da je sve super. To mi smeta, a ne kad budete kad tad napustili Bosnu, pa onda ste odjednom svi vi otvoreni i iskreni. To vam zamjeram, jer mi svi vidimo šta se ovo sve dešava. Budimo iskreni i realni, tek onda možemo se nadati da će biti malo bolje.
Još jednom dragi Ismir, ja znam da vi iz kluba ovo sve čitate šta raja piše, uradite nešto, dok nije kasno. Ako bude kasno, onda nema više izgovora, i svih mi ćemo biti pitani zašto smo ovo sve dopustili.
Danas mi, sutra Velež, prekosutra Igman, Željo i etc., a mi se i dalje pravimo ludi ko da ništa nije. Ni Bog nam ne može pomoći, ako sami sebi ne želimo spas i nemamo volje za neku promjenu. Do nas je, do svih nas je.
Zadnja izmjena:
Bordotim, dana/u 19 apr 2025, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.