To je to sto kazes nije problem dovesti Rolanda sto veca konkurencija to bolje za njih.. Bilo bi super kad bi stvarno doveli Clichy al tesko,, samo se bojim da nece nikog dovesti na ljevog beka jer tu ima De Ceglie a i moze Chiellini kad zatreba,,JuveSissoko je napisao/la:treba nama jos jedan stoper, da guza malo proradi kod mister 15 miliona aka italijanski talent, neka malo se oznoji,nije dovoljno biti italijan pa da imas propust, nek dodje taj Rolando, nek pojaca konkurenciju,neka Bonucci malo se preispita, to nama treba, a ne , kupi italijana , oboji stadion u italijanske boje i ljepota, udri, ma kkkita, samo rad i znoj, pa bio ti meni iz tunguzije ili iz Italije ne bitnoSoloJuve26 je napisao/la:Ako mislis na Bonnuci-Chiellini neznam ... nekako im nejde zajednosarajlija89 je napisao/la:dosta dva beka...kvalitetna..stopere vec imamo...a moguce da se poprave ako bi dobili dobra dva beka.. Meni je nekako Barzagli sigurniji od ovog Bonnuci, i previse smo dali za njega:S
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa imate Barzaglia i Sorensena,koji moze i beka igrat..sta ce nam guzva..Sorensen je bolji od sviju..samo ga forsirat treba...
a svakako da ce i Chiellini i Bonucci bolje djelovat, sa boljim bekovima
a svakako da ce i Chiellini i Bonucci bolje djelovat, sa boljim bekovima
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
i ovog momka pratimo, bye the way, moje dvije zelje su, D.Costa i Pastore, dakle jedan od te dvojice, to je meni ono sto ja zelim a vala i sto je moguce, samo da Elkan da malo vise para
i ovog momka pratimo, bye the way, moje dvije zelje su, D.Costa i Pastore, dakle jedan od te dvojice, to je meni ono sto ja zelim a vala i sto je moguce, samo da Elkan da malo vise para
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ma ne treba Juventusu niko na stoperima ova 3 su dobri + Sorensen. Juveu treba nabrijani igraci koji mogu odigrat 280 min na visokom nivou. Nesto tipa Nedved, Davids, Carmoranesi koji kad zavrsi 90 min su nesretni jer bi mogli jos 180 min bez problema odraditi ...... za sada je samo Melo tog tipa. Sjecam se kada je prije komentator govorio kako je tesko u Juventusu uopce doci do obrane, da ne govorim da je tesko bilo uopce uputiti sut prema golu to je ono sto fali. Danas klubovi iz donjeg djela ljestvice imaju vise suteva prema golu nego Juventus. Ovaj iz Porta je bas taj o kojem govorim 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovo za Fucilea me baš obradova, on je isti Caceres, trči puno, nekako univerzalan igrač, daj Bože da se to što prije realizuje...nego da se mi lagano počnemo pripremati za nedjelju i Artemio Franchi
I još nešto, ovo za udruženje mi se ne sviđa, ova trojica likova što su osnovala to, uzet će od nas po 10 KM u svoj đep, dakle, Juventusu ide 14 €, a sebi će uzeti po 6 €...tako da nemam namjeru da se učlanim, navijači Barce i Arsenala plačaju po 20 KM, a mi 20 €...
FIFA-in agent Canovirekao da je Juve već uzeo Rolanda iz Porta, transfer je lično obavio Paratrici, Juventus ima već u ruci ovog igrača...
I još nešto, ovo za udruženje mi se ne sviđa, ova trojica likova što su osnovala to, uzet će od nas po 10 KM u svoj đep, dakle, Juventusu ide 14 €, a sebi će uzeti po 6 €...tako da nemam namjeru da se učlanim, navijači Barce i Arsenala plačaju po 20 KM, a mi 20 €...
FIFA-in agent Canovirekao da je Juve već uzeo Rolanda iz Porta, transfer je lično obavio Paratrici, Juventus ima već u ruci ovog igrača...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- JuveSissoko
- Kontakt:
jedan od gurua, i to onaj sa televizije
Di Marzio rece da imamo dogovor sa Tevezom al da moramo osigurat LP
dakle, nemamo dogovor
a i da imamo LP, i tada mi to djeluje na bajke 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
i sta vi kazete dal bi trebali mjenati formaciju sto smo dosada igrali Pepe-Matri-Krasic?? Il Capitano ce biti spreman a i Toni je majstorski odigro zadnju s asistencijom i golom..
Alex-Matri protiv Viole u prvih 11. Tako mora biti. 
Mozda da ostavi Aquamana na klupi , pa nek igraju Pepe-Marchisio-Melo-Krasic.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Tako bi ija volio, samo sto se neslazem Melo-Marchisio ta dvojica nemogu zajedno i tanko je to.. Bolje da Aquillani igra ..Juventino je napisao/la:Alex-Matri protiv Viole u prvih 11. Tako mora biti.
Matri-Del Pireo
Pepe-Aquillani-Melo-Krasic
Ma, Marchisio moze igrati gdje hoce kad je u ovakvoj formi, Aquilani je sjenka onog igraca iz prvog dijela sezone.
Mada, njih dvojica i Melo odlicno funkcionisu zajedno, ali u 4-3-3 Matriju ne lezi bas najbolje uloga jedinog napadaca koliko god on bio fleksibilan i prilagodljiv napadac. Smatram da se tako ne moze iskoristiti njegov puni potencijal. Vidjeli smo u utakmicama protiv Cesene i Brescie kako je razoran tandem Ale-Matri
Teska odluka za Delnerija. Viola je Del Pierova omiljena musterija. Mozda je ipak zato i bolje da ne pocinje utakmicu, vec dati mu nekih 30min da rijesi utakmicu. Kako god, ugodna je promjena kad je trener na tzv. "slatkim mukama".
Mada, njih dvojica i Melo odlicno funkcionisu zajedno, ali u 4-3-3 Matriju ne lezi bas najbolje uloga jedinog napadaca koliko god on bio fleksibilan i prilagodljiv napadac. Smatram da se tako ne moze iskoristiti njegov puni potencijal. Vidjeli smo u utakmicama protiv Cesene i Brescie kako je razoran tandem Ale-Matri
Teska odluka za Delnerija. Viola je Del Pierova omiljena musterija. Mozda je ipak zato i bolje da ne pocinje utakmicu, vec dati mu nekih 30min da rijesi utakmicu. Kako god, ugodna je promjena kad je trener na tzv. "slatkim mukama".
- sarajlija89
- Kontakt:
4-3-3 se najavljuje...Juventino je napisao/la:Alex-Matri protiv Viole u prvih 11. Tako mora biti.
Bez Alexa i Tonija...
hm...al,ova formacija prolazi na strani...kada kontre ganjamo i gdje smo najjaci.Kuci,kada igramo na rezultat i kada se protivnik zatvori..nema neku ucinkovitost,al na strani je jbena za protivnike...zbog kontranapada...
Znaci,skoro pa sigurno, da ce bit isti sastav ko protiv Genoe..i ovoga puta podrzavam to.
Bez Gillardina su i Natalija,koji se povrijedio..a De silvestri i Mutu bi trebali bit spremni.Uglavnom,najvaznija tekma sezone za nas...ako ovo dobijemo,mozemo se relano nadat dobroj poziciji na kraju.I do kraja prvenstva..svaka tekma bi bila kao finalana..ali na krilima dobrih rezultata,lakse bi bilo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
E onako protiv Rome sto smo odigrali moglo bi opet probati.. Valjda se netreba mjenati nikako jedna pobjednicka formacijaJuventino je napisao/la:Ma, Marchisio moze igrati gdje hoce kad je u ovakvoj formi, Aquilani je sjenka onog igraca iz prvog dijela sezone.
Nervoza je vec pocela dolaziti .. nekako je uvijek bilo tesko tamo igrati i sad ce biti tesko.. Onaj Vargas vazda neke nemoguce golove da je protiv nas...
Jel ko zna hocel im igrati Gilardino? Nesto se pricalo da nece zbog kartona? sad vidim Sarjaljia napisa da nece super.
Nece nam onaj valjda mutu stvarati probleme?
- sarajlija89
- Kontakt:
Ipak,Gillardino nema kartone..tako da nisu tacne te informacije
zabrinu me ovo..lakse bi bilo da ga nema...
- SoloJuve26
- Kontakt:
Daniele Orstao ce suditi ovu tekmu. Drugi put ove sezone ce nam suditi. Prvi put je sudio kada smo igrali protiv Palerma kod kuće. Tu smo tekmu izgubili 1-3. Sveukupno nam je sudio sedam puta. Samo smo jednom pobjedili. Tri puta smo igrali neriješeno i tri puta smo poraženi.
Fiorentini je sudio devet puta. sest puta su pobjedili i tri puta su izgubili. Ove sezone im je sudio kada su igrali protiv Leccea i tu su tekmu izgubili 1-0.
valjda ce biti dobro..
Fiorentini je sudio devet puta. sest puta su pobjedili i tri puta su izgubili. Ove sezone im je sudio kada su igrali protiv Leccea i tu su tekmu izgubili 1-0.
valjda ce biti dobro..
- sarajlija89
- Kontakt:
Viole nas nisu dobile od 1998. na svome stadionu
Ali,Juventus je prije Farsopolija,drzao neke slicne i apsolutno nevjerovatne rekorede,da bi nakon toga,skoro sve uspjeli prekinuti...
Valjda ovaj necemo pokvarit..jednostavno,treba nam pobjeda..
Joj da ga Alex hoce ko 94. zavalit
[youtube][/youtube]
I tada je bila vazna tekma i pobjeda,u borbi za scudetto...
Ali,Juventus je prije Farsopolija,drzao neke slicne i apsolutno nevjerovatne rekorede,da bi nakon toga,skoro sve uspjeli prekinuti...
[youtube][/youtube]
sarajlija89 je napisao/la:Viole nas nisu dobile od 1998. na svome stadionu![]()
![]()
[youtube][/youtube]

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ne isplati se dovoditi igrace iz Porta.....svaki igrac vrijedi malo bogatstvo..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- sarajlija89
- Kontakt:
A vidio sam ga protiv Milana
pa bolje bi ja spremio ekipu..kako su samo nezainteresovani bili,mozda se cuvali za Juventus

[youtube][/youtube]
Ko nije, nek obavezno pogleda clip. Svlacionica prije onog dobrotvornog meca prije koju sedmicu.
Tacno me rastuzi..
Ko nije, nek obavezno pogleda clip. Svlacionica prije onog dobrotvornog meca prije koju sedmicu.
Tacno me rastuzi..
- Ponos Torina
- Kontakt:
Hvala za videoJuventino je napisao/la:[youtube][/youtube]
Tacno me rastuzi..
ima i ovaj [youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.