Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
I kao sto smo i govorili, ne vidim razlog da vas nije doslo vise na zapad. Svu mogucu ugodnost i slobodu ste imali na dijelu zapada prema jugu.
Da Bogdo mi imamo takvu opciju na Grbavici.
Da Bogdo mi imamo takvu opciju na Grbavici.
- FKS -
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Kone ja vas na jugu opet ocekujem protiv ubica u kupu.
Podrzite gradskog rivala, ipak igramo i za vas
Podrzite gradskog rivala, ipak igramo i za vas
-
EastMadness
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sofascore kaze da je Boljevic bolji od Guliashvilia
Jel tacno narode?
Jel tacno narode?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Al njihov trener koji navija da njegov Siroki ode u Evropu prije kluba za koji radi
Kunem vam se da nas Murinjo vodi i tako nesto provali prvi bi ga tjerao
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zamisli da su nama svi pobrojani spremni a da njima nema Muftica,Sosica,Jabera,Cvetanoskog i Boljevica nikako.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:01Ovi su ljudi ubjedjeni da smo mi u 5 deka i da bi oni nesto osvojili s nasim parama.Mentalitet-glupi Krpic i sl
Na sta bi oni licili Bog zna.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jeste li riješili Enigmu? 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
EastMadness
- Kontakt:
Ma sta zna seljak , dobio vec par psovki na tu izjavu od pravih navijaca zelje. Sta seljacic znaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:14Al njihov trener koji navija da njegov Siroki ode u Evropu prije kluba za koji radiKlasican placenik
Bas poglup. Bio je 60 min.curvanord je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:55E ko li ih pravi i rađa ovako glupeErosViverosViv je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:53Pa to je valjda normalno, neće dijete žuriti da ti baci loptu u zadnjoj minuti utakmice pri rezultatu 2-1. Tako je i kod nas i kod vas i na bernabeu.
Pa prošlo kolo vaša djeca od 80te minute bacala lopte u teren, kasnije ne daju majersu loptu nikako. Nisam vidio da si plakao o tome ovdje?
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Normalno da ce dobiti,da neko iz porodice Osim to izjavi ne prasta se a ne bezveznjak max za Posusja koji je umislio da je donio nekakvu novu dimenzijuEastMadness je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:15Ma sta zna seljak , dobio vec par psovki na tu izjavu od pravih navijaca zelje. Sta seljacic znaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:14Al njihov trener koji navija da njegov Siroki ode u Evropu prije kluba za koji radiKlasican placenik
Rezultatski slabiji od Edisa Mulalica sa duplo skupljim timom
Ja sve sto sam im rekao u vezi njih bilo je tacno a oni kontaju zayebajem ih
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
EastMadness
- Kontakt:
Iducu domaću tekmu svi na teren da zajedno rijese
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ova je dobra...mma_hz je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:14Zamisli da su nama svi pobrojani spremni a da njima nema Muftica,Sosica,Jabera,Cvetanoskog i Boljevica nikako.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:01Ovi su ljudi ubjedjeni da smo mi u 5 deka i da bi oni nesto osvojili s nasim parama.Mentalitet-glupi Krpic i sl
Na sta bi oni licili Bog zna.
Ja sam tek sad ubijedjen da je Coric sam sabotirao u kupu prvu utakmicu da prodje njegov SirokiEastMadness je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:15Ma sta zna seljak , dobio vec par psovki na tu izjavu od pravih navijaca zelje. Sta seljacic znaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:14Al njihov trener koji navija da njegov Siroki ode u Evropu prije kluba za koji radiKlasican placenik
Samo Sarajevo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bez 5 kljucnih igraca(Guly,Gojkovic,Djordjevic,Jovic,Butic) dobijen derby I to apsolutno zasluzeno . Bravoo FK Sarajevo bravooo.
-
EastMadness
- Kontakt:
Kad je cuo Ajlu da mu spominju tu mu je kraj bio
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Nije im vaznija grupa,ne budi naivan.Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 19:56Smjesni su mi ovi strumfovi kako im je vaznija grupa nego klub. Zato im i nema napretka. Svaku utakmicu vise pricaju o navijacima nego ekipama i igracima.
Kaze Coric neki dan potucice se za trece mjesto. Mislim da im nismo dali ni 10 posto sanse da pobijede a dosli su fol po pobjedu
Skoro 15 godina dole je utopija i borba za goli zivot. Opstanak!
Kao recimo biti u Sahari bez kapi vode i nekako nauciti preziviti.
Oni bukvalno prezivljavaju iz godine u godinu.
Kopaju i nogama i rukama,vise se ne sjecaju kako izgleda neki trofej.
Ove godine su se ponadali toliko osporavanom trofeju kupa i da ce konacno skinuti mrak s ociju,i prizivali Corica (kojeg evo sad uveliko tjeraju) i kurko,opet ćorak.
Tako da im je ostalo samo napumpavanje posjete i ko je bolje navijao,ko je bio zayebaniji na tribini i tako te djecije stvari…
Mi smo ga umocili Zeljani bas kad treba,i moze nam biti do sljedeceg derbija u ligi 10. A onda da poduplaju doze vazelina,kao sto sam im i za ovaj derbi rekao da namazu guzove.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.