Dugo veću rupu od golmana nisam gledao.celikmilan je napisao/la: ↑03 maj 2025, 18:09Nisam puno gledao Hajduk ali njihov golman je jedan od najgorih likova koji je navukao rukavice na ruke i pravio se da je golman.
1. HNL
Re: 1. HNL
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Što je najgore, lik je prošlu polusezonu bio normalan.Arvid je napisao/la: ↑03 maj 2025, 18:14Dugo veću rupu od golmana nisam gledao.celikmilan je napisao/la: ↑03 maj 2025, 18:09Nisam puno gledao Hajduk ali njihov golman je jedan od najgorih likova koji je navukao rukavice na ruke i pravio se da je golman.
Ove godine je odron nad odronima.
Pade knjiga na 2 slova, mada sam uvjeren da ce Rijeka kiksati negdje do kraja. Realno je Rijeka najvise zasluzila od svih da osvoje, iako ni oni ne igraju nesto posebno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma Rijeka će se podat Dinamu za male pare.
Par izraubovanih Dinamovaca u sljedećem transferu i Mišku spadoše gaće na pola koplja.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Pa Rijeka je jedina bila prvak u zadnjih 20 godina, a realno i jedini konkurent Dinamu. Mene sad interesuje kakva će biti utakmica Hajduk - Rijeka, ako Rijeci bude trebala pobjeda za titulu
.

Blue Train
Pa lucic je u Istri izgubio mjesto startera od Majkicasignalidunapark je napisao/la: ↑03 maj 2025, 18:17Što je najgore, lik je prošlu polusezonu bio normalan.Arvid je napisao/la: ↑03 maj 2025, 18:14Dugo veću rupu od golmana nisam gledao.celikmilan je napisao/la: ↑03 maj 2025, 18:09Nisam puno gledao Hajduk ali njihov golman je jedan od najgorih likova koji je navukao rukavice na ruke i pravio se da je golman.
Ove godine je odron nad odronima.
Nije ni doveden u hajduk da bude starter ali se tako poklopilo
Nije da nije bilo za ocekivat ovakav rasplet.Kaunas je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:40Ma razumijem ja to sve, al eto prosle sezone Rijeka imala isto ovako sve u svojim rukama i onda izgube od Dinama kuci za titulu (ono kad je Petkovic zabio iz slobodnjaka) i prospu dobrih 90% sezone. Dinamo jes u banani al ima tu sigurno kvaliteta, bar po prikazanom u LP. Bit ce ovdje jos svega do kraja.Tritolone je napisao/la: ↑22 feb 2025, 20:07Nema Dinamo 1% sanse uzet ovo prvenstvo, na naplatu su dosli svi losi potezi ove i prosle sezone. Uz to 3 od 4 najbitnija igraca su dobar dio sezone ozljeđeni a evo prije koji dan im se pridruzio i Stojkovic.
Rijeka je i prosle sezone zasluzila titulu pa sve izgubila zato sta su se postavili kukavicki u Maksimiru i nisu uspjeli zavrsit onu utakmicu na Rujevici kad su vodili 1:0 protiv Dinama.
Volio bih da osvoji Rijeka, mislim da ce Hajduk, al Dinamo ce jos itekako da se pita, necu se iznenadit ako bude repriza prosle sezone ni najmanje.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nadam se da rijeka uzima ali su svi smijesni. Dinamo i kad je smece opet osvaja.
Dinamo da nije igrao cijelu sezonu bez Petkovica i masu utakmica bez okosnice ekipe Misica, Sucica bi vec bio prvak, ovako ce biti neizvjesno do kraja.
Ali bruka za ligu da nikad losiji Dinamo ovako se prikrade i zasjedne na prvo mjesto par kola prije kraja, prije jedva 3-4 kola bilo je 8 bodova razlike.
Ali bruka za ligu da nikad losiji Dinamo ovako se prikrade i zasjedne na prvo mjesto par kola prije kraja, prije jedva 3-4 kola bilo je 8 bodova razlike.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sto je najgore, mislim da ce ovdje biti jos prosipanja bodova do kraja.
Rijeka ako uzme naredne dvije osvaja al siguran sam da ce od te 2 negdje kiksat.
Dinamo ima bas nezahvalan raspored, igraju sa Belupom i Varazdinom a obje ekipe igraju bas dobar fudbal i bore se za Evropu.
Hajduk moze nesvjesno syebat Rijeku do kraja nadam se da ce kiksat iducu pa da ne zapinju u derbiju. Ako budu pred derbi i jedni i drugi sa sansama za titulu ocekujem da ce na kraju taj rezultat najvise odgovarat Dinamu.
Rijeka ako uzme naredne dvije osvaja al siguran sam da ce od te 2 negdje kiksat.
Dinamo ima bas nezahvalan raspored, igraju sa Belupom i Varazdinom a obje ekipe igraju bas dobar fudbal i bore se za Evropu.
Hajduk moze nesvjesno syebat Rijeku do kraja nadam se da ce kiksat iducu pa da ne zapinju u derbiju. Ako budu pred derbi i jedni i drugi sa sansama za titulu ocekujem da ce na kraju taj rezultat najvise odgovarat Dinamu.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 03 maj 2025, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
Ma Rijeka je čudna jedno kolo poderu top protivnika drugo kolo ih nabije ekipa koja po kvaliteti nije u prvih 5...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Mislite da ce si klubovi pucati u nogu pa izbiti Dinamu naslov 2-3 kola prije kraja a znaju da novac dobijaju jedino ako Dinamo bude prvak i udje u LP
Nema sanse.
Ako Rijeka dobije sve do kraja osvojit ce, ali u ovom trenutku tipujem na sve pobjede Dinama i barem jedan kiks Rijeke.

Ako Rijeka dobije sve do kraja osvojit ce, ali u ovom trenutku tipujem na sve pobjede Dinama i barem jedan kiks Rijeke.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ja vjerujem da ce se Hajduk izdic i docekat da kiksaju rijeka i dinamo i da uzmu titulu nakon 20 godina. Jucer ih je malo Erceg zaje bo cist crveni dinamu nije dao kad je igrac dinama isao igracu hajduka na zglob. Lucic je jucer izbio hajduku pobjedu. Gatuzo treba puskasa ubacit umjesto krovinovica i drugog golmana stavit da igra pa cemo vidjeti 3 kola je do kraja hajduk ide gorivi docekuje rijeku i ide sibeniku 2 boda je razlike s tim da danas rijeka igra sa goricom ima mec sa hajdukom i docekuju slaven belupo. Bit ce zanimljivo ako danas kiksajuTritolone je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:59Mislite da ce si klubovi pucati u nogu pa izbiti Dinamu naslov 2-3 kola prije kraja a znaju da novac dobijaju jedino ako Dinamo bude prvak i udje u LPNema sanse.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Ovako ne komentarišu ni najveći navijači Hajduka.mirsonetz je napisao/la: ↑04 maj 2025, 13:22Ja vjerujem da ce se Hajduk izdic i docekat da kiksaju rijeka i dinamo i da uzmu titulu nakon 20 godina. Jucer ih je malo Erceg zaje bo cist crveni dinamu nije dao kad je igrac dinama isao igracu hajduka na zglob. Lucic je jucer izbio hajduku pobjedu. Gatuzo treba puskasa ubacit umjesto krovinovica i drugog golmana stavit da igra pa cemo vidjeti 3 kola je do kraja hajduk ide gorivi docekuje rijeku i ide sibeniku 2 boda je razlike s tim da danas rijeka igra sa goricom ima mec sa hajdukom i docekuju slaven belupo. Bit ce zanimljivo ako danas kiksajuTritolone je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:59Mislite da ce si klubovi pucati u nogu pa izbiti Dinamu naslov 2-3 kola prije kraja a znaju da novac dobijaju jedino ako Dinamo bude prvak i udje u LPNema sanse.
Nadam se da Rijeka stize do oba trofeja. Realno su zasluzili, iako su imali i oni dosta oscilacija.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zadnje kolo Prve NL vjerovatno donosi derbi sezone. Vukovar-Opatija za titulu i plasman u HNL.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Neće Hajduk ni narednih 20 godina osvojiti titulu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Najmanje su i zasluzili da osvoje. Samo me zanima koga ce sad optuziti za neosvajanje.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bas me zanima kako ce Hajduk sad da se postavi u derbiju kad je ostao i bez 1% sanse za titulu. 

15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.